Şimdi Ara

UEFA'dan Galatasaray'a acı sözler...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  UEFA'dan Galatasaray'a acı sözler...


    Avrupa kupalarına katılma ihtimali 70 milyon Euro’luk zarar nedeniyle zora giren Galatasaray Kulübü’ne UEFA acı bir uyarıda bulundu ve Ünal Aysal dönemine dikkat çekti.

    “Biz size bildirdik ancak önlem almadınız. Tebligatımızı alan Avrupa’daki 23 kulüp içinde zararı artan tek kulüp bir Galatasaray oldu” diyen UEFA yetkilileri, sorunun kaynağı olarak, eski başkan Ünal Aysal dönemini ve 200 bin Euro’luk cezaya karşın 2014-15 sezon başında yapılan 8 transferi gösterdi.

    Galatasaray’ın, geçtiğimiz gün Cenevre’de katıldığı UEFA zirvesinin perde arkası ve masada yetkililerin gündeme getirdiği konulara Hürriyet yayınladı.

    İşte Galatasaray adına Genel Sekreter Fatih İşbecer ve Futbol Direktörü Cenk Ergün’e UEFA yetkililerinin aktardıkları ve sarı kırmızılıların yanıtları:



    TEBLİGATA RAĞMEN ZARARINIZ KATLANDI

    1- UEFA yetkilileri ilk olarak, yaptıkları tebligatın önemine dikkat çekti ve “200 bin Euro ceza vermeden önce de uyardık. Takip ve inceleme altında olduğunu dönemin başkanı Ünal Aysal ve yönetimine tebliğ ettik. Biz bu uyarıyı yaptığımızda Galatasaray’ın zararı daha azdı. Ancak tebligat yolladıktan sonra zararınız 90 milyon Euro’ya kadar cıktı.”


    TOPARLIYORUZ, BİZE TOLERANS GÖSTERİN

    2- UEFA’nın bu çıkışına İşbecer ve Ergün, “Ünal Aysal istifa ederek görevini bıraktı. Biz şu anda bu tabloyu toparlıyoruz. Bunun için gerekli operasyonları sportif hedefimizden vazgeçmeyerek yapıyoruz. Ancak bize tolerans gösterin. Zararı 20 milyon Euro aşağı çektik. Bu mali disiplini oturtacağız” karşılığını vererek, 1 yıl daha ek süre talebinde bulundu.


    PARMA BATTI, SİZ DE KÖTÜYE GİTTİNİZ

    3- Sarı kırmızılı idarecilerin bu talebine UEFA yetkilileri acı bir örnek ile yanıt verdi: “Aynı durumda 23 kulüp var. Bunlardan biri, Parma battı... Kulüplere uyarıdan sonra kötüye giden bir tek Galatasaray var. 23 kulüp de önlemini aldı ve kendini düzeltmeye başladı.. Ancak Galatasaray yeni transferleriyle birlikte zararını 20-30 milyon Euro artırdı.”


    UEFA’NIN DAYANAKLARI ÇOK GÜÇLÜ

    4- Tavizsiz davranan UEFA’nın eli oldukça güçlü. Çünkü, 200 bin Euro ihtar cezasının ardından Galatasaray, 2014-2015’tea 8 transfer yaptı. Bunlara toplam 13.6 milyon Euro bonservis ve 10 milyon 677 bin Euro ücret ödedi. Ayrıca Burak, Selçuk ve Muslera’ya zam yapıp sözleşme yenilenerek, UEFA’nın istekleri dışında hareket edildi.


    VE SENEYE AVRUPA ÇOK ZOR

    UEFA, Galatasaray ile önümüzdeki aylarda sürekli mali durum değerlendirmesi yapacak, Mart 2016’da ise karar verilecek. Bu koşullarda sarı kırmızılıların önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma şansının çok az olduğu öğrenildi.

