Şimdi Ara

USB 3.0 Harici Harddisk Güç Kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, usb 3.0 bir harici hdd'im ve usb 3.0 destekli bir laptopum var. Belirli aralıklarla hdd kopup tekrardan geliyor. Anlıkta olsa yapılan işlemleri etkiliyor. Bunun bir nedeni veya daha önce yaşayanı var mı?



  • Farklı bir usb kablosuyla deneyin ama usb portuna yeterli güç gelmiyor da olabilir. Bu arada harici hdd'in modeli nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hdd yi zaten harici güç kaynağına bağlıyorum. Güç kablosunda sıkıntı yok. USB 3.0 kablosu da çalışıyor. Laptop'tan kaynaklı bir sorun sanırım ya da haricinin uyku moduna girmesiyle alakalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alçak Mafya

    Hocam hdd yi zaten harici güç kaynağına bağlıyorum. Güç kablosunda sıkıntı yok. USB 3.0 kablosu da çalışıyor. Laptop'tan kaynaklı bir sorun sanırım ya da haricinin uyku moduna girmesiyle alakalı.

    hocam bende de öyle bir durum var ama bunun nedeni biraz farklı.

    bazı pclerin içinde usb energy kontroller mı ne var kendi kendine gücü kesiyor uykuya alıyor usbyi ve eğer tekrar kullnamka istediğinizde geri açıyor ama 2-3 saniyelik bir kesinti ile. Eğer yanlış anlamadıysam sizde de böyle bir güç kesintisi oluyor doğru mudur?

    bataryadan gelişmiş güç seçeneklerinde usb 3.0 veya enrgy kontroller var oradan bunu iptal ederseniz işinize yarar bence.

    bir de son olarak aynı yerde usb seçeneklerinde askıya alma var benim ama kullanmadığınız sürece aktive oluyor askıya alma buraları bir kontrol ederseniz sevinirim. Eğer bana sorunuz olursa özelden de yazabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.