Şimdi Ara

Amerikan vatandaşı TR de ne iş yapabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Abim 9 senedir amerika da yaşıyor. Amerikan vatandaşı ve ingilizceyi haliyle süper seviyede biliyor. konuşma, yazma, anlama vs.. Biz ailesi olarak özellikle annem TR ye gelip yurt yuva sahibi olmasını istiyor. Abim türkiyede 4 yıllık turizm otelcilik bölümünü bitirdi. Türkiye de ne tarz işler yapabilir sizce? illa ki turizm sektörü olsun demiyorum. yapabileceği iyi para kazanabileceği iş kolları varmıdır fikri olandan yardım fikir öneri bekliyorum. Teşekkürler arkadaşlar.

     Amerikan vatandaşı TR de ne iş yapabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi-uA -- 14 Ekim 2015; 21:30:43 >



  • meslege gerek yok dil bilen adam dunyanin hic bir yerinde ac kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    ne işi yapabilir fikir verebilir misiniz? orda ki yaşantısı güzel o yüzden Tr ye gelmeye sıcak bakmıyor. o yüzden burda 1500 2000 tl ye çalışmak için Tr ye döneceğini sanmıyorum. o yüzden farklı alternatif iş kolları arıyorum.
  • Gelmesin, çağırıp hayatını karartmayın. Çok özlüyorsanız siz de gidip oraya yerleşin.
  • gelmesin buraya hatta siz sırayla gidin kurtulun buralardan =)
  • Şuan çevirmenlik okuyorum.Bizim bi arkadaş var 38 yaşında yurtdışında okumuş burda turist rehberliği yapıyodu,yönetmelik değiştiği için en az 2 yıllık bi üni okuması lazımmış bizim okula geldi.Abinde turizm otelcilik bitirdiğine göre turist rehberliği belgesi alabilir veya çevirmenlikte yapabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın geleceğini karartmayjn lan

    Orda kendine bi yuva kursun maddi olarak zorlukda çekmez hatta ben olsam bende oraya taşınmak isterdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya gelmesi iyi olmaz, yaşaması zor bir ülkeyiz. Pişmanlık duyar. Siz gitmek için uğraşın, rahat edersiniz hem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın adamla uğraşmayın bu ülkenin sonu iyi değil siz taşının

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de bişey yok. Hatta sizde yanına gidin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevplar için teşekkürler. yalnız nerdeyse herkes gelmesin buraya sizde gidin demişsiniz. Abim de gelmek istiyor gibi o da bıkmış,çünkü aile yok. dışardan kolay görünebilir ama insan özlüyor arkadaşlar. o yüzden geçimini rahat sağlayabilecek bir iş kolu araştırması yapıyorum. çevirmenlik iyiymiş o konuyu bir açayım abime.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turgay-uA

    cevplar için teşekkürler. yalnız nerdeyse herkes gelmesin buraya sizde gidin demişsiniz. Abim de gelmek istiyor gibi o da bıkmış,çünkü aile yok. dışardan kolay görünebilir ama insan özlüyor arkadaşlar. o yüzden geçimini rahat sağlayabilecek bir iş kolu araştırması yapıyorum. çevirmenlik iyiymiş o konuyu bir açayım abime.

    Sakın gelmesin su ulkenin durumuna baksana teror durdurulamaz halde her yerde bomba patlatıyorlar iktidar malum ekonomi bitti bitecek durumda hayat sartları inanilmaz pahalandı bunları sende goruyorsundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    elbette görüyorum. herkese hak veriyorum yalnız ailesi olarak özellikle annem gelmesini istiyor. sonuçta iyi bir kariyeri var iyi bir iş bulup çalışabileceğini düşünyorum. ama forum ailesi olarak böyle kültürlü,zeki,aklı başında insanlara sorarak farklı iş kolları arıyorum. ben çalıştım kazandım devlet memuru oldum. Allaha şükür iyi para alıyorum. öyle aşırı uçlarda yaşayan insanlar değiliz zaten. ülkenin durumu şuan gerçekten kötü. ama abimin kendine ait evi var. araba alacak parasıda var. evlense düğünde yapabilir. onun dışıdna farklı isteklerimiz olupta aşırı para harcayan insanlar değiliz. ancak güzel bir iş sahibi olmadan da nereye kadar böyle gider orasıda malum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi-uA -- 15 Ekim 2015; 13:22:41 >
  • O gelmesin,sen git yanina hayatini kurtar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiniz ne işle meşgul ?
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Gitmek kolay ama aileyi yalnız bırakıp gitmek olmuyor. çünkü annemin babamın yanında tek ben kaldım. Ablam evlendi aileden ayrıldı gibi bişey oldu. Abim de amerikaya gitti. eğer arkamda 1 tane kardeşim olsa ben de giderdim. şimdi ben amerikaya gitsem annemle babam garip kuş gibi yalnız başlarına kalacaklar. ben bunu yapamıyorum.


    abim new yorkta market tarzı bir işletmenin muhasebe ve mal alım satım işlerine bakıyor.
  • Buraya gelirse mesleğini yapabilir veya tercümanlık ama asla nyc'de kazandığı kadar kazanmaz.Eğer dönmek istiyorsa dönsün yoksa ailenin isteği ve baskı kuruluyorsa bence hiç uğraşmayın.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    güzel bir iş bulup çalışabileceğine inansa gelir aslında. bunca senedir amerikada buraya gelipte 1000 1500 tl ye çalışmaz. bakalım farklı fikirleri olan arkadaşlar çıkacak mı
  • Eğer birikimi varsa bodrum'da bir işletme açabilir.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    bodrum gibi bir yerde işletme açabilecek kadar birikimi yok. ben daha çok uluslararası şirketlerin yurt dışı temsilcisi amerika ayağı gibi işler düşünmüştüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.