Şimdi Ara

'0' km araç kasko ve sigorta hakk. Yanlış işlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    20.11.2015 tarihinde ilk aracımı satın aldım Altur'dan. Allah herkese nasip etsin inşallah.Araç vw caravelle 9+1 ticari yani.Ben kasko ve sigorta için fiyat istedim ve verdikleri fiyat gerçekten çok iyiydi ve hemen kabul edip işlemleri başlattım (kasko 1999 sigorta 934 tl) .yanlız evrakları teslim aldığımda bir yanlışlık olduğunu fark ettim ve geri dönüş yaptıgımda işlemler 8+1 hususi olarak gerçekleştirildiğini öğrendim. İşlemlerin düzeltilebileceğini fakat fiyat farkının talabinin ödenmesi gerektiğini söylediler.
    Nacizane her insan hata yapabilir diyip arada ki farkı ödemelimiyim yoksa kardeşim nasıl iş yapıyorsunuz diyip gerekli mercilere konuyu taşımalımıyım? Sonuç olarak mağdurum ve polis çevirmesine yakalansam sıkıntı yaşayabilirim?
    Bu konuda bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız? Dediğim gibi ilk aracım ve bu konularda bilgim hiç yok :) tşkler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle hayırlı olmasını dilerim.

    Polis çevirmesiyle sınırlı değil maalesef bu durum kaza olsa ödemeniz de yapılmaz.

    Büyük bayilerin sigortacıları maalesef yeni başlayan kişiler oluyor.Daha uygun fiyat için çalışmayacakları şirket ve yapmayacakları değişiklik yok.

    Bu durumu sadece altura şikayet edebilirsiniz.Bence diğer firmalardan da fiyat alınız , böylece karşılaştırma fırsatınız olur

    Benim önerim şikayet etmemeniz (hatalarını kabul ediyorlarsa) ve diğer şirketlerden de fiyat almanız.Böylece derslerini almış olurlar
  • Tşkler :)

    Bugun gidip konuştum kabul ediyor kişi hatasını fakat dışardan da fiyat aldığımda toplamda 5 bin tl fiyat çıkardılar.5 bin tl dışarıya ödeyeceğime altura öderim farkı dediğim de ise altur bana 6 bin küsür lira fiyat çıkardı ben de kasko ve trafik sigortasını iptal ettirdim araç şimdi kapı da yatıyor yarın gidip dışardan acente ile kasko ve sigorta yapacam.
    Bir dünya para verip araç alıyorum ama ş.temsilcisi yüzünden araç kapıda yatıyor "0" araç alırken aman ha çok iyi analiz yapın sonra uğraş dur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür hatalar yapılabiliyor
    benimde aracım nasıl olmuşsa otomatik vites olarak kasko yapılmış ve ben aldıktan sonra kasko yaptırdım ,ancak evde incelerken fark ettim ve sigortacı ile görüşüp düzelttirdim ,otomatik vites daha pahalı olduğu için bana üste para verdiler :)

    bu hata nasıl olmuştur diye bir dönem çok kafa patlattım ve sonunda buldum ,bilgisayar ekranında modeller alt alta yazılmış ,bir anlık dalgınlık ile alt veya üst hane seçmek çok olası görülüyor

    gerçi sizinkisi daha büyük bir hata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.