Şimdi Ara

Us hesabı ve PSnow sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür us hesabı üzerinden playstation'a dns tanımlayarak psnow üzerinden god of war vs oynuyordum. Fiber internet üzerinde çok iyi bir şekilde oynanabilir durumda. Fakat bugün hiç bir şekilde giriş yapamadım. Farklı dnsler denedim ama yine olmadı. Hep aynı hatayı alıyorum. Bunun için çözüm bulan var mı ? çözüm var ise 7 günlük deneme bitince aylık alacağım.



  • Kendi sorumu cevaplayayım, google dns ile girildiğinde bir kaç denemeden sonra açılıyor. Türkiye'de aktif olsa direk keşke. Hiç lag almıyorum ve 100'den fazla oyun var istediğinizi oynayabiliyorsunuz. 2 gün daha sorun yaşamassam 60 tl'ye bir aylık alınabilir ve ps3 oyunları bir güzel oynanır
  • Sorunuza cevap bilmiyorum hocam malesef. Benim başka bir sorum olacak. PSNow kullanırken oyunlar indirilmiyor mu. Direk oynamaya mı başlıyorsunuz.
  • Dns'e gerek yok ki, us psn hesabı olması yeterli dns olmadan da oyunlar oynanabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

    Dns'e gerek yok ki, us psn hesabı olması yeterli dns olmadan da oyunlar oynanabiliyor.

    DNS olmadan girmeyi başaramadım açıkcası. Hatta sadece amerikada geçerli uyarısı verdi bende neyi yanlış yaptım ki?

    quote:

    Orijinalden alıntı: SeiStill

    Sorunuza cevap bilmiyorum hocam malesef. Benim başka bir sorum olacak. PSNow kullanırken oyunlar indirilmiyor mu. Direk oynamaya mı başlıyorsunuz.



    İnmiyor oyunlar direk olarak oynayabiliyorsunuz, açıkcası ben çok sevdim bu psnow olayını. Şimdiye kadar hiç lag yaşamadım. 60tl'ye 1 ay oynayabildiğin kadar oyun oyna




  • UK psn aç oradan deneme hesabı al, sunucular avrupada olduğu için daha lagsız oynarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    UK psn aç oradan deneme hesabı al, sunucular avrupada olduğu için daha lagsız oynarsın.

    Açıkcası dün USA'den sabaha kadar oynadıktan sonra 19 doları verdim. Bu hata ekranını geçmek için yapabileceğim birşey var mı?
  • 1 aya kota dayanmaz bence verim alınmaz tr de
  • Peki bu psnow üyeliğini UK hesabına taşıyabilir miyim? ya da ona benzer birşey ?
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. İlk zamanlar hiç sorun yaşamaksınız oyunlara giriş yaparken şimdi sürekli unfortunately, your network delay might make PS now unusable in your area... diye uyarı alıyorum. Nasıl aşarım bu sorunu ?
  • Arkadaslar, ben üs psn üzerinden deneme hesabı açmak için kart bbilgilerini girdim fakat kartın fatura adresini de istyor. Ülke otomatik olarak USA gözüküyor degstrilmiyor. Hem amerikada bi adres sallayarak denedim hem de ulke harici kartının doğru bilgilerini yazdım ikisinde de kabul etmedi. Bilgisayar üzerinden paypal hesabını entegre edeyim dedim ona da eklenemiyor dye bi uyarı veriyo o da olmadı. Nasıl deneme hesabı acariz bi yol gösterebilecek olan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usa adresine kayıtlı bir paypal açıp, elbette paypal us üzerinden açmanız gerekiyor, tanımlarsanız sorun çözülecektir. USA hesabınıza ödeme şekli olarak paypal tanımlayın ben bu şekilde kullanıyorum. Daha önce yaşadığım sorunlar ise Psnow'un güncellenmesinden kaynaklı imiş. Şuan dns olmadan sorunsuz, sürekli oyunlar ekleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.