Şimdi Ara

Bir araç var arkadaşlar ilk sahibinden 2009 Seat Leon 1.6 benzin manuel ne kadar eder? Vazgeçildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın tanıdığında ilk elden (Bayan) kullanılmış 60 bin km.de 2009 model seat leon var. Araba 1.6 benzinli (LPG hiç takılmamış), manuel vites ve siyah renktedir. Donanımını anlayamadım ancak çelik jant, sis farı ve park sensörü mevcut.
    Araba otopark girişindeki direğe şöfor kapısını sürtmüş ve bunun yüzünden kapı sacı değişmiş. 2400 tl hasar kaydı çıkıyor. Başkada bir sorunu yok deniyor.

    Sizce bu araba ne kadar eder? İlan sitelerinde fiyatlar arasında uçurum var. O yüzden karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgtforce -- 16 Ekim 2015; 16:08:19 >



  • Merhabalar,
    Leon'ların fiyatlarını uzun süredir takip ediyorum. Verdiğiniz bilgiler ışığında, şu sıralar bu aracın piyasadaki değeri 39.000 / 42.000'dir. LPG mevcut olsa idi + 1.000 / 2.000 TL daha pahallıya gitme olasılığıda olabilir. Ama bu fiyat şu dönemin yansıttığı bir fiyattır. Tabi kasım sonu, kış sezonunda 2. el fiyatlarının 2 / 3 bin TL aşağıya düşeceğini tahmin ediyorum. Olması gereken'de bu...

    !! Araç reference modeli ise belirttiğim fiyatın 2 / 3 bin TL altınde olması gerekir. Çünkü referance en boş paket olup br çok önemli özellik yoktur. ÖRNEK: ESP, Katlanabilir aynalar, Dijital Klima vs..

    EDİT: Çelik jantlar sonradan takılabilir ama sis farı'nı sonradan taktırmak biraz uğraş gerektirdiği için model reference değildir o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay67 -- 16 Ekim 2015; 11:00:01 >
  • maviay67 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız teşekkür ederim. Ben de aşağı yukarı öyle tahmin etmiştim. Lastiklerinin de bitik durumda oluşu nedeniyle 36 bin tl veririm demiştim. Geri dönmediler. Araba da duruyor. Bende vazgeçtim. Aslında biraz üzerine koyup 1.4 tsi. almak daha mantıklı, en azından ona göre az yakar ve daha güçlü.
  • bayan kullandıysa alma bence
  • sgtforce S kullanıcısına yanıt
    1.4 Tsi'ler 125 hp olması beni çok cezbediyor ama sahibinden'de bile yoğun bir satışı yok ve aracın sağlık durumuna göre + 3 / 4 bin lira bile fark edebiliyor.
    Hakınızda hayırlısı..
  • Cevaplar için teşekkürler! Araçtan vazgeçtim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.