Şimdi Ara

Elektro Gitar Hakkında Birkaç Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır başlamak istediğim elektro gitara sonunda atılıyorum ufak ufak. Birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.Müzik zevkim daha çok senfonik,thrash,heavy metal ağırlıklı fakat arada bir clean tonlar yada daha sert tonlara kaçabiliyor. Bir de ikinci el düşünmüyorum şu anda.Çevremde kimse yok bu konuda bana yardımcı olacak.

    1)Amfi için line 6 spider IV 15 watt düşünüyorum fakat blackstar id core stereo 10 wattlık da aklımı çelmiyor değil. Siz hangisini önerirsiniz? İkisinden başka alternatif yok gibi zaten bu fiyat aralığına. Ki apartman dairesi için fazla fazla yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Daha büyüğüne gerek yok sanırım.
    2)Gitar olarak schecter omen 6 düşünüyorum. En fazla bu kadar yukarı çıkabilirim fiyat olarak. Başka önerileriniz varsa alabilirim. Schecter markasından çoğu kişi övgüyle söz ediyor gördüğüm kadarıyla.
    3)Müzik mağazalarında kayda değer indirimler alabilir miyim? Büyük marka olan mağazalarda veya ufak esnaflarda? Yoksa internet fiyatlarıyla aynı mı olur aşağı yukarı?

    Şimdilik bu kadar sorularım.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ^^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iphigeneia -- 23 Kasım 2015; 0:36:20 >







  • Boston at15 superblues lambalı amfim var ve SX EG4K Black HSH manyetikli gitarım. İkiside 0 gibidir, kılcal çizikleri bile yok. Çok uygun fiyata bırakıyorum. Bu 2sinin yanına birde overdrive pedalı alırsın inletirsin ortalığı. Ilgilenirsen mesaj at maddi durumlar yüzünden satıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş seviye bilindik markalardan bir amfi ve bir gitar al. İyicene araştır piyasalarını öğren gitar neymiş amfi neymiş. Sonra da yüksek bütçelere çıkarsın. İlk başta bu kadar yüksek bütçeli işlere girmeni pek tavsiye etmem. 400 liraya 2. el gitar-amfi setleri var sahibindende. Ibanez grg170dx ya da grgr121ex alabilirsin. Amfi olarak bende blackstar id core 20 var. Memnunum ama full dijital bir amfim olması yerine 20-30 watt sıradan modellemesiz bir amfi üstüne 2-3 tane pedal daha iyi olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berdin123

    giriş seviye bilindik markalardan bir amfi ve bir gitar al. İyicene araştır piyasalarını öğren gitar neymiş amfi neymiş. Sonra da yüksek bütçelere çıkarsın. İlk başta bu kadar yüksek bütçeli işlere girmeni pek tavsiye etmem. 400 liraya 2. el gitar-amfi setleri var sahibindende. Ibanez grg170dx ya da grgr121ex alabilirsin. Amfi olarak bende blackstar id core 20 var. Memnunum ama full dijital bir amfim olması yerine 20-30 watt sıradan modellemesiz bir amfi üstüne 2-3 tane pedal daha iyi olurdu.

    Hocam çok fazla araştırdım ikinci el olayını,gitar ve amfileri. Yaklaşık 3-4 aydır yani. Ama tek başıma ikinci el topuna girmek istemiyorum. Kazıklanıp da daha başlamadan gitardan soğumak istemiyorum. Kolay kolay kimseye güvenilmiyor bu devirde. En azından ilk gitarı sıfır alma planı var kafamda. Biraz tuzlu olacak ilk sefer ama ondan sonra kendimi geliştirince zaten işlerimi ikinci el hallederim. Grg170dx'in sıfırı da zaten dediğim gitarla neredeyse aynı fiyat.

    Amfi için 20-30 watt bana çok fazla gelir. Apartman dairesi olduğu için sesini zaten ya kısık kullanacağım ya da kulaklıkla. Ses kartı olayını da düşündüm biraz ama emin değilim o konuda.

    Teşekkür ediyorum cevabın için ^^




  • Aynı konular yüzlerce kez açıldı. Ufak çaplı bir araştırma ile aradığın her soruya cevap bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Argonath LXI

    Aynı konular yüzlerce kez açıldı. Ufak çaplı bir araştırma ile aradığın her soruya cevap bulabilirsin.

    Omen extreme 6 ile ilgili başlıklar var fakat Omen 6 ile ilgili fazla başlık yok. Olanlar da ya cevapsız kalmış ya da belli belirsiz cevaplar almış. Merak etmeyin forum kültüründen haberdarım ^^
  • 1-) line 6 spider 4 gayet iyidir.
    2-)Schecter güzel bir marka eğer ikinci el düşünüyorum dersen seçeneklerin çok daha fazla olur
    3-)Peşin fiyatına olursa belli bir miktar alabilirsin onun dışında çok tatmin edici bir indirim olmaz.
  • Schecter omen extreme 6 ve line spider 4 15watt ile sadece ses kargaşası yaparsın. Linedeki clean tonlar en alt seviyede olacağı gibi drive tonlarıda son derece kötüdür. 300 liraya amfi alacağına bilgisayar haporlörüne bağla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.