Şimdi Ara

Iphone 4s wifi çalışmıyor ve ekran çatlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde ekranı çatlak ve wifisi çalışmayan bir 4s var. Dokunmatik ve LCD'de hiçbir sorun yok. Telefoncular wifi büyük entegresinin bozuk olduğunu söylediler. Bu ikisini yaptırmak için ne kadar bütçe ayırmam ve nelere dikkat etmem gerekir? Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?



  • Saç kurutma makinesini al eline kameranın olduğu Bölgeyi elle tutulamayacak şekilde ısıt sonra koy buz dolabına soğuyana kadar bekle sonrasında Wi-Fi Çalışacak ya hiç sorun yaşamıycaksın birdaha yada bir süre sonra gene aynısı olacak bu dediklerimi telefon kapalı iken yapacaksın unutma
    Bende bir 4s vardı Wi-Fi aynı durumdaydı aynısını Yaptım arkadaşıma sattım telefonu hala kullanır sorunsuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak 1 yıldır bozuk wifi kullandım. Artık bundan sıkılmıştım yani 730₺ verip yeni 4s alacaktım dedim ki bi buzluğa atayım. Telefonu kapattım, mendile sardım buzdolabı poşetine koydum. Buzluğa attım 10 dk duracaktı ama ben unutmuştum 30 dk kalmıştı buzlukta. Donmuştu haliyle ama wifi çalıştı.

    Saç kurutma falan işe yaramıyor telefonun donması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, değerlendireceğim bunları. :)
  • Bendede Var Şuan İnternet Paketiyle Kullanıyorum Isıtma İşlemi Hiç Bi İşe Yaramadı %45 Uyarısı FElan GEldi Ama Açılmadı Bile wifii 15 Dk Buzdolabina koydum Gene Açılmadı En sonunda Sahibinden com a İlan Verdim Beklıyorum Varsa Başka Taktıkler Verirsenız SEvinirim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wren

    Çok teşekkürler arkadaşlar, değerlendireceğim bunları. :)

    Sana o mesajı yazdıktan sonra wifi kitlenmişti çünkü okuldaydım şarjdaydı ve kullanıyordum baya sıcak olmuştu. Sıcak kalınca wifi gidiyor hep soğuk kalması lazım eve geldim attım yine bi yarım saat yine kendine geldi ama böyle yapa yapa telefonu komple bozacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.