    İsviçre'deki görüşme sonrası, sarı kırmızılı camiada, geleceğin nasıl şekilleneceği ciddi anlamda tartışılmaya başlandı. Mali tablonun UEFA’nın istediği sürede düzeltilmesinin zorluğu karşısında, seneye Avrupa kupalarına katılma şansının çok zora girdiği dile getiriliyor. 15 Ekim’de UEFA ön bir değerlendirme toplantısı yapacak. Ardından, Galatasaray Kulübü ve UEFA arasındaki görüşmeler ile dosya-bilgi alışverişi Aralık 2015’e kadar sürecek. Sarı kırmızılı kulüp Mart 2016’da UEFA’da hakim önüne çıkacak.

    Ve UEFA’nın vereceği karar Mart ayında hakim önüne çıktıktan sonra kesinlik kazanacak. Galatasaray’ın Avrupa Kupalarından men cezası alıp almayacağı Nisan ayında belli olacak.

    (Hürriyet)




  • Burak ve selçuka zam yap

    5 e aldığın adamı 1 e sat.

    Takımda yedeğe bile giremiyen adamı ekinde bulundur.

    Podolskı hariç adam akıllı transfer etme.

    Ondan sonra biz niye böyleyiz diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolpa
  • Devre arası Burak Selçuğu ve Sabriyi elden çıkarsınlar zaten Selçuğu başa alarak yazıyorum bu kadar golü düşünmeyip kendi istatistiğini düşünen bir adama yıllık bu paraları vermek ihanettir. Sene başında Burağa gelen teklifte hem burağa verilen yıllık ücretten hemde Bonservisinden alınacak parayla duble kâr elde etmek varken burdaki ergen Galatasaraylılar gibi tavır sergileyen yönetim biz futbolcu alırız satmayız diyerek fitili ateşlemişlerdir sonuç 2 sene minimum olmayacaksınız. Ben yönetimde olsam devre arası Burak Selçuk ve Sabriyi elden çıkarıp bonservis ve onlara verilen ücretten büyük oranda kâr ederim yarıni fiyatına daha fazla katkı yapabilecek oyuncular ile sene sonu UEFA ya adam gibi rapor sunup 2 seneyi kurtatırım. Gerçekçi olmak gerekirse avrupada zatem devre arasında herşey bitmiş olacak en fazla Avrupa ligi, ordanda kupayı alacak gücünüz ve gücümüz genel anlamda yok. Türkiye ligi içinde Şampiyonluğun favorisi değilsiniz bu sene bu şekilde boşa geçmeli demeyeyim ama nasılsa 4. Yıldız takıldığı için daha sakin bir sezon geçirmesi gerekir Galatasarayın ama en azından ileriki dönem için geleceği kurtarır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS ceza almadıkça bu haberlerin bir değeri yok şuanlık hepsi boş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayGlock

    Burak ve selçuka zam yap

    5 e aldığın adamı 1 e sat.

    Takımda yedeğe bile giremiyen adamı ekinde bulundur.

    Podolskı hariç adam akıllı transfer etme.

    Ondan sonra biz niye böyleyiz diyelim.

    Transferlerin hepsi yerinde, saçmalamayı bırakın artık. Bu bütçeye göre çok iyi transferler yapıldı her ne kadar eksiklerin hepsi giredilemesede.

    Teşekkürler Aysal başkan kulübe verdiğin borçları tahsil edip kaçtığın için.
  • Sanki, "bakın biz avrupa'ya katılamıyoduk, Dursun Özbek düzeltti" demek için bu kadar haberler azdı gibi geliyor bana bu aralar.
  • 2014-2015 de yapılan transferler;

    Tarık, Dzemaili, Pandev, Yasin, Olcan, Sinan Bolat, Sinan Gümüş.

    Tarık çöpü ve Olcan göbeklisi toplam 10m euro. Bu ikisini Uefaya rehin bıraksak olmuyor mu?
  • bu konulaı nneden diğer takım taraftarları açıyor? amaç ne?


