Şimdi Ara

Dikiz aynalı geri görüş kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Renault Latitude Privilidge donanım aracım mevcut. Aracımda navigasyon bulunmasına rağmen geri görüş kamerası bulunmuyor. Servise sorduğumda takılı navigasyon cihazına kamera bağlamanın mümkün olmadığını ve komple sistemi yenilemem gerektiği belirtildi. Bu çok pahalı uygulama yerine dikiz aynasına görüntü veren kameralı sistemlerden almayı düşünüyorum ama yeterli bilgim yok. Yani plakalı üstüne piramit kameralardan takılacak. Kablo tavandan dikiz aynasının oraya gelecek ve orjinal dikiz aynasının üzerine geçme bir dikiz aynası şeklindeki monitöre bağlanılacak. Burada aklıma takılan bazı konular var.
    -Dikiz aynası monitör gücü nereden alacak? Yani çakmaklığın oraya sürekli bir kablonun bağlı olmasını hiç tercih etmem
    -Görüntü kalitesi anlamında satılan tüm arka kameralar aynı mı?

    Bu konuda bilgisi, tecrübesi olanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Bursa'da bu konuda önerebileceğiniz yer varsa daha da güzel olur ne diyim :)))







  • en ucuz u 400 akşam güzel gösteriyor direk kontakdan güç alıp geri vites den sinyal alıyor. Öyle aküyu yorucak bi sistem değil. Eliniz yatkınsa kendiniz de bağlayabilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350TL'ye yaptırdım ama kalite vasat, çözünürlük düşük. Sonuçta geri vitesi takıp yapacağınız hamle süresinin uzunluğu düşünülünce günde 30sn kullanılacak bir şey için çok para ödemek de pek mantıklı değil. Kendi başına yapılabilir mi bence yapılabilir ama yinede tedbirlik olmakta fayda var :))
  • merhabalar,

    yaptıranlar varsa görüşlerini bizimle paylaşabilirlermi acaba, teşekkürler
  • Benim görüşüm Çin sitesinden güzel bir tane sipariş et, elin yatkınsa kendin yap değilse bir oto elektrikçi ile anlaş ki 100tl ye yaparız diyorlar. Yaptır keyfince kullan. Çözünürlüğüne dikkat etmelisin en önemli şey o, kullandıkları kameraların hepsi yaklaşık aynı kalitede tek fark monitörlerinin çözünürlüğü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.