Şimdi Ara

Minecraft: Story Mode'un 3. Bölümüne Ait Video Bugün Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Telltale Games'in Minecraft macerası Minecraft: Story Mode ilk bölümünün yayınlanmasının ardından hızlı bir şekilde ikinci bölümüne de kavuşmuştu. Görünüşe göre firma bu seride oyuncuları fazla bekletmek istemiyor.
     
         Geliştiricinin Facebook sayfası üzerinden gelen habere göre "The Last Place You Look" isimli üçüncü bölümden ilk video bugün itibariyle oyuncularla buluşacak. Telltale, daha fazla detay için beklememizi söylüyor. Muhtemelen yeni bölümün çıkışı da fazla uzun sürmeyecektir.
     




  • Telltale hiç bir oyununa Türkçe altyazı eklemiyor olsada tüm oyunlarını satın aldım.Ancak bir yere kadar ,minecraft'ı çok merak ediyordum satın aldım diyelim birde yamanın çıkmasını neden beklemek zorundayım ???? Bizde insanız arkadaş , ekliyeceği şurda 2-3 tane altyazı görende ansiklopedi gibi bir rpg oyunu sanacak. Benden daha para çıkmaz bu firmaya iyi niyetimizi suististimal ettiler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Telltale keşke bu özeni Walking Dead, Wolf Among Us gibi diğer oyunlarına da gösterseydi. Şu anda Telltale hayranlarının ettiği lanetin haddi hesabı yoktur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.