    Ayrıca artık spor medyasına güven mi var Allah aşkına?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haber yalan ama yönetimin hataları çok. Aslında yönetime seçilecek olanlardan 10 ar milyon euroluk teminat almak lazım. O zaman harcasınlarda göreyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yonetim doneminde akilalmaz hatalar yapiliyor. kulup tuzugunde yapisal degisiklikler sart. kulubu zarara sokan her sahistan bu zararlar bir sekilde tazmin edilmeli. ayrica baskanlik sistemi ne kadar etkin sorgulamak gerek sanirim. gercek kurumsallasma icin adimlar atilmali ama bunlari kim yaptiracak merak ediyorum
  • Bu tip konuları bari konuyu ilgilendiren takım harici taraftar açmasın. Hiç samimi olmuyor bu şekilde. Zaten bu habere benzer başka haberler de var. Amaç sadece sinirlendirmeye çalışmak diye düşünüyorum. Kalitesi düşen bu forumun kalitesini artırmak için sallama olmayan düzgün kaynaklı daha gerçekçi veya daha üzerinde konuşulabilir konuların açılması taraftarıyım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    2014-2015 de yapılan transferler;

    Tarık, Dzemaili, Pandev, Yasin, Olcan, Sinan Bolat, Sinan Gümüş.

    Tarık çöpü ve Olcan göbeklisi toplam 10m euro. Bu ikisini Uefaya rehin bıraksak olmuyor mu?

    rehin bırakmak için üstüne para vermen gerekir,zira tarık bey her gün farklı bir mankeni götürüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı konudan 50 tane açtınız üşenmeden tek tek hepsine yazmaya çalıştım buna da yazıyorum bundan sonra biri açacak olursa o konuya da yazacağım.

    UEFA eğer Galatasaray yönetiminin istediği ek 1 seneyi vermezse Avrupa kupalarına katılma ihtimalimiz riske giriyor, yönetime gayrimenkullerin satışı için tam yetki verildi sorun halledilemezse Galatasaray geliri bu satışlardan elde edecek. Yönetimin asıl amacı olayı en az zararla kapatmak, Yarsuvat yönetiminden sonra kulübün zararı durdu ve yaklaşık 20 milyon € kara geçti yönetim bu karın katlanarak devam edeceğini söylüyor bunun içinde zaman istiyor, UEFA'nın ek süreyi vermemesi için büyük bir sebep yok.

    Ayrıca haberi yapanlar sanki toplantıdaymış gibi bir ağızla yazmasına karşın öğrenildi, iddia edildi gibi kalıplarla noktalamışlar yani haber buram buram yalan kokuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alozz

    Sanki, "bakın biz avrupa'ya katılamıyoduk, Dursun Özbek düzeltti" demek için bu kadar haberler azdı gibi geliyor bana bu aralar.

    aynen öyle
    geçen yıl, bu yıl katılama riski var gibi sipariş ettirdiler, forumda 40 defa yazdım bu yıl denetimde bile değiliz anlaşma gereği ve şl de oynuyoruz sonuç olarak
    şimdi de men yiyeceğiz diye her resmi ağızdan açıklama geliyor servisler yapılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    2014-2015 de yapılan transferler;

    Tarık, Dzemaili, Pandev, Yasin, Olcan, Sinan Bolat, Sinan Gümüş.

    Tarık çöpü ve Olcan göbeklisi toplam 10m euro. Bu ikisini Uefaya rehin bıraksak olmuyor mu?

    noldu hani sinan yeni yıldızıydı gsnin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erennn1s

    Devre arası Burak Selçuğu ve Sabriyi elden çıkarsınlar zaten Selçuğu başa alarak yazıyorum bu kadar golü düşünmeyip kendi istatistiğini düşünen bir adama yıllık bu paraları vermek ihanettir. Sene başında Burağa gelen teklifte hem burağa verilen yıllık ücretten hemde Bonservisinden alınacak parayla duble kâr elde etmek varken burdaki ergen Galatasaraylılar gibi tavır sergileyen yönetim biz futbolcu alırız satmayız diyerek fitili ateşlemişlerdir sonuç 2 sene minimum olmayacaksınız. Ben yönetimde olsam devre arası Burak Selçuk ve Sabriyi elden çıkarıp bonservis ve onlara verilen ücretten büyük oranda kâr ederim yarıni fiyatına daha fazla katkı yapabilecek oyuncular ile sene sonu UEFA ya adam gibi rapor sunup 2 seneyi kurtatırım. Gerçekçi olmak gerekirse avrupada zatem devre arasında herşey bitmiş olacak en fazla Avrupa ligi, ordanda kupayı alacak gücünüz ve gücümüz genel anlamda yok. