Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.625
Cevap
122
Favori
154.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jolly Tur' da "Alanya Orange County Resort Hotel" kampanyasına rastladım.. Kampanya şartları oldukça uygun gibi... Yararlanmak isteyen arkadaşlar olabilir.. Otel hakkında bilgim yok..

    http://www.jollytur.com...nty-resort-alanya#tab=0

    Kampanya şartları şöyle:

    JOLLYTUR DAN MUHTEŞEM 2 KAMPANYA BİR ARADA

    " 2 YETİŞKİN + 2 ÇOCUK 02 – 17,99 ÜCRETSİZDİR. "
    “ 2 KİŞİ ÖDE 3.KİŞİ SADECE 1 TL. “

    Standart odada 2 yetişkin fiyatı ödeyen tüm rezervasyonlarda 3.kişi için sadece gecelik 1 tl ücret alınacaktır + 2 - 17,99 Yaşına kadar 2 çocuk ücretsizdir.
    NOT: Bu kampanya 31 Ocak 2016 tarihine kadar yapılacak olan satışlarda geçerli olacaktır.
    Aynı oda da konaklama yapacak 3.kişi 1 TL ücret ödeyecektir.
    Aksiyon çok kısa bir dönem için geçerlidir. (Bay Rezervasyonlar için geçerli değildir.)
    kara manzaralı std ve deniz manzaralı std odalarda 0-17,99 yaş 2 çocuk ücretsizdir
    kara manzaralı std ve deniz manzaralı std odalarda 0-17,99 yaş 2 çocuk ücretsizdir. 3 yetiş+1 çocuk konaklama durumunda 2 aksiyon biarada kullanılamaz. aile özel fiyatlarından yararlanılamaz...



    avantajix te hem kupon hemde indirm aynı anda kullanılabiliniyor ;

    Örneğin Otel 2000 TL diyelim, Hem kupon hemde indirim kullanacaksam indirim oranında 1 baz puan azalma oluyor. Normalde %6 olan indirim %5 oluyor.

    Şöyleki : 2000*0,05 = 50 TL ayrıca kupondan 75 TL gelecek.
    Toplamda 125 TL indirim sağlamış oluyorsunuz. Bir uçak bileti bedavaya gelebilir. Hatta onu bile avatajixten alabilirsiniz

    tatil.com 2 tane geçerli kod buldum arkadaşlar

    "2016TATILRA50" indirim kuponu 1000TL üstü harcamalarda 50TL indirim veriyor.
    "2016TATILRA75" indirim kuponu 1500TL üstü harcamalarda 75TL indirim veriyor.

    inş. işine yarayan birisi çııkar , tatil.com dan ben tatil aldım geçen sene bir sıkıntı yaşamadım.

    hmstatil denen bir sitede uygun fiyat buldum kullanan varmı güvenilirmi



    ANTALYA OTEL YORUMLARI 2015



    Kombochian
    2 yorum da ben ekleyeyim,


    Paloma Sultan Club Özdere


                   

    +++++
    Sonsuzluk havuzu müthiş, yanında oturması bile insanı dinlendiriyor
    Maalesef artı yönler bu kadar

    ------
    Odalar minnacık ancak yatıp uyursunuz, odada kaldığınız her dakika afaganlar basıyor, kapısı bile standarttan dar çocuk arabasını zor geçirdik o derece
    Animasyon şovları sadece Fransızca anonslar ise Fransızca sonrası İngilizce, Türkçe varsa da kaldığım süre içerisinde ben duymadım şahsen.
    Ana binada kalırsanız sıfır ses yalıtımının 0 olmasından dolayı dışarıda animasyon ekibinin Fransızca bağırışlarını makarena vs bilimum şarkılarla eğlenceleri odanızda iliklerinize kadar hissediyorsunuz.
    A'la Carte restoran var fakat bize 3 gün sonrasına rezervasyon önerildi, ek masa koysanız bir şekilde sığdırsanız dediğimizde misafir ilişkiler sadece sığmaz! demekle yetindi. Halbuki "sizin ve diğer misafirlerimizin rahatlığı açısından tercih etmiyoruz deseler de aynı kapıya çıkardı.
    İş bilmez Misafir ilişkileri Yöneticisi, ayrıca yaşanan sorunları tripadvisor'da yayınladığımızda biz a'la carte rezervasyonu yapalım dedik siz istemediniz şeklinde saçma bir yalana başvurabilen birisi.
    SPA merkezi==> Ben böyle pis bir hamam ve indoor havuz görmedim, bir de yaş aralığı gözetmeksizin daha bebek yaşta çocuklar fink atıyor artık ne yaptılarsa bildiğin dere suyu gibiydi havuz.
    Hamam pis olmakla beraber kurnalarda tas vs yoktu turistler bildiğin plastik bardaklarla su dökünmeye çalışıyordu. Ayrıca sabun istediğimizde bize kullanılmış sabun uzatacak derecede değişik bir işletmecisi var SPA'nın.

    Sonuç olarak biz gerçek yaz tatilimizden evvel 3 günlüğüne gitmiştik mayıs başıydı sanırım. Buraya 7 8 gece gittiğimi düşünemiyorum bile.


















    Ultracimbom

    SPİCE HOTEL



     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler


     

    Öncelikle Spice Hotel benim bekletimin çok ama çok üstünde hizmet aldığım bir otel oldu. 23 Mayıs Tarihinde Spice Otel'e giriş yaptık. Özellikle otele girdiğiniz an resmen bir saraya girdiğinizi felan sanıyorsunuz. Lobideki koltuklar, masa ve sehpalar inanın bir saraydan alınıpta oraya konulmuş gibi kaliteli ve ihtişamlı. Odam verilirken Resepsiyondaki beyefendiye bebeğimiz olduğu için bebek karyolası ve mama yapmak içinde su ısıtıcısı istediğimizi söyledim ve beyefendi hemen talimat vererek daha ben odaya çıkmadan hemen bunları odada hazır etti. Bu konuda hizmet ve hız gerçekten çok iyiydi. Odamıza çıktığımızda hemen otelin ikramı olan şarap ve meyve tabağı bize ikram edildi. Basit gibi görünsede yine güzel bir düşünce bence. Kaldığımız otelin odasındaki eşyalar bayanlara göre eski ama biz erkeklere göre ise normaldi :) Odaların temizliği ile ilgilenen bayan görevli gerçekten çok ilgili ve sıcak bir insandı. İşinide gayet iyi yapıyordu. Bu yüzden oda temizliği konusunda bir sıkıntı yaşamadık.

    HAVUZLAR: Havuz bugüne kadarki gördüğüm oteller arasındaki en büyüğü ve en kullanışlısı. Temizlikte bir sorun yok, yalnız bazı zamanlar havuz kenarında şezlong bulmakta sıkıntı yaşanabiliyor ama o da bir şekilde hallediliyor.

    ÇALIŞANLAR: Çalışanlara geldiğimizde ise hepsi gerçekten çok saygılı, seviyeli ve en önemlisi çok sıcak. Küçümsemek için söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın akşam otelde tur atarken yanınızdan geçen Güvenlik görevlisi bile size selam verip tebessüm ederek yanınızdan geçiyor. Animatörler olsun, garsonlar olsun yanınızdan geçen herkes ya selam veriyor, ya da başı ile selam verip yanınızdan geçiyor. Bu konuda otelin çalışanları gerçekten başarılı.

    YEMEKLER: Yemeklere geldiğimizde açıkçası gurme değilim, çok fazla çeşit çeşit yemek denemeyi seven yani yeni tatlara açık bir insanda değilim. Bu sebeple ben bir zorluk yaşamadım. Her daim yemeklerin çeşiti bol, kırmızı ette bol miktarda çıkıyordu. Lezzet olarakta bir eksiklik görmedim açıkcası. Biten yemeklerin yerine yenileri muhakkak ekleniyordu. Yemeklerde içecekler garsonlar tarafından masaya servis ediliyor, yukarıda söylediğim gibi ne zaman bir masaya otursak muhakkak garsonlar gelip siparişlerimizi aldı. Masalarda gayet temiz ve düzenli, servis ise hızlıydı. Sabah kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyunun ÜCRETSİZ olması bence büyük bir artıydı. Yine gün boyu verilen dondurmalarda gerçekten çok iyi ve kaliteliydi. Gözlemeler olsun, Snack restauranttaki yiyecekler olsun hepsi güzeldi.

    SAHİL: Açıkcası otelin denizi beni hayalkırıklığına uğrattı. Deniz kum olduğu için en ufak bir dalgada su çok bulanıyordu ve açıkcası su da kirliydi. Zaten konakladığım 4 gün boyuncada deniz dalgalıydı. Bunda da zaten otelin bir suçu yok.

    ANİMASYON: Otelde her daim su topu maçı var :) mutlaka başkada animasyonlar vardır ama bence insanlara pek haber verilemediği için sanki otelde gündüz hiç animasyon yokmuş gibi bir izlenim oluşabiliyor. Gerçi otel genel itibarı ile aile oteli olduğu içinde kimsenin bu durumdan şikayetçi olduğunu zannetmiyorum. Akşamları ise Anfitiyatroda yapılan gösteriler güzel oluyor.

    EKSİKLER

    Otele giriş yaptığımızda özel bir firmanın bayi toplantısı olması dolayısıyla resepsiyon çok kalabalıktı. Bilgilerimizi verdik ve valizlerimizi koyarak otelin imkanlarından yararlanabileceğimiz söylendi. Ve odamız hazır olduğunda da bize Telefonla bilgi verileceği iletildi. Ancak aradan yaklaşık 3 saat geçmesine rağmen ne arayan vardı ne de soran. En sonunda ben resepsiyona gittim ve durumu izah ettim ve hemen odamı verdiler. (Madem bu kadar kolaydı neden 3 saat bekledim) Neticesinde İstanbul'dan kendi aracımla 800 km yol gelmişim. İnsan biran önce odasına çıkmak istiyor doğal olarak.

    İkincisi ise akşamları çocuklar için yapılan mini Clubtaki eğlencelerde siyahi arkadaş hiçbir şekilde Türkçe konuşmuyor. 2-3 dilde anons yapıyor, Çocukları eğlendiriyor, şarkı söyletiyor vs ama Türk çocukları hiçbir şekilde anlamıyor. Bence bu konuda otelde Türk çocuklarınında olduğu unutulmamalı. Mesela Anfitiyatroda bu sıkıntı hiç yok, tüm anonslar, konuşmalar vs ilk önce Türkçe yapılıp daha sonra diğer dillere çevriliyor.

