Şimdi Ara

TTNET'ten uzak durun. AKK'sız tarife'ye geçiş imkansız. Sorumsuz firma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16mbps 100 gb Adil kullanım kotası olan paketi kullanmaktayım. 2016'ya gireceğiz. cidden çok büyük sıkıntı internet'in kısıtlanması. Çağ gerisi bir hizmet anlayışı. Aylık indirmelerim 200 gb'ı aştığı için limitsiz tarifeye geçmeye karar verdim. Bu arada Ankara'nın en elit semtindeyim. Fakat bulunduğum iş merkezine fiber optik gelmedi hala. İnternetten araştırdığım kadarıyla 2 adet tarife var akk'sız limitsiz.

    1.si: 8mbps 8LİMİTSİZ pakedi 106 sözleşmeli 127 sözleşmesiz
    2.si:16mbps sınırsız pakedi 190 lira sözleşmesiz 156 sözleşmeli

    O kadar uzun telefonla konuşmama rağmen hiçbir sonuç alamadım.

    Dün ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda 127 liralık 8 hızında sözleşmesiz pakete geçebileceğimi söylediler. 16'lık pakete geçiş yokmuş.

    Bugun telefonla tekrar aradığımda sözleşmeli paketin zorunlu olduğunu söylediler. sadece 106 liralık 8 hızında pakete geçip 2 senelik sözleşme imzalamamız lazımmış. e 127 liralık ne deyince ona geçemediğimi söylediler. illa ki 2 sene bende kalacaksın diyorlar. zorla sözleşme imzalatacaklar.

    Bugun Turk Telekom ofisine gittiğimde sırada önümde 2 kişi varken 45 dakika bekledikten sonra bu sefer de sadece 156 liralık 16 hızındaki pakete geçebileceğim söylendi. 8 diye bir paket yok dedi kağıdı gözüme sokarak çok kendinden emin bir şekilde.

    Peki ben ne yapacağım şimdi herkes farklı şey söylüyor? ne doğru ne yanlış? kimi muhatap alacağım? bu firma denetlenmiyor mu?

    Resmen dolandırıcılık düzenbazlık zorla müşteriye sözleşme satma, nabza göre şerbet, sorumsuz rezil bir firma. Kmsenin birşey bildiği yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle rezil bir hizmet anlayışı olabilir mi.
    Ayın geri kalan 25 günü 3mbps hızıyla bağlanmak zorundamıyız biz. bu nasıl bir çağdışılıktır anlamadım. Kendi sitelerindeki şikayet yaz bölümüne bile giremiyorum 5 dakikadır refresh yapıyorum. çok kötü hız. Bırak oyun yüklemeyi PS4 oyun güncellemeleri bile olmuş 11 gb(örn: until dawn) adamlar hala 4 gb kotalı paket satıyorlar. 1 tane 1080p video ya da dizi izlesen 1.5 gb tutuyor. artık görsellik veri yükü arttı. oyunlar programlar sürücüler windows güncellemeleri herşey internetten satın alınıp yükleniyor. bu şartlar altında insanlar zor durumda kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaonline -- 23 Ekim 2015; 22:26:32 >







  • Burası Türkiye Günaydın ben ttnet çalışıyorum asıl bombayı 1 Ocak görün siz en acımasız ana avrat sövüp küfür edeceğiniz yenilikler geliyor
  • ardaonline A kullanıcısına yanıt
    Maalesefki haklı ve mağduruz şu şekilde bir yol önereceğim; İptal işlemi yaptırın normalde verilen paketlerin fiyatlarına kıyasla daha alt fiyatlara iptal etmemeniz için yalvarıyorlar 8 Limitsiz yürürlükte ama satmak işlerine gelmiyor. İptal birimi size aradığında biraz pazarlıkla tüm paket ve hızları normal satışta olmayan düşük fiyatla veriyorlar..
  • 25mbps aknsiz 60tl'ye koparmaya çalışıyordum bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 16limitsiz tarifeye 23 gündür geçemiyorum...
  • şu an iptal etsem önerebileceğiniz bir firma var mı? ev telefonu olacak ve sınırsız akk'sız adsl paket olacak. fiber gelse tadından yenmezdi. ha bu arada dün fiber internet'in 35mbps hız desteklediğini söylediler adresimde, bugun türk telekom'a gittiğimde yalnızca adsl desteğinin olduğunu söylediler. kafayı yemişler.

    bir de bütün çalışanlar o kadar net konuşuyor ki. biri diyor sizi hemen 127 liralık pakete geçirelim sözleşmesiz. 1 gün sonra 127 liralık pakete geçemezsiniz diyor kesin ve net. illaki sözleşme yapıcaz 2 sene diyor. turk telekom ofisine gidiyorum. bayan arkadaş diyor ki burda yanlış mı yazıyor diye kağıdı gözüme sokuyor 8lik paket yokmuş. illa ki 156 liralık pakete geçecekmişim. bunlar cidden kafayı yemiş. ne dediğini bilmiyor çalışanlar. kesinlikle büyük düzenbazlık seziyorum bu firmada. sömürüyorlar milleti.

