Şimdi Ara

Sarı Chinchilla kedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Dün bir kedi sahiplendim sarı renkte Chinchilla cinsi bir kedi. Kendisi henüz iki aylık bir dişi. Daha önce kedim vardı yani pek yabancı sayılmam bakımları hakkında ancak dün gece neredeyse uyutmadı. Tek kaldığında miyavlamaya başlıyor gecenin yarısı, beraber de uyuduk çabuk alıştı ama dediğim gibi sürekli miyavlaması var, tepki verdiğimde baktığımda susuyor ama bu sürekli olunca da ben uyuyamıyorum. Sizce neden olabilir bu durum, annesini kardeşini özlediğinden ya da yeni bir eve geldiğinden dolayı yapıyor olabilir mi? Neler yapmamı önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 30 Ekim 2015; 16:02:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  •  Sarı Chinchilla kedim
     Sarı Chinchilla kedim
     Sarı Chinchilla kedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 11 Ekim 2015; 15:10:32 >




  • Veteriner kontrolünden geçirin hocam.Rahatsızlığı olabilir.Ama yüksek oranla yeni ev, yeni insanlar; alışması için süre vermek lazım ona da.
  • Hocam teufel de belirtmiş yeni çevre ve kalabalık aileden (kedi ailesi) ayrıldıysa alışasıya kadar zaman alır.
  • Evet, düne kadar çok değişti arkadaşlar. Çevresinin değişmesiyle ilgili bir sıkıntı oldu çok büyük ihtimal. Dün akşam talihsiz bir olay yaşadım daha doğrusu gece yarısı. Sanırım çok kucağa almaktan dolayı ishal problemi oldu, tahminimce tutamadığı için 2 defa başka yere yaptı. Bugün de kızımı veterinere götürdüm, ilaç verdiler bir de yaş mama aldım. Yedikten sonra epey toparladı kendini, ishal hali gibi sık sık tuvalete çıkmıyor artık. Bir de bugün banyo yaptırdım Dalin ile yıkadım, gıkı çıkmadı resmen.

     Sarı Chinchilla kedim




  • Benim merak ettiğim şu kediyi nasıl sahipleniyorsunuz barinaga gidip yavru kedi istiyorum dediğinizde veriyorlar mi bir belge o tarz bir şey yok mu
    ve bir de turunu soylemissiniz siz mi seçiyorsunuz bunu
    Merakından soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/hakkimizda/sahiplendirme-sistemimiz/

    Diğer konuda da yazdım hocam buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

    @Hughes hocam havalar soğudu malum yavruda küçük olduğundan bundan sonra yıkama konusunu artık uzun bir süre ara verin bence.Ayrıca dalinle yıkamak sağlıklı değil.Veterinerde yada petshoplarda satılan hayvan şampuanlarıyla yıkayın.
  • Teşekkür ettim çok sağ olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, kediniz çok tatlı maşallah. ancak bir önerim olucak yanlış anlamazsanız.. lütfen kedinizi şampuan, deterjan vs ile yıkamayın çok çok fazla zararlıdır. Ufak tefek kazalar oluyor elbette ishal, dışkı bulaşması vs vs :) bu tarz durumlarda bulaşan yere duru su ile müdahale ediniz. normal zamanlarda hiç yıkamayın zaten onlar kendilerini bizim temizlediğimizden daha iyi temizliyorlar yalayarak emin olabilirsiniz :)
  • Bu kedi çok tatlı ya severek öldürür insan maşallah. Ayrıca sahiplenmeniz gerçekten çok takdir edici.

    Benimde 6 Yaşında Alman kurdum var safkan. Kaldırımda Yürürken gören yolunu Değiştiriyor. 😄

    Her canlının sevgiye ihtiyacı vardır. Ona sevginizi verin ilerleyen zamanlarda hayatınızı renklendiren bir Şebek olacak 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim dostlar. Yıkama konusunda haklısınız. Kendi tükürükleriyle temizlenmeleri çok daha iyi ve daha temiz oluyorlarmış içeriğindeki çeşitli maddelerden dolayı. Büyüdükçe pisliği de azalıyor, şuanda her gün düzenli olarak ılık suyla göz ve burun çevresini siliyorum çapakları ve sümükleri temizliyorum. Bunları yapmadığım zaman çok sertleşiyorlar ve daha sonra iltihaba kadar götürebiliyormuş. Tırnak makasımız da var artık geçen gün de sivriliklerini aldım. Kızımız yavaş yavaş büyüyor abileri.

     Sarı Chinchilla kedim


     Sarı Chinchilla kedim




  • Merhaba,

    yavru kedi mamalari var. onlardan kullanabilirsiniz, kedinizde çok tatli postu kadar ömrü olsun.


    ses çıkarması konusu da yeni geldiği içindir. kendisini oyuncaklara boğun :) hem daha yavru olduğu için oyuncaklariyla bağ oluşturup korkmayacaktir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.