Şimdi Ara

Abra A7 v6.1 bios sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Abra A7 v6.1 var bugun bios güncellemesini indirdim monster youtube anlattiği gibi herseyi yaptı tüm işlemler gerçekleşti hiçbir sorun olmadan en son kapandı açmaya caliştiğimda ise sadece power işiği yanıyor fanlar dahil hiçbirşey çalişmiyor. Haliyle biosada giremiyorum herhangi bir işlemde yapamıyorum. Monster yetkilileri yardımcı olursa sevinirim daha alalıda 4 ay oldu. Kısa sürede halletmem gerekir pazartesiye cumartesiye yetiştirmem gereken çizimlerim projelerim var cok zor durumdayım. Gerekirse cuma günü yani 20.11.2015 te geleyim istanbula şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sanırım cihazınızı güncellerken yaşadığınız bir problemden kaynaklı temel giriş/çıkış sistemini silmişsiniz veya o parçalarla uyumlu olmayan bir yazılımı yüklemişsiniz.Güç ışığının yanması fakat bilgisayarınızın basit güç dağıtımını yapamaması bu durumu destekliyor.

    Tavsiyem, ikinci el bulabilirseniz bilgisayar modelinize ait bir anakart ile değiştirmeniz.Genellikle bu tür durumlarda Garanti koşullarınız bu tür durumlarda kullanıcı hatası olarak görüp ücret talep edebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crouzer -- 20 Kasım 2015; 4:36:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a7 6.1 için bios nerde var monsterin sitesinde göremedim yanlış bir bios yüklemiş olmayın .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametalbayrak

    a7 6.1 için bios nerde var monsterin sitesinde göremedim yanlış bir bios yüklemiş olmayın .

    evet arkadaşın dediği gibi abra a7 6.1 için bios güncellemesi yok muhtemelen farklı bir cihaza ait bios yazılımını yüklediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 21 Kasım 2015; 17:22:53 >
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler ancak anlamadığınız birşey var. Clevo xmg prostar sager gibi firmalardada bu ürünün aynıları mevcut ki abra a7 lerin ayni işlemciye sahip modellerinde ayni chipset sahip modellerinde bios değişmez yanı onlardaki güncellemeyi yükleyebilirsiniz benim yaptığım hata farklı bir durumdan kaynaklanıyor ben yaparken basında değildim ark laptop ekranına bakmadan usb almaya calısmıs sonradan fark edip takmıs ama kurulum sırasında oldugundan gitmiş haberin yoktu başta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßaßeL

    Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler ancak anlamadığınız birşey var. Clevo xmg prostar sager gibi firmalardada bu ürünün aynıları mevcut ki abra a7 lerin ayni işlemciye sahip modellerinde ayni chipset sahip modellerinde bios değişmez yanı onlardaki güncellemeyi yükleyebilirsiniz benim yaptığım hata farklı bir durumdan kaynaklanıyor ben yaparken basında değildim ark laptop ekranına bakmadan usb almaya calısmıs sonradan fark edip takmıs ama kurulum sırasında oldugundan gitmiş haberin yoktu başta

    Hocam link paylaşabilirmsiniz

    Sayın monster aslı varmı bilgilendirirmisiniz bizi.
  • ßaßeL ß kullanıcısına yanıt
    Sn. ßaßeL;

    ABRA A7 V6.1 modellerimiz için yayınladığımız bir Bios güncellemesi bulunmuyor

    Videosunu çekerek yayınladığımız güncelleme 5.nesil Broadwell işlemcili modellerimiz için geçerliydi. Şayet o Bios 'u 4.nesil Haswell cihazınıza yüklediyseniz bilgisayarınız hatalı Bios yüklemeden dolayı bir daha açılmayabilir.

    Sonunun çözümü Bios chipinin anakarttan sökülüp, haricen yeniden programlanlaması ve anakartınıza bu chipin yeniden lehimlenmesi şeklinde olacaktır.

    Hatalı Bios yüklemelerinden kaynaklanan bilgisayarın açılmaması durumlarında kullanıcı hatası nedeniyle yapılacak işlemler garanti kapsamı dışında teknik servisimizde yapılacaktır. Konu ile ilgili bilgi almak için 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı aramanızı rica ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.