    TTNET firması zorla sözleşmeli tarifeye geçirmek istiyor ve zorla daha pahalı olan tarifeye geçisi zorunda kılmaya çalışıyor. bu büyük dolandırıcılık. bilinçsiz kullanıcıları da bu şekilde sömürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaonline -- 23 Ekim 2015; 23:43:54 >




  • ardaonline A kullanıcısına yanıt
    Bir kaç firma tahadütsüz 16Mbit ADSL yi 129TL ye veriyor. Tahadüt isterseniz fiyat biraz daha düşüyor..

    Fixnet Goonet Hürnet Himnet akmlıma gelen başlıca firmalar. Ben şu anda Fixnet den 16Mbit VDSL hizmet alıyorum Tahadütsüz..

    Fixnet sayfasından, Telefon numaranız veya internet hizmet numaranızdan VDSL alıp alamacağınıda öğrenebiliyorsunuz..
  • fixnet goonet tarzı internet servis sağlayıcıları size yardımcı olabilir

    ama sonuçta türk telekom alt yapısı

    ttnet e arıza kaydı bıraktığınızda istanbul un en kalabalık yerinde bile ekiplerin 4 saat içinde eve gelip arızaya mudahale ettikleerine şait oldum

    turk telekom önce ttnet arızalarına sonra diğer sağlayıcılara bakıyor

    siz işyerinde kullanıyorsunuz sanırım, ilerde arıza olursa biraz beklemeniz gerekebilir, bu sizin için çok önemli değilse

    fixnet de size uygun paketler var
  • ardaonline A kullanıcısına yanıt
    Resmen Özelleştirme ve Tekelligin sonuçlarını anlatan bi yazı.

    Maalesef ülkemiz ilerleyecegine hep geriye gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • binet fixnet veya başka firmalara yönel hem daha ekonomik ve daha sorunsuzdur diye düşünüyorum çünki taahüt vermiyorsun bu ay son dediğinde adamlar hizmeti düzeltirler
  • AKK=AKP Sayın başbakan herkese ücretsiz internet vereceğinize şu akk olayını çözün.Türkiye bu konuda fosil çağında yaşıyor.Elin bulgarı romamyalısı bile bizden fersah fersah önde...Yeter artık bu milleti sömürdükleri.Şu konuya el atın...

    Edit : multiplayer bana işkence oldu artık.90 ping normal geliyor
    Edit 2 ya bu ülkede Tekel Tekelleşti diye batırmadılar mı?Nedir bu rekabetten uzak,tüketiciyi sömüren firmalar...Bir yandan Aral tekel,bir yandan ttnet,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 14 Kasım 2015; 22:18:54 >
  • 1 Ocak itibariyle AKK sonrası hız 3 değil 1 Mbps olacak. Üstüne aynı tarifeye şaka gibi bide zam koyacaklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustifb

    1 Ocak itibariyle AKK sonrası hız 3 değil 1 Mbps olacak. Üstüne aynı tarifeye şaka gibi bide zam koyacaklar.

    Gerçek mi bu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom müdürlüğünde söylenen bu. Zaten şu andan itibaren bazı tarifelerde hız 1 Mbps'e düşürülüyor. Yeni yıldan itibaren fazla kullanılan bölgelerde hız 1 Mbps'e düşürülecek. Bide upload'ın kotaya dahil olması ve 256'ya düşürülmesi var ama o konuda kesin bilgim yok dedi.
  • Ülkeyi terk edesim geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustifb

    Türk Telekom müdürlüğünde söylenen bu. Zaten şu andan itibaren bazı tarifelerde hız 1 Mbps'e düşürülüyor. Yeni yıldan itibaren fazla kullanılan bölgelerde hız 1 Mbps'e düşürülecek. Bide upload'ın kotaya dahil olması ve 256'ya düşürülmesi var ama o konuda kesin bilgim yok dedi.

    Eğer öyle birşey olursa internetimi kapattırabilirim lanet edip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1Mbps ne 3Mbps ile bile 300-400 kb zar zor indiriyoruz 1 Mpbs ile 50-60 Kb indiririz artık
  • Eğer ki bulunduğunuz bölgede Uydunet varsa ona geçebilirsiniz. 70 TL'ye 25 Mbps ve 150 GB kota, 80 TL'ye de aynı hızda 250 GB kota veriyorlar. Veya 10 Mbps hız ve AKK gibi kota sıknıtısı olmadan ayda 100 TL'ye hizmet veriyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigarayada her zam geldiğinde Bırakacağım bu mereti deniliyor ama değişen bişi olmuyor. İnternette aynı..

    Hepimiz sizin dediğiniz gibi yapabilsek yani kapattırabilsek (ama zor tiryakisiyiz nede olsa) TTNET büyük orandaki müşteri kaybından dolayı dize gelmeye başlar..

    Ama lanet olsun deyip başka alternatifimiz olmadığı için kullanmaya devam edeceğiz mecburen..
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    BTK'ya şikayet edin diyeceğim de beni bir gülme tutuyor... Kimi kime şikayet edeceksiniz değil mi?...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.