Şimdi Ara

Biraz Saygı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese hiç uzatmadan konuya gireceğim.

    Birilerine göre AKP'ye oy atan 49luk kesim yobaz aklını kullanmayan beyni olmayan vs. neden bu tür yakıştırmalarda bulunuyorsunuz? Bu yakıştırmaları yapanlar kimler çok iyi biliyoruz yıllardır oyu %28-29 un üstüne geçememiş kesim ve kendilerini zeki üst seviye elit kesim yerine koyuyor ama öyle mi ?
    CHP'nin iki üç seçimdir iktidar olmak gibi bir hevesi yok seçmeninin de aynı şekilde öyle bir niyeti yok AKP gitsin de kim gelirse gelsin, bu kafa yapısıyla bu terbiyesiz ve ahlahsızca yakıştırmalarla bulunarak bir yerlere mi varmayı düşünüyor bu %25lik kesim? Bir şeyleri değiştirin artık ve saygılı olmayı öğrenin bir çoğunuz benden büyük insanlarsınız. İnsanların neden AKP ye oy verdiğini aramak yerine neden CHP'ye oy vermiyor diye geçmişini araştırın bu kadar basit.

    Sözcü gazetesi %25lik kesime bir Manşet attı oy kullanmaya giderken bunu almayı unutmayın diye, yerinde de bir manşet oldu, çünkü Sözcü gazetesini kimler alıp okuyor herkes biliyor

    Ben İzmir'de yaşıyorum yıllardır eğer AKP seçmeni koyunsa İzmir'de CHP'ye oy atanlar kör koyundur. Önceden söylerlerdi inanırdım "devletten her ay para geliyo ama İzmir'e iller bankası parça parça veriyor" bunu da yiyorduk ve hala yiyorlar... İzmir'in hemen yanında bir il var Aydın ve başında da CHP'li bir başkan var MHPlisi AKP'lisi o kadına övgüler yağdırıyor Aydın'ı baştan yaptı diye. İzmiri de parça parça eksik... diye diye kandırıyorlar ( ama onlar kanmaz elit kesim onlar). Ama İzmir'de kaldırımdan başka bir şey değişmiyor haberleri yok. Daha tek bir şehiri adam akıllı yönetemeyen düzenleyemeyen bir zihniyete oy verirsem işte o zaman sözcü gazetesinin manşeti benim için de geçerli olacaktır.

    Saygılar, iyi geceler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Mantıklı konuşmuşsun da 1 kasımdan önce buralar böyle değildi şimdi kurak kalmış bitki örtüsü değişmiş resmen.
  • İZmire para verilmiyorculae damlayacak şimdi Eskişehirde yoktan var ediyormuş chpli başkan .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bladexile

    İZmire para verilmiyorculae damlayacak şimdi Eskişehirde yoktan var ediyormuş chpli başkan .

    Kendi ek iş yapıyodur hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.