Şimdi Ara

pvp disc priest stat karmaşası(bana gore 😀 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, pvp de disc priest stat önceliğini felan biliyorum fakat benim sormak istediğim critlerin skalası ve yükseltmesi mastery rating e bağlı.yani crit in masteryden etkilendiğini anladım.orneğin pw:s crit ile double absord vermesi ve dvine aegis masteryden etkilenmesi.şimdi crit ve mastery önceliğimiz tamam elde var fakat versailityde gitmemiz gerektiğini düşündüğümden bu mastery statını kaç ta tutma gerekiyor bunun olması gereken en alt bi seviyesimi var yoksa olabildiğince mastery ide yuksek tutmak için versailty yerine mastery itemlermi seçmeliyim.



  • reforge vardı da ben mi bilmiyorum ? pvp için standart zaten.
  • reforge kalktı abi. benım aradığım stat cap gbi bşe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcares -- 16 Ekim 2015; 21:15:49 >
  • 😄

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu kadar çok düşündün ki :/ Aç armory lere bakıver işte. Yukarıdan aşağı doğru sırayla kontrol et milletin armory'lerini. Eğer crit+mastery gidenlerin sayısı mastery+versa gidenlere eşitse, çevir yüksek rating i olan birini ve ona sor. Olmadı twitch üzerinden sor.
  • profesyonel oyuncular mastery ile artan pw:s ve da nın verdiği damage absordtan fedakarlık ederek versaility gidip damage te cıkarmak istediklerini düşünüyorum.bu versaility cokyonlu. absord verdiği gibi heal ve damage te artırıyor.onemli olan pvp de ilk yatan priest olmaması için crt ve mastery oncelik gösteriliyor.ama dediğim gibi da ve pw:s absordunu optimum kullanabilmek için mastery olması gereken cap nedir bi alt bi seviyesimi var ve fazla olmasının bi artısı yoksa o capte tutup versaility statına agırlık vericem olay bu.iyi bilen birsini henuz bulamadım.cevap veren bazı kişiler evet onceden bi cap olayı vardiyordı diyor suan nasıl bilmiyor ve fazlasının nasıl bi etkisi var cevabını bilen yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcares -- 17 Ekim 2015; 11:00:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorcares S kullanıcısına yanıt
    hocam sizin pm kapalı yav
  • Arkadaşlar yeniyim birazda fakat pvpde statın ne önemi var?
    Zaten otomatik değişiyor ilvle göre boostluyor diye biliyorum yanlışmıyım ?
  • Ogkeskn O kullanıcısına yanıt
    Eski konu, eskiden reforge vardı ayarlıyorduk sonra bu kalktı yerine standart stat kullanımı vardı ama yinede itemlere göre ufak değişiklikler build yapma da vardı bu çok kısıtlıydı pvp için en sonunda güncel olarak hepsi kalktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.