Şimdi Ara

Xperia Z3 vs LG G4 vs Note4 veya Note4Edge{n910/n915}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar belirlediğim fiyat bütçesine göre belirlediğim telefonlar bunlar.Bu telefonları kullanan ve deneyimlerini bizimle paylaşmak isteyenler ya da kullanmayıp objektif bir şekilde görüşünü belirtmek isteyenler buraya yazıp beni ve DonanımHaber ailesini bilgilendirirse sevinirim.Yapacak olduğunuz yorumlar için şimdiden teşekkürler...
     Xperia Z3 vs LG G4 vs Note4 veya Note4Edge{n910/n915} Xperia Z3 vs LG G4 vs Note4 veya Note4Edge{n910/n915} Xperia Z3 vs LG G4 vs Note4 veya Note4Edge{n910/n915}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkcmdn -- 30 Ekim 2015; 13:32:03 >







  • sony var ise diğerlerine bakılmaz bile...
  • Tam baktığım telefonlar
  • Ben Z3 veya M9 tercih ederim. M9 benim gözümde bir adım önde. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Note4 ilk elediklerimden oldu en çok Xperia Z3 ve LG G4 arasında kaldım.Beni en çok düşündüren ise Z3 ün üstüne 2 model çıktı ama G4 şuan son model yani daha yeni bir telefon.Ve kamerada da (özellikle ön kamera) G4 önde.Stabilite ve akıcılık yönünden de aklım Z3 te kalıyor.Gerçekten çok kararsızım.Bu arada yorumlar için teşekkürler.artıları ve eksileri ile daha detaylı yorumlarınızı da bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkcmdn

    Aslında Note4 ilk elediklerimden oldu en çok Xperia Z3 ve LG G4 arasında kaldım.Beni en çok düşündüren ise Z3 ün üstüne 2 model çıktı ama G4 şuan son model yani daha yeni bir telefon.Ve kamerada da (özellikle ön kamera) G4 önde.Stabilite ve akıcılık yönünden de aklım Z3 te kalıyor.Gerçekten çok kararsızım.Bu arada yorumlar için teşekkürler.artıları ve eksileri ile daha detaylı yorumlarınızı da bekliyorum.

    Hocam kamera konusunda g4 nasıl bilmiyorum ama Z3 bence tatmin etmeyecektir çünkü: Kamerayı KUKKANAMIYORSUNUZ. Hemen ısınıyor ve soğuması için kapatıyorum kib yazıp kapatıyor. Ayrıca kullanılan cam ve metal nedeniyle adeta elinden KAYIYOR. Acaba ben mi abartıyorum demiştim ki SHiftDelete UKT videosunda da ayrıca belirtilmiş bu çok kötü bir durum telefonu tek elle kullanmanıza büyük ölçüde mani oluyor. Tercihiinizi G4 ten yana kullanmanızı tavsiye ederim.
    EDİT: VİDEOYU 1.53 E SARIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 30 Ekim 2015; 17:12:42 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.