    Özetlemek gerekirse SPİCE HOTEL aldığı parayı kat ve kat hakeden bir oteldir benim gözümde. Bu yüzden düşünen, tereddüt eden kişilere kesinlikle oteli öneriyorum. Gidin, görün ve bu ihtişamı yaşayın emin olun pişman olmazsınız.

    ...................................................................................................

    Spice Hotel'den çıkıp hemen Limak Limraya giriş yaptım... Bu otelle ilgili izlenimlerimde aşağıdaki gibidir.


    Ultracimbom

    LİMAK LİMRA




     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler


    Limak Limra otelinde Mayısın son haftası 4 gece konakladım. Bu otelden öncede 4 gün Spice Hotel'de kaldığımdan dolayı buraya geldiğimde tek kelime ile hayal kırıklığına uğradım.  

    Öncelikle otel gerçekten eskimiş vaziyette. Oda balkonundaki ahşap korkuluklar heran çökecekmiş gibi bir izlenim veriyor. Ürkmemek elde değil.

    İlk defa bir otelde Türkleri çoğunlukta, turistleri ise azınlık olarak gördüm :) bunun tabikide tek nedeni otelde sürekli firmaların bayi toplantılarının olması. Konakladığımız 4 günlük sürede otelde 3 ayrı firmanın bayi toplantısı vardı. Bu yüzden de aile oteli diye gittiğiniz Limak Limra’da bir anda her taraf erkeklerle dolu oluyor. Bunun haricinde otelde çok sayıda 2’li ve 3’lü tek erkek konaklamasıda mevcut. Bu yüzden otel aile oteli görüntüsünden çok uzak. Havuz kenarındaki barın çevresi resmen köy kahvesi havasında. Ağaçların oluşturduğu gölgelik sonucunda atletlerle oturup Çay içenmi, içki yudumlayanımı dersiniz ne ararsanız mevcut.

    Ayrıca ana binadaki asansörler kesinlikle hem çok ufak hemde dakikalarca asansör bekliyorsunuz. Bu kalabalığı mümkün değil kaldırmıyor asansörler.

    Oteldeki odanızın kapısına hergün gazete bırakılıyor, bu gerçekten güzel bir düşünceydi. Odalara ve temizliğe gelirsek hem odalar, hem eşyalar, hemde temizlik gayet güzeldi. Bu konuda da otelin hakkını teslim etmek gerekir.

    HAVUZLAR: Havuzların büyüklüğü yeterli olarak görünebilir ama otel çok kalabalık olduğu için boş şezlong bulabilmek tam bir işkence. Genel anlamda havuz ve çevresinin temizliği tatmin edici.

    ÇALIŞANLAR: Garsonların birçoğunda inanılmaz bir vurdumduymazlık mevcut. Ben akşam yemeği için restauranta girerken bu kadar fazla sayıda Türkün konakladığı bir otelde iki tane garson ben yanlarından geçerken ‘Bu ne lan ışığı gören geliyor’ diye konuşabiliyor. Mutlaka içlerinde işini iyi niyetle yapıp size elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışanlarda var ama maalesef bunlar bir hayli az.

    YEMEKLER: Yemeklere geldiğimizde ilk giriş yaptığımız gün Türk günü vardı bu yüzden akşam yemeği tek kelime ile efsaneydi. Dönerlermi dersiniz, kebaplarmı, çiğköftelermi ne ararsanız vardı. Bu konuda otelin takdiri hak ettiğini söyleyebilirim. Diğer günler ise yemekler sıradandı açıkcası. Hatta çoğu zaman aynı yemekler döndü döndü durdu. Öyleki akşamları yemeklerin yerleri bile aynıydı. Artık ne nerede diye ezberlemiştim. Tatlılara ise değinmiyorum, hem çeşitlilik az hemde hergün menü aynıydı. Kesinlikle Restaurantlarda boş masa bulabilmek akşam yemeklerinde çölde su bulmuş gibi insanı mutlu ediyor. Tabi bulduğunuz masanın temiz olma olasılığı sıfır. Es kaza boş masa bulduysanız henüz daha işiniz bitmedi, şimdi bir tanede garson bulup masayı temizletmeniz veya servis açtırmanız lazım. İçecek konusuna hiç girmiyorum çünkü kesinlikle kimsenin masanıza gelip ne içerdiniz diye sormasını beklemeyin. Çünkü bu otelde ağlamayana meme yok. Bu yüzden birçok defa kendi işimi kendim görüp içeceklerimizi kendim aldım. Otelin Snack ikramları gayet iyi, bu konuda da kesinlikle haklarını yememek lazım. Her tarafta bol miktarda yiyecek içecek bulmak mümkün.

    SAHİL: Otelin denizi güzeldi, her daim deniz dalgalı ama su temizdi. Ancak otelin sahil düzenlemesi sıfır. Otelin platformu var ama kapalı. Sahildeki şezlong ve şemsiyelerde ise hiçbir şekilde düzen yok.

    ANİMASYON: Oteldeki animasyonlar ise fena değildi. Gündüz her daim çeşit çeşit animasyonlar var. Ancak animasyon ekibininde çoğu ukala. Dünyayı biz yarattık havalarındalar. Oyunla ilgili bir şey sorduğunuzda akılları sıra siz laf bile sokmaya çalışıyorlar ama cevaplarını alıp oturmak zorunda kalıyorlar. Gece anfitiyatroda yapılan gösteriler açıkcası bana pek hitap etmesede illaki emek verilen çalışmalardı. Bu yüzden emeğe saygılı oluyor ve teşekkür ediyorum.

    EĞLENCE: Oteldeki eğlence ortamı güzel. Akşam açık havadaki müzik yayını olsun, gece disko olsun her daim tatmin edici durumda. Bu konuda da oteli başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

    Özetlemek gerekirse Limak Limra benim beklentilerimin çok ama çok altında kalan bir otel oldu. Dediğim gibi bunda oteldeki bayi toplantılarından kaynaklanan kalabalığın oluşturduğu kapasite fazlalılığının yol açtığını düşünüyorum.




    Colonge

    Rubi Platinum Spa Resort & Suites
     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

           
    Rubi Platinum Spa Resort & Suites
    Konaklama tarihi: 20-26 Temmuz 2015
    İki kişi ve 2 yaşında bir bebeğimiz ile ödenen ücret 3000 TL. Rezervasyon tarihi mart 2015. Otele girer girmez sizi muhteşem bir ambiyans karşılıyor. Check-in işlemleri uzun sürmeden odaya hemen geçiyorsunuz.
    ODALAR;
    Çok geniş ve ferah. Sivrisinek ve haşerat namına eser yok. Hijyen ve temizlik premium seviyesinde. Minibar ağzına kadar bilinen en iyi marka (Coca Cola,Efes..vb) içecekler ile dolu. Minibar'ın üstünde cips, kraker ve meyve çayları&kahve bırakılmış. Hem klima hem de tavana monteli çok şık bir tavan vantilatörü var. Vantilatör üfleme yönünü yatağa veya tavana doğru değiştirebiliyorsunuz. Klimayı yetersiz buldum. Zaman zaman sıcaktan bunaldığımız zamanlar oldu. Lobideki serinlik odada yok maalesef. Odanın (Deniz tarafı) manzarası harika. Gündüz vakti bile odayı karanlıkta bırakan perdeler seçilmiş. Yatağın karşısına aynaya monteli LCD TV var. Tam sayamadım ama 100'ün üzerinde kanal mevcut. D-SMART'ın bütün film kanalları izlenebiliyor. Çarşaflar ve havlular siz isterseniz her gün değişiyor. Banyoda hem şampuan hem duş jeli hem de vücut losyonu düşünülmüş. Duş alınan yer çok rahat. Oturmak için mermer basamak yapılmış. Tavanda ayrıca duş başlığı bulunmakta. Kara tarafında sakın kalmayın yol sesinden uyuyamayabilirsiniz.
    LOBİ BAR;
    Otelin en sevdiğim yeri: İsterseniz klima serinliğinde içeride oturuyorsunuz. İsterseniz balkona çıkıp vantilatörü çalıştırarak istediğiniz içeceğin keyfine varıyorsunuz. Biz alkollü içki tüketmediğimizden bize verilen alkolsüz kokteylleri çok sevdik. Diğer gazlı içecekler çok soğuk ve yine kaliteli markalardan seçilmiş.
    RESTAURANT;
    Her türden damak zevkine hitap eden yemekler bulunmakta. Suşi'den tutun da etli kuru fasulyeye kadar diyeyim siz anlayın artık. Kahvaltılar ultra zengin. Pişi, pancake, omlet, poğaçalar, kıymalı su böreği, pizza, her türden reçel bal kaymak, envai çeşit peynir.Masalarda hazır bulunan tuz bile öğütme değirmen içerisinde himalaya tuzu. Şerbetli tatlıları yapan kimse ayrıca tebrik etmek isterim. Sıkma portakal suyu siz daha uyurken gece 4 gibi hazırlanıp soğutuluyor. İsterseniz hemen sıkılan sürahiden de alabiliyorsunuz. Garsonlar olsun aşçılar olsun her zaman güler yüzlü ve yardımsever yaklaşıyor. Daha masanıza oturur oturmaz ne içersiniz diye soruyorlar. Balığa ve ete doyduk. Tavuk ızgarayı hiç böyle tatmamıştım. 10:00-16:00 saatleri arasında hamburger ve gözleme ikramı var. Sıra oluyor ama önünüzde en fazla 3 kişi oluyor.
    Kids Club;
    İçerisinde kocaman bir oyun parkı var. Kızımı zıp zıp kısmından çıkaramadım. O kadar eğlendi ki havuza ve denize zor geliyordu. Çocuklar için hazırlanan yemekler mükemmel ötesi. Verilen sütler doğal ve markası Danone. Yoğurtların markası activia..
    HAVUZLAR;
    1 tane büyük 1 tane küçük bir tane de su kaydırağı içeren çocuk havuzu olmak üzere toplam 3 havuz var. Yine otelin içerisinde 1 çocuk bir tane de büyük olmak üzere 2 kapalı havuz var. 5 tane su kaydırağı bulunmakta. Cankurtaranların denetiminde Havuz kenarında çok fazla sayıda şezlong bulunuyor. Asla şezlong kapma yarışına girmek gibi bir derdiniz olmuyor. Aynısı deniz kenarındaki şezlonglar için de geçerli. Verilen havlular çok kaliteli ve yumuşacık. Hemen yanında dondurma reyonu bulunuyor. Algida dondurmanın keyfine havuz kenarında varabiliyorsunuz. Havuz sıcaklığını ben çok sevdim. Kızım hiç üşümedi. Hijyen açısından çocuk havuzu suyu hep değiştiriliyordu. Soğuk su sevenler için kapalı havuzlar uygun.
    DENİZ;
    Deniz için oluşturulan dalga kıranlar çok başarılı. Çarşaf gibi bir denizi var. Deniz içerisinde kayalıklar var ki benim çok hoşuma gitti. Açıldığınızda yorulursanız yakındaki kayalıklarda nefeslenebiliyorsunuz. Denizi o kadar temiz ki balıklarla iç içe yüzüyorsunuz. İskelesi çok çok daha temiz. Kumsalda dolaşan garsonlar ne isterseniz hemen getiriyorlar.
    Animasyonlar;
    Her gece 21:45 de başlıyor. İlk günümüzde Anadolu Ateşi vardı. Tam kıvamında bir animasyon etkinliği yapılıyor. Sonrasında papaya barda canlı müziğe katılabiliyorsunuz. Havuzun yanındaki Flexilis barın ağaç ışıklandırması çok romantik.
    Tavsiye: Deniz ve Havuz manzaralı oda seçin





