Şimdi Ara

GTA V'e Cadılar Bayramı Güncellemesi Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  •      GTA V Online için Rockstar games Cadılar Bayramı güncellemesi yayınladı. Bu güncellemede yeni harita ve eşyalar ile birlikte oyunun online moduna iki yeni araç daha ekleniyor.

     

         Cadılar bayramı güncellemesi ile birlikte Albany Lurcher aracına 650.000 $, Albany Franken Stange aracına ise 550.000 $ fiyat etiketleri ile ulaşabileceksiniz. Her iki araçta garajınızın nadide bir köşesini süsleyebilir. Bu iki araç dışında 5 farklı haritada oynanabilen Slasher modu da oyuna eklenmiş durumda. 

     

         Tabi bunların dışında güncelleme oyuna yeni maskeler ve yüz boyaları gibi farklı yenilikleri de ekledi. Eğer hali hazırda Lowrider güncellemesini yaptıysanız bu yeni özelliklere direk olarak ulaşabileceksiniz.

     




  • yeni harita derken?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu oyunu ps4 e hepsiburada.com dan almıştım dijital bir şekilde fakat aylar sonra şimdi bana verilen hesap hâlen ana hesap olarak durmasına ragmen oyuna giremiyorum ve oyunu satın aldığım kullanıcınım ürünleriyle birlikte hesapları da hepsiburada dan silinmiş ne yapıcağımı bilmiyorum 89 tl uçtu gitti ,bilgili birisi yardımcı lursa çook mutlu olurum.
  • pek sarmadı bu 5. anca modlarla filan gideri olur artık
  • bsc misafiri o nasıl oluyor hesaba nasıl giremiyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 29 Ekim 2015; 15:43:33 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hesabın şifresini değiştirmişti fakat ana hesap olduğu sürece ve oyunu silmediğim sürece sorun olmayacaktı.Şimdi ise kendi hesabımdan girebildiğim oyuna giremiyorum satın almamı istiyor kilitli olarak görünüyor...Bu arada telefondan giriş yapamiyorum nickim burakx35 bsc takipcisiyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    hesabın şifresini değiştirmişti fakat ana hesap olduğu sürece ve oyunu silmediğim sürece sorun olmayacaktı.Şimdi ise kendi hesabımdan girebildiğim oyuna giremiyorum satın almamı istiyor kilitli olarak görünüyor...Bu arada telefondan giriş yapamiyorum nickim burakx35 bsc takipcisiyim.


    Üstüne bir bardak soğuk su iç. COD: AW'de başıma geldi. Listeden seçtim oyunu indirdim, Kök Tengri'den hikayeyi bitirmiştim. Yoksa senden farkım kalmayacaktı. Oyun ucuz diye bir daha o şekilde almam. Sana da tavsiyem oyunun tüm haklarına sahip olmadan alma.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yine geçmişte olduğu gibi süre sınırlaması var mı acaba ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Harita mi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.