Şimdi Ara

LOGITECH UNIFYING SORUNSALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,logitech f710 gamepadim var fakat bunun alicisi yok abimden aldigim icin aliciyi almayi unutmusum bende kendime yeni bi logitech mouse aldim nano alicili neyse takiyorum falan programda yuklemek icin gelen ekranda next butonu aktif almiyor dedigi sey"plug in one vs sizce sorun nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeşim konuyu hortlatmak oluyor bu ama yeni gördüm.Belki sorununu çözdün belki de çözemedin ama cevap şudur. Logitech F 710 yeni bir cihaz olmasına rağmen unifying özelliğini desteklememektedir. Abinden alamıyorsan alıcıyı yada yoksa resmi siteden destek bölümü var.Orada Türkiye distribütörü var.Ücretsiz gönderiyorlar ta Hollanda'dan ups kargo ile sen iletişime geç kardeşim sana da gönderirler.Ben istedim bana da gönderdiler oradan biliyorum. Açıkcası çok şaşırmıştım hem ücretsiz hem de üzerinde Amsterdam yazısı falan bu kadar ilgi çok hoşuma gitmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Malazgirt_71

    Kardeşim konuyu hortlatmak oluyor bu ama yeni gördüm.Belki sorununu çözdün belki de çözemedin ama cevap şudur. Logitech F 710 yeni bir cihaz olmasına rağmen unifying özelliğini desteklememektedir. Abinden alamıyorsan alıcıyı yada yoksa resmi siteden destek bölümü var.Orada Türkiye distribütörü var.Ücretsiz gönderiyorlar ta Hollanda'dan ups kargo ile sen iletişime geç kardeşim sana da gönderirler.Ben istedim bana da gönderdiler oradan biliyorum. Açıkcası çok şaşırmıştım hem ücretsiz hem de üzerinde Amsterdam yazısı falan bu kadar ilgi çok hoşuma gitmişti.

    Cevap icin sagol kardesim dedigin sekilde istedim ve cidden alici geldi ama simdide kolu aygit yoneticisinde gordugu halde kol.calismiyor mode tusu yanip sonuyor sonra hic yanmior basinxa yanio.sonuo tekrar sorun ne anlayamadim yeni pil falanda taktim ama naptiysam calistiramadim reg kayitlarina kadar degistim bisiler baka baka yinede olmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.