    Salsakinss

    16-19 mayis arasında rubi Platinum otelde konakladik. Otel çok hosumuza gitti. Beğendik. Daha önce balayimizi Rixos Premium Belekte gecirmistik. Onunla kıyaslamak gerekirse kalite olarakrubi Platinum otel orayı aratmıyor. Otel rixosa gore küçük ama bu bir avantaj bence plaja ve havuza daha cabuk erisiyorsunuz. Havuzları büyük rahat yuzuluyor. Kumsal ve sezlonglar çok iyi. Deniz mükemmel değil ama güzel. Yemekleri ve tatlıları çok iyi değil. Çeşit az ama kaliteli lezzetli. Bizim gittiği donemde kalabalık değildi otel çok keyif aldık.














    ender1313
    Euphoria Aegean Resort & Spa

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler


      on numara olmuş bu sene konu.  
    İlk mesaj canlı tutulursa tadından yenmez.

    Euphoria Aegean Resort & Spa

    Ben de balayı için daha önceden gittiğim ve izmire de yakın olması dolayısıyla seferihisardaki Euphoria Aegean Resort & Spa'yı tercih ettim.

    Otel iki bölümden oluşuyor Anabina ve villa tipinde Club odalar. Biz club oda tercih ettik daha sakin olacağını düşünerek -ki öyle de oldu-
    Club odalar için ayrı havuzve bar var.
    Gittiğimizde o kadar çok rüzgar vardı ki denize giren kimse yoktu biz de girmedik, ki zaten seferihisar denizi.. çok bi şey kaybetmedik bence.
    Kaldı ki hava rüzgarsız olsa + deniz de güzel olsa bile sanıyorum ki ya sabah gidip akşam dönerdik yada yine hiç gitmezdik, çünkü öyle bir yokuş var ki!! 4 gece de en çok zorlandığımız kısım bayır.


    Bir kaç detay verecek olursam ;

    Yemek, giden hiç kimsenin aç kalacağını düşünmüyorum, dana, kuzu, balık, hindi her gün hepsinden min. 2şer çeşit, ister kızartma ister haşlama ister buğlama.. Tabi sebze yemekleri de ona keza aynı şekilde. Daha önceki gidişimde tanıştığım Murat isimli garson arkadaş 7 ay sonra beni tekrar tanıdı, sağolsun her yemekte masamızı hazırladı. Buradan kensine selam olsun :)
    Alkol, sanırım en kötü kısım burası. Bira olarak fıçı perge veriyorlar, rakıya hiç girmiyorum bile.. Barmenler biraz hatır gönülle çalışıyor diyebilirim. İlk geceden "kanki" olduğum barmen resmen kokteyl show yaptı buradan Sezgine de selam olsun :) Otelde genellikle alman turistler var ve saat 11 oldumu hepsi odasına çekiliyor. Böylece bütün gece barmenle yalnız kalabilme imkanım oldu sezginle biraz otel alkol konsepti dışına da çıkmış olabiliriz :) ama yine de alkol konusunda büyük beklentileriniz olmasın derim.
    Animasyon,Sanıyorum en kötü kısım burası. Animatörler çok güler yüzlü çok sıcakkanlılar FAKAT günde sadece 2 kez ve max. 15er dakika program olması sanıyorum otelin sorumluluğunda olsa gerek. (Akşam amfide, çocukları erken uyutmak için yapılan hoplamacalı zıplamacalı aktiviteyi saymıyorum tabi)
    Disko var sözde ancak içinde DJden başka kimseyi göremedik :) Genelde orta yaş kesimi hakim otelde. Çocuk animasyonundan sonra canlı müzik dinleyip bi iki kadeh içip odalarına geçiyorlar. 12den sonra otel inanılmaz sakin.

    Yukarıdakilerin dışında,
    odalar ve otel gayet temiz
    personel güleryüzlü

    Şu anda erken rezervasyon döneminde ve benim geçen sene aldığım tarihlerde yaklaşık olarak %15 daha uygun. Geçen sene biraz geç kalıp 3. erken rez. döneminde almıştım maalesef.
    Şu an için High Season 5 gece 2 Yetişkin 1900 lira gibi bir ücreti var. Ki bence tam bir fiyat/performans oteli.

    Verdiğimiz ücrete değdi mi ? Evet
    Tekrar gider miyim ? Hanımın baskılarıyla belki





    Unialtay
    Spice Otel

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler
         

    28 Nisan 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında balayı için Spice Otelde kaldık toplam 5 gece ets turdan 1300 liraya erken rezervasyondan aldım. Otel muazzam hizmet personel temizlik çok iyi. Balayı çiftlerine özel küçük sürprizler de yapıyorlar bizim gittiğimiz tarihte 14 balayı çifti vardı otelde. Yemekler içkiler aynı şekilde çok memnun kaldık ellerinden geldiğince olması gerekenin en iyisini yapmaya çalışmışlar örneğin rakılar yeni rakı ve Tekirdağ rakısıydı votka absolut smirnoff vb. Mini bar hergün ücretsiz dolduruldu iki şişe bira iki kutu kola iki fanta iki Gazoz vb. Kapalı havuzu iyidi. Bizim tek sorunumuz sezondan dolayı eğlence pek yoktu gündüz pek aktivite olmadı çıkmadan iki gün önce akşam başladı hareketlilik, bir gün önce de yabancı sanatçı morandi konser verdi yaz boyu da konserler devam etmiş Alexandra Stan, inna vb konserler olmuş ücretsiz tabi bunlarda
    [b]



    Unialtay

    Paloma Pasha Resort

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

    9 Kasım tarihinde özdere Paloma Pasha Resort otelde bir gece kaldım. Booking den aldım ultra herşey dahil 249 liraydı. Bu otel de izmire yakın olduğu için gidilebilecek br Otel. Spice Otel kalitesi yok tabiki ama sezon sonu olmasına rağmen bir sıkıntı çekmedik yemekleri iyidi içkiler bir alt kalite ama kötü değil Otel güzel mevkisi iyi temizlik iyi odalar geniş. Gidermiyim tekrar. Erken rezervasyondan ayarlayabilirsem yaza bir kaç gün tekrar giderim. 







    Orijinalden alıntı: lujin


    AKKA ANTEDON otel

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

                  Merhabalar şu an ankaların amiral gemisi Olan  AKKA ANTEDONdan yazıyorum.ileri dönemlerde mesajımı güncelleyeceğim.Efendim ben ailemle geçen sene limak larada tatilimi yapmıştım.Bu senede yorumlara bakarak Ocak ayında 4200 lira bir ücret ödeyerek tatili aldım.Son haftalara doğru fiyatı 6440 lira oldu.Oda olarak kara tarafı dublex oda aldım.Oda gayet güzel,hergün mini bar dolduruluyor ve temizleniyor.Deniz temiz dibi görünüyor,barlar iyi,kutu içecek ve kapalı algıda veriliyor.Animasyon yeterli.Havuzlar ve otelin bahçe düzenlemesi çok hoş.Çay kafe güzel.Ancak arkadaş otel mutfağında sorun var.Dün akşam uluslar arası mutfak vardı.Yemekler Pırasa,bezelye,ıspanaklı pide,balık buğlama,taze fasulye,biber dolması,Rus mantısı,etli patates,her gün tavuk mangal ve mangalda köfte,sıkı durun kırmızı lahana yemeği,kıymalı karnıbahar akşam doğru düzgün bir şey bulup yiyemedik.Bir bamya eksikti bugün öğle yemeğinde ondanda ikram ettiler.Bol bol tavuk var.İnsanlar yemek başında sorti yapıp duruyor. Snack barda bu gün tavuk döner,Fırında tavuk,limonlu karabiberi tavuk,pirinç pilavı, ıspanaklı pide,köfte,hamburger,bolca kavun,karpuz,köfte var.Bunlar her gün böyle.Pastahanesi tam bir komedi.Bir kaç kuru pasta,sütlü tatlı var.Yaş pasta pastahanede bulunmuyor.Sadece öğlen ve Akşam yemeklerinde yaş pasta var.Sizde bu eşsiz yemeklerden denemek isterseniz buyrun gelin...Ancak içki kalitesi çok iyiydi.Yemeklere daha fazla özen gösterilirse yine giderim.Akka antedonun satışını 2 yıl takip ettim öyle aldım.Onun için bu oteli düşünenler mutlaka ilk rezervasyon döneminde almalı.Daha sonra her dönemde otelin fiyatı arıyor. 



    Orijinalden alıntı: aybasan


    Antalya Silence Beach


     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler


     Antalya Silence Beach[/b][/size] otelde 4 günlük bir tatil yaptık..Ama tam bir hayal kırıklığıydı birkaç senedir gitmeyi düşündüğüm otellerden biriydi aslında..Ama tek kelimeyle çok kötü bir oteldi yemekler çok kötüydü üstelik inanılmaz sıra oluyordu dışarda yapılan kıytırık döner için 40 dakikaya yakın sıra beklendiği oldu..yahu o döneri İzmirde porsiyonu 7 tl ye rahat yerdim üstelik masama servis yapılarak..İçki kalitesi çok düşüktü havuzda sadece yerli içki veriyorlar yabancılar taaaa lobideki bardaymış ordada ancak sıcak tekila içersiniz içiniz yanar.. 

    ..Şuana kadar beni otel yorum sitelerindeki yorumlarla ve aldıkları puanla yanıltan 2 otel oldu birisi kaya side biriside bu silence beach ikisinede bir daha asla adım atmam.





    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    İc hotels green palace


     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

    a gittik eşimle.19 eylül 23 eylül tarihleri arasında toplam 1.770 tl ye konakladık. Otelin konumu denizi doğası mükemmel peyzajı harika hizmet kusursuz, garsonlar çok güleryüzlü fakat seviyeli. Yağmura yağdığı için akşamları animasyona denk gelemedik. İçki kalitesi fena değil. Sadece yemeklerde biraz hindi etine yönelme var onun dışında kötü bir özellik yok. Odanın büyüklüğü temizliği havuzların büyüklüğü temizliği çok iyiydi. İyi bir fiyata denk gelirse erken rezervasyondan, seneye doğacak bebeğimiz ile gitmeyi düşünüyoruz. 

    Aynı şekilde doğayla içiçe yeşil otel önerilerinizi bekliyorum.




    Orijinalden alıntı: Narki


    Pegasos World - Titreyengöl

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

          Ben Ağustos'un 2 sinde giriş yapıp 8inde çıkış yaptım otelden. 3 yetişkin 1 çocuk ( 4 yaşında ) 3000 TL verdim aile odası için ama Mart ayında almıştım tabi. Şu an fiyatı nasıl bilmiyorum. Ets tur aranıp konuşuşabilir. Otel havalimanına 75km uzaklıkta. Taksi ile 150 tl ye geldim otele. Ets nin kendi servis aracı var ama 35 tl istediler ve otel otel gezecegini bildiğim için kabul etmedim.  Otel tam anlamıyla bir cocuk oteli arkadaşlar. Odaları çok güzel. Hergün oda temizliğimiz yapıldı. Özellikle havuzuna ve aquaparkına inanamayacaksınız gittiğinizde. 4 yaşındaki oğlum havuzdan hiç çıkmadı. Oteli google da aratıp baktıgınızda havuz resimlerini dikkatli inceleyin. Havuzun tam orasında cocuklar için bir gemi ve bircok kaydırak mevcut.  Havuzun yetişkin kısmında ise boy oranı maksimum 1.50 cm. Yani yüzmeyi bilmeyenler içinde tehlike arz edecek bir durum olmuyor. Denize uzaklıgı 5 dk. Deniz kum ve taşdan oluşuyor. Sıcaklıgı cok güzel ama cocukların yürümesi için uygun değil. Deniz ayakkabası alınmalı. Otel aktiviteleri Türkçe değil nedeni ise %95 nin yabancı olması. Ben özellikle yabancıların agırlıklı oldugunu bilerek aldım. Malesef biz millet olarak tatil yapma seviyesinde değiliz! Biz ailece yemeklerinden de memnun kaldık. Çok fazla çeşit oldugundan hergün değişik birşeyler cıkmasını beklemeyin. Tam bir F/P oteli bana göre. Sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim. İyi tatiller.  


    KHeto

    Crystal Flora Beach Resort /
     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

     
    Kemer Beldibi , bu otel tamamen sahil oteli 1km sahili var. Ultra herşey dahil konseptli. Havuzu aquası falan biraz küçük ama öyle abartılacak küçük değil. Ben çok büyük havuzu olan otellere gittiğim için bana öyle geldi. Otel çok iyi hele ki animasyonları mükemmel. Akşamları çok çabuk vakit geçiyor. Dans gösterileri showları falan harika her gün farklı konseptte yapıyorlar. Benim son gecemde türk gecesi vardı herşey on numaraydı. %80'i otelin aile. Rus Alman odaklı bi oteldi. Yemekleri içecekleri çok iyiydi. Kola olarak pepsi fruko falan kullanıyorlardı. Ormanın içine yapılmış bir otel her yer ağaç palmiye çam vs. Zaten arazisini orman bakanlığından kiralamışlar o yüzden yaparken toplam 3 ağaç kesmişler.


    Port nature luxury belek
     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

                    
    Port nature luxury belek uzak durun en kötü tatili yaşattı bize hem temizlik hem yemek hem hizmet kalitesi o kadar üzdü ki 5 aile gittik herkes bin pişman olarak döndü



    Ottoserdar



    Delphin imperial lara



     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler 2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler 2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

     Deniz : dalgalı ve.  kum  


    Banyoda bir şampuan var ve hem saça hem vücuda KULLANILIYOR

    Havuzlar : yeterli , büyük ,ancak çok çocuk var
    cocuk havuzu OLMASINA rağmen bebekleri diğer havuzlarda görebilirsiniz.

    Alakartlar : Çin Meksika ve balık denedik içlerinde bi balık âlâkart iyiydi ondada kalamar ve somon ızgara iyiydi Meksika Çin vs aman Allahım çok kötüydü bu gece aç kaldık ( sırf konsept var diye acık ne yapan ne pişiren sanmam yesin bunları Göstermelik

    Içecekler :taze sıkılmış portakal suyu ücretsiz ama bol bol sulu Şişe içecekler Pepsi becks Efes Erikli vs kaliteli buyuk otel olunca bunlar sorun olmuyor sanırım toptan aldıklarından
    Snack ve ara atıştırmakıklar iyi et ve tavuk döner idare eder Piliç marka CP

    Erik kiraz armut vs yaramaz karpuz kavun her otel gibi

    Çalışanlar oteli ayakta tutan onlar desek yeridir

    Akşam yemekleri son geceye kadar aynıydı etler ızgaralar vs tatsızdı okadar cok yerde bişiler varki ama onların içinde yiyecek bişey bulanmak kötü
    Açıkçası balık vs ürünler yerken korktum ama mide ağrısı vs yapmadi
    Tatlılar pasta cesitkerin bol lezzetli teramisu tavsiye ederim baklava vs Cevizli ve dandik Fıstıklı sarma geldiği gibi bitiyor ve daha gerisi yok

    Kahvaltı peynirler ucuz peynir vs iyi malzeme ya yok yada Saklı kuytu köşede ( kaymak Pastırma vs)
    Tavsiye edermiyim kendim tekrar gelmeyeceğim yeri tavsiye etmem bu Paraları hakeden bir otel değil herseye 10 üZerinden 7 veririm bu otele fazlası değil

    Otel görünümü Şekli çok şaşalı olsada mobilyalar çok güzel olsada gıdada her nekadar marka ürünler kullansalarda tat vs beni tatmin etmedi


    Kombochian
    Crystal Nirvana Lagoon & Villas

                   


    ++++ (Artı Yönleri)
    Odalar yeni, geniş, eğer bahçe katı alırsanız çocuğunuzun oynayabileceği kendine ait bahçesi bile var, bahçenin yan tarafları bitkiler ile kapalı komşu bahçe ile takılmıyorsunuz.
    20 Saat açık A'la Carte restaurant ==> gece çorbası sandviçi yerine acıkırsanız adam gibi yemek yiyebileceğiniz güzel bir restoranı mevcut, sadece ana restoranın açık olduğu saatlerde kapalı.
    Patisserie ==> Binbir çeşit saçma tatlılar yerine az çeşit ama kaliteli tatlılar dondurmalar mevcut, dondurma Mövenpick servis ediliyor, saray sarması, tramisu, makaron çeşitleri pasta çeşitleri çikolata mevcut, ferah ve geniş bir ortam.
    A'la Carte Restoranlar ücretli fakat bana göre bu avantaj, 15 eur ücret lakin rezervasyonda ve serviste sıkıntısız bir yemek, Biz SteakHouse'a gittik, mükemmeldi.
    Kids Club==> Şu ana kadar gördüğüm en iyi ve en kapsamlı kids club. Çalışan sayısı çok fazla, kendi resepsiyonu var,
    İçkilerin çoğunluğu bilinen marka, kola bira vs şişede servis ediliyor. Bira için Fıçı seçeneği de var fakat kola için tüp seçeneği görmedim, sabahları taze sıkma portakal suyu ücretsiz ve dilediğiniz kadar alabiliyorsunuz,
    Yemek çeşitleri geniş ve lezzetli yemekler servis ediliyor, ayrıca snack'ler de bence güzeldi

    ------ (Eksi yönleri)
    Otelde eğlence zayıf, akşam şovları sonrası bir takım aktiviteler olsa da katılım pek olmuyor, daha sonra açılan disko'ya 1 kere gittim bomboştu zaten müzik çalan açık bir alana disko diyorlar pek ambians da yok.
    Denizi kum çakıl karışık ben kum sahil sevdiğim için sevmedim.
    Havuz çok geniş değil ama yeterli.
    1 kez bir kovaya ihtiyacım oldu (verandada ufaklığın havuzunu doldurmak için) telefonla istedim, göndericez dediler 2 saat ve 5 kez arama sonrası gelebildi. Yok deyip geçseler bunca kez aramazdım lakin her seferinde ilettik gelmedi mi ye döndü olay

    Sonuç olarak ben deliler gibi eğleneyim coşayım gibi bir beklentiniz yoksa çok kaliteli otel, ama çocuksuz bir şekilde kız arkadaşınızla filan giderseniz Voyage, Susesi vs daha ağır basar.





    nevz@t


    Nirvana Lagoon Villas, Suites and Spa
    deneyimlerimi aktarmak istedim.


     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler 2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler 2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler
                   
    Çok kısa özetle 100 üzerinden 95 vereceğim mükemmel bir tesisti.

    Tesisin 2 tane standart odalarının olduğu ana binası, ve 190 dönümlük arazi içerisinde yine bahçe içinde standart odaları, kendine ait küçük havuzları olan 4lü 5li kümelerden oluşan Göl Villaları ve Plaj tarafına yakın olan daha lüks konseptteki Beachfront Suit Villaları yer almakta.

    A blok resepsiyonunda olduğu havuza ve sahile biraz daha uzak fakat çok daha sessiz olan ana bina. B Blok ise, benim de kaldığım havuza ve denize en yakın, ana restoranın da bulunduğu bina. Eğer her alana erişimim olsun derseniz ve standart oda rezerve ettiyseniz B blokta olmak sizin için daha iyi olacaktır.

    Standart bahçe odaları (2 katlı, alt kat bir oda, üst kat bir oda), göl villaları ve diğer süit villalar daha Sessiz fakat havuza ve denize bir kaç adım daha uzak.

    Otelde tüm içecekler markalı. Biralar isteğe göre şişe olarak da verilmekte (Efes ve Bomonti). Şekersizi de olmak üzere Red-bull yine hizmete dahil. Aynı zamanda her gün yenilenen mini barda da, alkolsüz içeceklerle birlikte, 2 adet redbull ve 2 adet efes kutu birada günlük olarak yenileniyor.

    Ana yemeklerin verildiği, ana havuzun yanındaki Samsara Restaurantta yer bulmak her daim mümkün. Sadece klimaları bana yetersiz geldi oradan küçük bir puan kırabilirim. Yemekler oldukça bol çeşit ve lezzetli. Sabah kahvaltılarında taze sıkılmış portakal suyu ücretsiz ve sınırsız.

    Otelin A bloğunda, 24 Saat alakart hizmet veren ücretsiz bir restoranı da var. Eğer A blok'da kalıyorsanız bu restoranda da faydalanabilirsiniz.

    Ana havuz çok büyük diyemem fakat otelin içinde özellikle göl villaları tarafında ufak ufak bir çok havuz olduğundan, ana havuz başında şezlong bulamama şansınız yok.

    Ana havuzun dibinde, gün boyu açık olan bir snack bar (hamburger, pizza, makarna vs alakart olarak verilmekte) ve bence en güzel imkanlardan bir tanesi, sürekli mevyelerin ve dondurmaların olduğu soğuk bir bölüm var. İstediğiniz gibi meyvenizi alıyor ve havuz başına geçiyorsunuz.

    Otelde havuz başına da cam bardak verilmekte. Plastik bardak bulunmuyor. Biraz riskli gözükse de, cam bardaktan içilen içeceklerin tadı bir başka.

    Otelin Aquaparkı müthiş. Fakat yine küçük bir eksi puan ana havuzun biraz uzağında (2-3 dakika yürüme mesafesi)

    Asıl büyük fark çocuklu aileler için olan kids club'da. Neredeyse ufak bir otel binası kadar alan çocuklar için bir adet kapalı 2 katlı salon, büyük ve çok eğlenceli aquapark oyuncaklarının olduğu havuz ve oyun parkı barındırıyor. Fakat yine ana havuzdan 2-3 dakika mesafede. Aileler çocuklarını kontrol etmek isterlerse aradaki yolu sürekli yapmak zorundalar.

    Deniz tek kelimeyle mükemmel. Beldibinde dalga denilen bir durum yok. Deniz ufak taşlık fakat bu sayede suda bulanma da olmuyor ve balıklarla birlikte yüzüyorsunuz. Otelin iki büyük iskelesi var.

    Otel Med-Club'tan satın alındığında, tüm binalar yıkılmış ve yeni baştan yapılmış fakat doğal ortama hiç dokunulmamış. Hatta bazı ağaçları kesmemek için bahçe odalarının balkonlarında delik bile açılmış. Otel inanılmaz güzel bir doğal ortama sahip. Her yer dev ağaçlar. Her ağacın üzerinde etiketle numarası bile kaydedilmiş durumda. Otel kendi özel itfaiye aracını hazırda bekletiyor.

    Şu ana kadar kaldığım oteller arasında Amara'lar en üst sınıfta idi. Ama bu otel şu an bendeki çıtayı bir üst seviyeye taşıdı. Belki Voyage grubunda da seviye bu şekildedir ama kalmadığım için yorum yapmam zor.

    Bir hatırlatma, bu oteli Adios Puan ile alanlar ya da Setur üzerinden rezervasyonlar yapan varsa, o bölgenin SETUR yetkilisinin telefonunu paylaşabilirim. Kendisi oldukça ilgili bir beyefendi ve çok da yardımı oldu oda seçimi ve diğer konularda.

    Herkese iyi tatiller. Özelden sorularınızı da cevaplarım eğer daha detay sorularınız olursa otelle ilgili.






    mikselina



    GREEN ANATOLIA HOTel
    'den yazıyorum.

      Öncelikle yolu kısaltmak ve pamukkaleyi gezmek için bookingten ayarladığım BARİKA TERMAL OTELDEN uzak durun!  
    Karahayıt bölgesinde resmen 230 tlye kalınabilecek onca güzel yerin arasından bu saçma sapan, pis, kyk öğrenci yurdu bile olamayacak yerde 1 gece kalmak zorunda kaldık.
    Tatilimiz resmen felaketle başladı. Geceyi uyuyamadan geçirip, pamukkaleye 1 saatte hızlı tur atıp kaçtık bu rezil yerden. Pamukkale ve çevresi resmen varoş tatili olmuş.
    Herşey huzursuzluk kaynağı, insanlar, mekanlar...

    Ne ise, şu anda Fethiyedeyiz.
    Babadağ yamacında, süper dağ manzarasınnda güzel ve temiz havuzunda yüzebilirsiniz.
    Burası konsept değiştirmiş bir yer. Ortak havuzu ve kapalı kadın havuzu var. Ortak havuzunda mayo/bikiniye müsaade edilmiyor. Gelenlerin bunu dikkate alması lazım.
    Bu bizim de aradığımız bir özellikti. Çok da memnunuz. Kadınlar havuzunda herşey rahatlık için ayarlanmış. Kadın personel hizmet veriyor. İçinde çocuk oyun alanı, kafe, güzel bir havuzu ve güneşlenme imkanı sunuyor.
    Ortak havuzda şirin bir su kaydırağı da var.

    Yemekler 5 üzerinden 4. açık büfe ve herşey dahil. Alkol yok.

    Personel iyi niyetli ve çalışkan.

    Fiyat/performans çok iyi.
    2 kişi + küçük çocuk herşey dahil günlük 220-240 tl. arası bookingten rezerve ettirdik.

    Odada klima başarılı, küçük bir led tv var, kullanılan eşyalar ahşap ve güzel. Çok özel hissetmiyorsunuz. Butik otel tadında ve şirin bir yer. Toplam 6 bloktan oluşuyor. Mimarisi güzel. Büfede alkolsüz herşey gün boyu servis ediliyor.
    5 Çayında gözleme poğaça ikramı var.
    Kendine özel plajı ve plaja gün boyu 3 kez servis var. Dönüşünüzü de servisle yapabilirsiniz.

    Çok şaşaalı tatil istemeyen ama ailecek kalmak için temiz ve şirin bir yer istiyorsanız mutlaka öneririm.

    wifi da çok iyi çekiyor.





    KHeto

       Crystal Sunset Luxury Resort  

    [simage]https://store.donanimhaber.com/61/d3/c2/61d3c29c7ef78ebfe426dd8343a70719.jpg[/simage][simage]https://store.donanimhaber.com/00/c4/34/00c434141528165ed8c6d930c29f1621.jpg[/simage]
    Otel ise crystal serisinin aşırı lüks otellerinden Crystal Sunset Luxury Resort / Side Kumköy. Bu otelde oldukça lükstü kaba tabir ile insanların konakladığı bi yerdi. Yemeklerine laf yok. Coca cola sprite falan kullanıyorlar. Toplamda 1500-2000 kişilik bir otel. Havuzu aquaparki falan harika. Aile ile gidilebilecek en iyi alternatiflerden birisi.



    kadobjk

    Belek Soho Beach

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler
     
    ten yazıyorum. 2 yetişkin 1 bebek Tatil vitrininden 2188 liraya aldık. Bonus karta %5 ekstra indirim de var. Yani 2000 e falan gelir. Biz satış danışmanının hatası yüzünden yararlanamadık. Neyse. Herşey dahil konseptinde yazsa da ultra herşey dahil hizmet veriyor. Voyage, Maxx Royal ve Royal Adam and Eve üçlüsü birbirine çok yakın. Bu üçlü ile araları sahilden yürüyerek 1 dk. En geniş alan Soho nun. Deniz kumsal bu üçlü ile aynı. Her yer kum ancak deniz dalgalı ve bulanık. Yavaş yavaş derinleşiyor. Çocuk için ideal. Odalar küçük ve çok yeni değil, tek beğenmediğimiz noktası bu. Personel ilgili ve kibar. Yemekler çeşitli ve lezzetli. İçecekler bardakta ancak hep bilindik markalı. Çoğunluk aile ve Rus. Ferah, sıra beklemek yok ve kafa dinlemek için ideal. Yalnız geceleri diskodan dımtıs sesleri geliyor. Bizim için sorun değil. Tam bir fiyat performans oteli. Sorunuz varsa fırsat buldukça yanıtlarım.


    Orijinalden alıntı: riquelme76

    Tatinic Deluxe Belek'e gittim

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler 2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler 2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler



     
    inanılmaz memnun kaldım.Otel o kadar dolu ve büyük olmasına rağmen hiçbiçeyde sıra beklemedik. Yeme içme olarak mükemmel üstüydü.Herşey lezzetli ve tazeydi.Alkoller ise kapalı kutuydu ve kaliteli içkilerdi. Barları organizasyonları vs hersey rüya gibiydi :) Çalısanları çok kibar ve aile oteliydi..Çok fazla erkek yoktu.Seneye gitmeyi düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.



    Orijinalden alıntı: bukimyahu
                                
    [b] Crystal Palace Luxury[/b] de 13 18 Eylül 5 gece konakladık yemekleri, denizi, hizmet ve gece showları bir harikaydı 210 tl kişi başı tavsiye ederim.

