Şimdi Ara

Sıfır araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar, bu ayın sonu yada aralık ilk haftası gibi sıfır araç almayı düşünüyorum. "Ocakta al 2016 bari olsun" gibi sözlerle karşılaştım yılbaşından sonra zam gelip gelmemesi konusu karışık, zam gelme ihtimali büyük bu durumda şuan almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aracın 2016 model olması için banttan 01 ocakta inmesi lazım -ki bu araç Türkiye de birbayiye inene kadar şubat ortası/sonunu bulur. Yurt içi üretim ise ocak ayında 2016 model alınabilir.

    Benim tavsiyem; Aralık ayında alacağınız aracı ocak ayında tescil ettirin, böylelikle ocak ayı mtv sinden kar edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarına ne olucağı belli olmaz zamlanabilirde alucağınız araca bağlı bir şey gerçi döviz düşüyo ama indirim gelirmi yoksa zam yapılır mı yapılmaz mı belli değil ama 2016 olucaksa araç zam gelme ihtimali yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşından sonra %100 zam gelecek. Yakın zamanda pek çok bayiye uğradık hepsi aynı şeyi öylediler. 2016 model diye direk zammı çakacaklar hepsi. O yüzden niyetiniz varsa kalmış 2015lerden birini sıkıştırıp pazarlıkla alın. Sonra hayıflanmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.