    Orijinalden alıntı: Pendo

    Gloria Serenity
       
    Belek[/b]'teyiz.2.günümüz .Şu ana kadar herşey dört dörtlük.Curcuna yok ,kalabalık hissedilmiyor,yemyeşil,deniz suyu havuzu harika ,yemekler çok çeşitli değil ama lezzetli,içkiler kaliteli markalar,ilgi alaka üst seviyede,Daha önce Voyage ,Hilton Dalaman ve 2 günde olsa Maxx 'te kalan biri olarak kesinlikle müşteri kalitesi daha üst seviyede.Gereksiz,abartılı ve şaşaalı değil ama elit ve şık bir dekorasyon yapmışlar.Odalar 39 metrekare,jakuzi var.Havuzun kenarında ki laguna odalar çok rahat.Diğer gneşlenme yerleri ağaçların altnda ve bnim sevmediğim bir karış arayla sıra sıra şezlng dizilmesi şklinde değil grup grup konulmuş.Eğlnce de var ama daha çok kafa dinlemek,gürültüsüz ,doğal bir tatil arayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.Her yıl farklı bir yere giderim ama seneye burayı düşünebilirim,bu özellikte,bu fiyatlarda daha iyisini bilmiyorum çünkü.

    Orijinalden alıntı: koko69

    Amara prestigeden
    yaziyorum.

       Otel temizlik ve oda kalitesi ve kondusyonu konularinda ciddi sorunlu bir tesis.  

    Ayrica yonetim zafiyeti icinde bu sorunlar kroniklesmis. Ben erken rezervasyondan Amara markasina itibar ederek almistim. Burdaki yazilarda kismi kotuydu ama bu temizlik olayina deginen ne hikmetse hatirlamiyorum.

    Oysa tripadvisor agustos ayi yorumlarini okumak herseyi anlamaya yeterliymis.

    Neyse geldigimin ilk 3 gunu surekli otel yonetimi ( Gn md. dahil ) ile toplantilar yapa yapa bu otelin temizlik anlayisini biraz olsun degistirebildim.

    Hem odamız artik duzgun temizleniyor hem de 2 gundur genel alan temizligi dikkatli yapildi. Kisaca kendim ve sizler icin tatilin yarisini burda heba ettim sirf buraya bir ceki duzen verilsin diye.

    Ayrica internet sadece lobideydi. Otele wifinin yayilmasi isini bile halletmemis bir otel yonetiminden ne beklerseniz?
    Gn. Mudure 1 gunde hallederim siz neyi bekliyorsunuz dedim. Neyse utanma belasina o da yapiliyor su an. Tabi bunlar is yapmada amator oldugundan kac gune hallederler bilemiyorum .

    Kisaca tesis guzel ve hatta cok iyi olmamasi icin bir sebeb yok. Genel mudur cok pasif. Bu da alt kadrolara yansimis. Velhasil otel cok iyi olmak yerine kolaya kacip bu sezonu gozden cikartmis haldeydi. Verdiğim uygulamali egitimler ve yaptigim baskilar sonucu ilerleme kaydettik. Umarim tekrar gevsemezlerde tesis hak ettigi hizmet ve yorumu alir.

    Deniz cok temiz ve guzel. 4-5 metrede boy veriyor ve kum cakil karisik plaji var.Ben cok begendim cunku dalgasi cok az .Cocuklu ailelere de uygun denizi.

    Otelin en iyi tarafi yeme icme kalitesi.Sirf o yuzden emsallerinden cok one cikar hatta gecelik 800 tl ye yatak satan bazi hirsiz otel menulerinden bile iyi cesit cikabiliyor bazi gunler.Otelin costu parasinin cok ustunde.
    Yalniz sinek ve sivrisinek sorunu var tesiste. Hatta gecen ayrana kara sinek dustu :(((( Bacaklar sivrisinek yaralari doldu. Bir iyi yani ilk gun ilismiyorlar sonra acisini cikartiyorlar. Kovucu ilac vs getirin.
    Bu tesiste boyle entersan bir yer.
    Kaliteyi ve kalitesizligi bir arada yasatir size.
    Daha burda yazamadigim iyi ve kotu bircok seyi icerisinde barindiran bir tesis.

    Amara ismine kanip gelenler hic memnun degil. Cunku Amara kalitesiyle alakasi yok tesisin. Ancak vasat bir 5 yildizli otel denilebilir.

    Otel %80 turk musteri dolu ve kalanlarin kalitesi de düşük. Yarisi ilk kez 5 yildizi burada görüyor.

    Guncel durumlar boyle arkadaslar Amara prestigeden.


    AMARA prestige

    AMARA prestige grubu kalitesine

       
    güvenmiş olmamıza rağmen tatilimiz berbat geçmiştir. Dinlenmeye mi yoksa oteldeki çalışanlarla tartışıp hakkımızı aramaya mı gittik belli değildi. ETS TUR görevlisi ilgisizdi. Normalde saat 2de girmemiz gereken odamıza değişikliklerle beraber 23:30da girebildik. 8 saat araba kullandıktan sonra rezalet bir karşılama oldu. 3 senedir ETS TUR u tercih ederim ancak kesinlikle bundan sonra tercih etmeyeceğim. Üstelik otelde rezervasyon yaptırmadan önce ETS TUR çağrı merkezini aradık ve gittiğimiz oteli önerdiler. Otelde her yerde sıraya geçmeniz gerekiyor. Sırada beklemekten dinlenemiyorsunuz. Otelde çalışanlarının niye geldiniz sanki bu otele tarzı tavırları hiç hoş değildi. Bir tane garson bile bir isteğiniz var mı diye sormadı. Kahve makinesi bile saat 10dan sonra kapatılıyor ve bozuk deniliyor. Her barda sadece 1 barmen var ve sırada bekleyenleri zaman zaman azarlayabiliyor. Neyse ki benim başıma gelmedi. Çalışanlar kendi arasında kavga edecek kadar rahatlar. Havuz çok pisti. Yeterince temizlendiğini düşünmüyorum. Oda temizliği tam bir rezaletti. 2 defa odamızı değiştirdik. Sonunda temiz ve kokmayan oda bulabildik. Temiz dediğimiz odada dahi böcek ölüleri vardı. Ona şükrettik. Odadaki klima termostatı bozuktu arasına kağıt sıkıştırarak çözüm buldum. Aynı sorunu yaşarsanız öneririm. Sonuçta klima 1 dakika sonra kapanmıyor. Temizlik görevlilerine söyleye söyle son günde çöpü aldırabildik. Otelde temel temizlik malzemeleri kalmamış. Şampuanı 3 gün sonra alabildik. Housekeeping çalışanlarının hangisine sorsam başka otelin personeliyim bilmiyorum cevabını verdi. Otelin sadece yemekleri ve Aqua Park’ı güzeldi. Ancak aqua park çıkış havuzlarının temizliğine özen gösterilmelidir. Paramız ve harcadığımız zamanın boşa gittiğini düşünüyoruz. Kimseye de önermiyoruz. Eşimle beraber her yerde de dile getireceğiz.


    Orijinalden alıntı: thelmessos

    Ulusoy Kemer Holiday Club




       Ulusoy Kemer Holiday Club'dan   Soyulmak istemiyorsanız uzak durun. 
    Eylül 2015 için bu otelden expedia vasıtasıyla rezervasyon yaptık. İlave bebeğimiz için (2nci çocuk) extra ücret alacaklarını duyunca rezervasyonu iptal ettirmek istedim. Melike Hanım diye birisine ceza ödemeden (1 gece fiyatı) rezervasyonu iptal edip edemeyeceğimi sordum. Kendisi sorun olmayacağını, expedia'dan rezervasyonu iptal ettirmem halinde full refund (tam ödeme) yapacağını söyledi. Buna istinaden iptal ettirdim ancak 125 dolar para kesilerek tam ödeme yapılmadı. bunun üzerine expedia'yı defalarca, oteli de bir kaç sefer aradım. Melike hanım'la bir daha görüştüm ve tam geri ödeme verdiklerini, parayı kendilerinin kesmediğini, sorunu expedia ile görüşmemi söyledi. Bu şekilde pinpon topu gibi oynadılar ve en sonunda otel expedia'ya kesilen parayı iade etmeyeceğini bildirdi. Yani bu insanlar?! haketmedikleri bir şekilde parama el koydular. Aynı zamanda söz vermelerine, parayı iade edeceklerini taahhüt etmelerine rağmen resmen beni dolandırdılar. Aklınız varsa uzak durun, dürüst insanlar tarafından yönetilen, hizmet verilen bir otele gidin.




    Orijinalden alıntı: Sunaberk

    Alva Donna Boğazkent ten

       yazıyorum. Bu sene iş nedeniyle tatil tarihi belirleyemediğimden erken rezervasyon yapamadık. Bu nedenle de son dakika fırsatlarını kolladık. Adını çok duymamama rağmen ets nin fırsatlarından geçen hafta satın aldık 2 yetişkin 1 çocuk 5 gece 2830 lira 9 taksit. Erken rezervasyona göre pahalı ama bugünkü fiyatlara göre çok iyi. Neden iyi? Otel beklediğimin çok üzerinde çıktı. Enerji içeceği dışında aklınıza gelen tüm içkiler ücretsiz, yemekler güzel, Türk gecesi vardı dün. Bıldırcından kuzu çevirmeye aklınıza gelen tüm etli etsiz yemekler vardı. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Türklere kötü davranmıyorlar. En sıkıntı olan şey otellerdeki, şezlong kapma yarışı yok. Saat 10.30 da bile havuzun önünde şezlong bulunabiliyor. Barda, yemek masalarında sıra yok. Temizlik açısından da iyi. Dondurmalar paketli magnum. Sabaha kadar yemek veren bi yer var. Seneye yine gelebilirim ama tek sıkıntı kızım 9 yaşında olacak. Ücret istiyorlar 8 yaş üstüne . Bir de alacarte restoranlar 20-30 lira kişi başı ücretli. Ama hiç gerek duyulmuyor. Yemekler güzel, içecekleri de garsonlar masaya getiriyor. Sorusu olan olursa 2 gün daha burdayız 



    blackeagle067

    crystal palace luxury resort&spa da

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler


      15-20 haziran arası konakladık.oteldeki her yer(otelin içi,tuvaletler,havuz,restarauntlar vsss) tertemizdi,çalışanların hemen hemen hepsi güler yüzlü ve ilgiliydi.otelin plajı kalite etraftakilerin plajını gördüğünde anlıyorsun zaten.ben side nin denizini sevmedim ama.yemekler beklediğimden çok daha iyiydi.alkol olayı ise irish bar dı sanırım orda bira şişe efes.diğer kısımlarda fıçı bira.diğer alkollü içeceklerse türünün en vasatı.yekta rakı,bozdoka votka vss.müşterilerin %90 ı Alman ailelerdi.Akşam eğlenceleri fena değildi. 





    koko69

    crystal de luxe Kemer i


     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler
     
    alın ve bana dua edin. Her yönden memnun kalırsınız. Hatta gideceğiniz zaman haber verin özel ilgilensinler. Gerçi yine ilgilenirler .
    Özgür şef var baş şefi oranın. Ben bu son gittiğimde hem genel müdürüyle hem de baş şefini tanıma fırsatım oldu.
    Hani odaya jest için meyve tabağı ve şarap gönderilir ya adetten. Hatta klişedir benim için bir öğğk olurum. Öyle ki bazı otellerde laf olsun diye yapılan bir hareket haKral dairesinde kalmıştım ve yine orda da restoran müdürü vs tanıyordu ve yine kaldığım bir çok kallavi otelde bu özgür şefin jesti gibisini görmedim.

    Cevizinden lokumuna baklavasından ananasına çukulataya batırılmış çileğine kadar akla zarar bir sunumda ve dolulukta bir ikram yollamıştı sağolsun etkilenmedim desem yalan olur. Çünki bir çok anlı şanlı otelde bu ikram faslı bir rutin ve klişe olmuştur ve özensiz bulurum.

    Hatta bir kaç sefer geri yolladığım ve tekrar fırça kaydığım da olmuştur. Ya meyveler kalitesizdir ya tatlılar vs vs...

    Belki şahsıma münhasır fazla ilgilenmiş olabilirler ancak şunu da belirtmek gerekir ki bu sene ki ekip misafirlerini memnun etmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bunu samimiyetle yaptıklarını gördüğüm için çok mutlu olmuştum.

    Emin olun bu seneki rakamlarıyla daha iyisini sunan tesis zor bulursunuz. Hayatım boyu gezdik bir o kadar iyi bir o kadar da kötü tecrübelerimiz oldu. Bu sene Crystal de luxe kemeri ve ekibini azimli ve samimi buldum. Ciddi manada tatilci arkadaşlara tavsiye ederim.







    FIRAT_G_

    Eftelya aqua icin,



                      Gidilecek bir yer degil. Rezalet bir yer. Mutfak kadavra kokuyor bardaklar cizik pislik icinde. Bardaklarin uzerinde ruj izleri gunes kremleri var. Plastik ve igrencler. Toz icecek disinda birde markasi belli olmayan ickilerin disinda hersey ucretli. Ultra hersey dahil kazigi yiyorsunuz. Toz icecekler teng yada nazo degil. Tatlari igrenc ilacli gibi. Dondurmaya 3 tl istediler utanmadan. Dedim soyleseydiniz otele girerken 30 tl fazla verirdim. 5 tl verdim ustu kalsin dedim.  
    Yemekler igrenc. Et kesinlikle yok. 1 kere et gordum cok sevindim turk gecesi dediler o da kelle eti cikti. Kofte diye seviniyorsun soya cikiyor. Izgaraya sevindim hindi cikti. Hindi de oyle bir hindi ki cop sise takmislar. Yari pismis yari pismemis. Ogle yemeklerinde bir balik yapiyorlar kokusmus balik ogure ogure mutfaktan cikiyorsun. Burnu ve damak tadi gelismis insansaniz yemek yiyemezsiniz mideniz bulanir kokudan. Gavurlar bayila bayila yiyor bir suru kokusmus seyi ama biz yiyemiyoruz. Orada hangi turkle konustuysam hepsi benim gibi dusunuyor. Yemin ediyorum bu sabah eve geldim annem bulgur pilavi yapmis dunden kalan mutluluktan gozlerimin ici guldu. Her gun ac kalmamak icin patates kizartmasi ve nagit yiyerek gecirdim.

    Denizi igrenc dalgali ve ici poset dolu ayaklariniza poset ve pislik dolaniyor. Kumsali var ama denize girip 2 metre ilerleyince derinlik boyunuzu geciyor. Asla yuzmeye el verisli degil. Hem dalgali hem derin hemde pislik dolu. Kimsenin begenmedigi mersin de tece tas ucu vs de denize giriyorsun 5-10 metre ilerledikten sonra su boyuna geliyor. Tertemiz yuzuyorsun.
    Aqua parki tek arti yonu bu otelin baska hic bir cacik olacak yani yok. Otelpuan diye bir siteden okuyup gittim. Gittigime pismanim.
    Hic kimseyede tavsiye etmem.



    KUŞ ADASI /aydın OTEL YORUMLARI 2015





    Orijinalden alıntı: kasai

    Ramada Resort Kuşadası Golf

     
    Ramada Resort Kuşadası Golf deyim. Kişi başı 118liraya aldım. Otel nisanda açılmış heryeri pırıl pırıl. Bize normal oda olmasına rağmen 2+1 suit verdiler balkondan relax havuzuna çıkıyoruz 😀 Animasyonlar güzel dün gece Küba dans grubu vardı bugün Moğol sirki. Yemekler İlk gün tüh hep hindi tavuk derken dün biftek bugün pirzola ızgara vardı isteyene snack de dana rosto füme ızgara mevcut. Havuz ve aquapark sıkıntısı yok deniz 50 metre aşşağıda platformdan giriliyor derin ama 30 dk da bir ayrı bir plaja araç kalkıyor. Plaj hemen derinleşmiyor ama taş kum karışık. Garsonlar ilgili gözleme ve özellikle pide süper ankarada 18 lira verdiğim eyvanın kaşarlı kuşbaşılı pidesi bunun yanında saman gibi. Ben çok beğendim. Seneye erken rezervasyon da mutlaka bakacağım. Deniz takıntısı olmayanlar kesinlikle bu fiyatlara değerlendirmeli.


    Orijinalden alıntı lujin


    Didim Hotel esra family suit



     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

    diye bir otelde kaliyorum.Burayı yiyeyim içeyim çevreyi gezeyim diye ets turdan aldım.Size biraz otelden bahsedeyim.Otel çok büyük beklentisi olmayanları memnun edecek düzeyde.Ben standart oda almıştım benim odamu aile odasına çevirmişler.Hoşuma gitti.Barlarında cocacola ürünleri,efes pilsen birası veriliyor.Sabah, öğlen ve akşam yemeklerinde mutlaka yiyecek bir şey bulursunuz aç kalmassınız.1-5 arası havuzda havuz başında hamburger ve lezzetli pide servisi var.plaja uzak 300 metre falan arası var.ancak yürü yerek gidebilirsiniz.Altınkumda hareketin olduğu yerlere ve didim luna parka çok yakın.Otelde ingiliz ve türkler var.Buradaki ingilizler baya bir görgüsüzler.Burayı erken rezervadyonda1375 aldım.Tam bir f/p yeri oldu benim için.Buradan kemer akka antedona geçicem.orayla ilgili yorumlarımıda sonra yazacağım.Herkese iyi tatiller



    otto serdar

    palm wings beach resort

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

     Gitmezseniz bişey kaybetmezsiniz ”  
    2/5 yıldız19 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı
    Eylül dönemi konakladık otel yeni odalar temiz sivri sinek vs yok denecek kadar az
    Oda aile verdiler teşekkür ediyorum
    Havuz küçük deniz kum fakat çok pis bişeyler batıyor kaşındırıyor ve yara yapıyor eşim denize giremedi
    Otelin yan tarafları komple site ve yazlık dolu
    Yemekler iyi değil hep aynı Tür tavuk hindi vs barların ÇOĞU kapalı gün içi plajda acık alkol fıçı usulü Gazlı içecek ve meyve suyuda aynı şekilde soda dahil açık
    Akşam ana yemekler 4 gün süresince beni memnun etmedi
    Adi sabi duyulmamış yemekler meze vs çeşit az hindi tavuk bolca
    Otel %90 üzeri yabancı grup ları ağırlıyor eminim bizim yarı fiyatımıza konaklıyorkardır
    Animasyon vs güzeldi çocuklar için bi abla vardı tren şarkısıyla oynarken
    Ablamız tren olma işini yaşıyordu güzel tebrik etmek lazım
    Otel Eylül dönemi OLMASINA rağmen Suriyeli Kampı gibiydi çok kalabalıktı , onedemek deniz ve havuzda şezlong bulmak sıkıntı oluyor havluyu atan orda unutuyor akşamda yemek için masalara gözlük sigara çakmak bırakıp yemek saatine kadar gasp ediyorlar masaları yönetim hiçbirine müdahale etmiyor , yabancı turist yamyam gibi heryerdeler , Kuşadası denizi çok kötü önermem bu tesiside açıkçası
    Denizi,yemekleri,barları,minibarı,hava Alanına uzaklığı (1.30dk) kısıtlı çeşit ve hizmet anlayışı ,bi Gözleme dahi yoktu gittiğinize aldığınıza değmeyecek bir lokasyon



    Orijinalden alıntı: maarul



    Ramada Resort Kuşadası Golf


     
    16-22 Ağustos tarihlerinde Kuşadası ramada resortte tatil Yaptım. Gidecek yada gitmeyi düşünenler için kısaca yorum yapayım.
    Odalar: standart oda almamıza rağmen aile odası verdiler 2 odalı gayet geniş ve her şeyiyle çok güzel bir oda temizlik her gün yapıldı.
    Yemekler: Genelde hep aynı çeşitler vardı et tavuk balık her gün var. Lezzetler standart çok iyi değil yer skıntısı yaşamadık Sırada abartılı değil bir kez kuzu pirzola vardı onun Sırası baya uzundu
    Havuz: havuzlar güzel temiz her hangi bir skıntıda hemen kapatıp temizliyorlar. Ancak herkes havuzda denize uzak olduğundan bu Yüzden çok kalabalık şezlong bulabilmek için sabah 7 de yer kapmak Lazım. Çocuk Aqua Park'ı falan gayet eğlenceli

    2.500 tl vermiştim. Fiyatına göre fena sayılmaz 10 üzerinden 7


    Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

    amara sealight elite

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

    otel   deyiz bu sabah geldik öyle çok fazla otel deneyimim yok ama genel olarak otel beklentimin üzerinde çıktı.  
    öncelikle elite otel olduğundan oldukça sakin ve hızurlu bir otel öyle ortada gezen ergenler yok. çok fazla gürültülü müzik v.s yok
    2 yetişkin 1 çocuk (6 yaş) 5 gece 2500 tl ets turdan almıştık çocuğun yatağı nasıl olacak diye merak ediyordum 2 tane çıft kişilik yatak var oda çok büyük ve herşey yeni ve kaliteli oda da herşey düşünülmüş.
    denizi çocuklara gayet uygun hatta aşırı uygun çünkü neredeyse 100 metre gidiyorsunuz belinize gelmiyor resmen çocuk denizi 😀 .
    çocuk havuzu gayet güzel ve eğlenceli .
    yetişkin havuzu gayet büyük yalnız bana çok sıcak geldi dışarısı daha serin havuzdan.
    yemekleri genel olarak güzel biraz personel sıkıntısı var ama ters davranışları yok .
    yerli yabancı turist oranı eşit gibi geldi bana tavsiye edermisiniZ derseniz ederim. merak ettiğiniz bişey olursa c.tesiye kadar buradayım.






    KIBRIS OTELLERI 2015


    Orijinalden alıntı: Semipermeable

    Nuhun Gemisi

     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler




     15-21 Ağustos tarihleri arasında Kıbrıstaki Nuhun Gemisinde konakladım.Geçen sene de aynı oteli seçmiştim. O zamanlar tam pansiyon plus idi. İnternet ücretli, su ücretli pastane ücretli idi. Şimdi herşey dahil e dönmüş. İnternet su pastane vs hepsi ücretsiz. Denizi güzel, hem kayalık kısmı var(max 100mt sonrası kum) hem de kum. Öğleden sonra klasik akdeniz dalgalı olabiliyor ama öyle çok değil. Balıklarla yüzüyorsunuz(yavru). Denizi çok güzel. Geçen sene daha çok yabancı ağırlıklıydı bu sene Türk ailelerle yabancılar eşitlenmişti.Ünlü insanlarla yanyana güneşleniyorsunuz. :) Yemekleri iyidi çeşit boldu. Tavuk-balık-et hep aynı akşam çıktı. Kazanlarda yemekler yapılıyordu, mısır, tarhana çorbası kuzu haşlaması filan. Sahilde snack bar var. Öğle yemeklerinizi orada yiyebiliyorsunuz. Yine et var ek olarak pizza, pide çıkıyor. Meyve tatlı salata zaten mevcut.Geç kahvaltı var. Tek sıkıntısı tatlıları, gerçi ben pastacılık konusunda uzman olduğumdan zor beğenirim. Bana normal diye düşünüyorum. Temizlik güzeldi hergün temizlendi. Girişte odaya şampanya, fındık fıstık geldi. Klimalar hep çalıştı odam buz gibiydi. Yemekhanede servis hiç aksamadı. Tripadvisorda genelde uzak vs sıkıntısından bahsediyorlar. Ama ne hikmnettirki Kaya Artemisle neredeyse yanyana olmasına rağmen onunla ilgili bu yönde bir eleştiri yok. Evet, uzak merkeze 1 saat vs. Ben tur paket aldığım için bu tür sıkıntılar yaşamadım. Touristica ile seyahat ettim. Her seferinde de memnun kaldım. Otel baya büyük, geniş alan çok. yürüme mesafesi olabiliyor. Ama ben spor yapmayı sevdiğimden ve yediklerimi yakarım düşüncesinden dolayı hiç rahatsız olmadım. :) Göbek büyütme gibi derdi olan tembel insanları anlamıyorum:) Animasyon olarak hiç ilgilenmedim otelle,şahsen saçma sapan amaçsız şovlar beni hiç cezbetmiyor. Sakin oluşu sezlong kapma yarışı olmayışı yemekhanede kuyruk olmayışı benim için en önemli kıstastı bu otelde bunu karşıladı. Son olarak notum 10 üzerinden 9 dur bu tesise o da tatlılarından. 

    Tatile gidecek olanlara şimdiden iyi tatiller diliyorum. [b][/b].
    [simage][/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 28 Ocak 2016; 11:06:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >







  • Güzel paylaşım takip
  • Merhabalar şu an ankaların amiral gemisi Olan AKKA ANTEDON dan yazıyorum.ileri dönemlerde mesajımı güncelleyeceğim.Efendim ben ailemle geçen sene limak larada tatilimi yapmıştım.Bu senede yorumlara bakarak Ocak ayında 4200 lira bir ücret ödeyerek tatili aldım.Son haftalara doğru fiyatı 6440 lira oldu.Oda olarak kara tarafı dublex oda aldım.Oda gayet güzel,hergün mini bar dolduruluyor ve temizleniyor.Deniz temiz dibi görünüyor,barlar iyi,kutu içecek ve kapalı algıda veriliyor.Animasyon yeterli.Havuzlar ve otelin bahçe düzenlemesi çok hoş.Çay kafe güzel.Ancak arkadaş otel mutfağında sorun var.Dün akşam uluslar arası mutfak vardı.Yemekler Pırasa,bezelye,ıspanaklı pide,balık buğlama,taze fasulye,biber dolması,Rus mantısı,etli patates,her gün tavuk mangal ve mangalda köfte,sıkı durun kırmızı lahana yemeği,kıymalı karnıbahar akşam doğru düzgün bir şey bulup yiyemedik.Bir bamya eksikti bugün öğle yemeğinde ondanda ikram ettiler.Bol bol tavuk var.İnsanlar yemek başında sorti yapıp duruyor. Snack barda bu gün tavuk döner,Fırında tavuk,limonlu karabiberi tavuk,pirinç pilavı, ıspanaklı pide,köfte,hamburger,bolca kavun,karpuz,köfte var.Bunlar her gün böyle.Pastahanesi tam bir komedi.Bir kaç kuru pasta,sütlü tatlı var.Yaş pasta pastahanede bulunmuyor.Sadece öğlen ve Akşam yemeklerinde yaş pasta var.Sizde bu eşsiz yemeklerden denemek isterseniz buyrun gelin...Ancak içki kalitesi çok iyiydi.Yemeklere daha fazla özen gösterilirse yine giderim.Akka antedonun satışını 2 yıl takip ettim öyle aldım.Onun için bu oteli düşünenler mutlaka ilk rezervasyon döneminde almalı.Daha sonra her dönemde otelin fiyatı arıyor.




  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Benim düşüncelerimi de eklerseniz sevinirim.
  • Ekledim hocam elinize sağlık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port nature luxury belek uzak durun en kötü tatili yaşattı bize hem temizlik hem yemek hem hizmet kalitesi o kadar üzdü ki 5 aile gittik herkes bin pişman olarak döndü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yararlı bir konu bence
  • 2015'i Alanya'da kapattık. 2016'yı Kapadokya'da geçirmek dileğiyle
  • ETS , 2016 erken rezervasyona 16/11/2015 tarihinde başlıyor
  • 2016 için fazla umutlu olmamak gerekir ..Asgari ücretin artırılmasıyla (helali hoş olsun) işçi maaşlarına fazlasıyla yansıyacağından ,işveren biraz daha az kazanabilirm yerine ,bu maliyeti otel müşterilerine ilave edeceğimden kuşkum yok ..

    Ayrıca tripadvisor sitesindeki yorumlara fazla güvenmeyin ,bazı otellere toz kondurmuyorlar ,En ufak eleştiri yazısını bile yayınlamıyorlar ..(bu durum insanın aklına bazı otellerle çıkar ilişkileri mi var sorusunu ister istemez getiriyor)

    Sağlıcakla ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Behken

    2016 için fazla umutlu olmamak gerekir ..Asgari ücretin artırılmasıyla (helali hoş olsun) işçi maaşlarına fazlasıyla yansıyacağından ,işveren biraz daha az kazanabilirm yerine ,bu maliyeti otel müşterilerine ilave edeceğimden kuşkum yok ..

    Ayrıca tripadvisor sitesindeki yorumlara fazla güvenmeyin ,bazı otellere toz kondurmuyorlar ,En ufak eleştiri yazısını bile yayınlamıyorlar ..(bu durum insanın aklına bazı otellerle çıkar ilişkileri mi var sorusunu ister istemez getiriyor)

    Sağlıcakla ...

    Yorumlarında haklısın asgari ücrete zam gelmeden kasım aralıkayı içinde otellere rezervasyon yapılmalı diye düşünüyorum.

    Trip advisor yorumlarına kanıp karmir otele gittim otelde düzgün bir şey yoktu temizlik dışında. Geri kalan her şey fiyaskoydu benim açımdan. Trip advisora bakım hep iyi yorum hani ben mi beklentiyi yükselttim diye düşündüm de yok valla elle tutulur bir yanı yok.

    Bu yaz için şiddetle geçen sene kaldığım ic hotel green palace ı kovalıycam. Otelin iki köyü yanı lobisi ve spa'sı idi zaten onları da ben kullanmıyorum onun dışında her şeyini çok beğendim. Tam bir fiyat performans oteli bence. İc hotel green palace hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim.




  • Kemerde f/P denizi dalgasız ve temiz tavsiye edeceğiniz otellere açığım bu sene beklemeden ilk tatili alayım diyorum tabi fiyatlar uygun olursa
    Bonubonda gibi bir fırsat olsa keşke

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Akka antedon.Denizi ve havuzu güzel.Anacak kaydırakları beş para etmez.
  • Anı tur 2016 Erken rezervasyonu başlattı.

    birçok otelin fiyatları belli.Hadi hayırlı olsun herkese.
    tahmnime göre yarında ets ve jolly açıklar fiyatları
  • teşekkür ederim
  • anı tur sitesinde takip ettiğim 4-5 hotele baktım ancak 1 ocak sonrası fiyat belli değil nasıl liste anlamadım acaba benmi yanlış bakıyorum sizlerdede öyle mi
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Her otel yok erken rezervasyon kampanyasında aniturun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanedantr

    anı tur sitesinde takip ettiğim 4-5 hotele baktım ancak 1 ocak sonrası fiyat belli değil nasıl liste anlamadım acaba benmi yanlış bakıyorum sizlerdede öyle mi

    bazı oteller fiyatlarını belirlemedi 2016 için.o yuzden bazı otellerini fiyatları yok henüz.aralık ayının ortalarında hemen hemen her otel belirler fiyatları diye düşünüyorum.
  • Şubat tatili için tavsiyeler bekliyorum arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapadokya için otel tavsiye edebilecek var mı ? forumda baya baktım ama göremedim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.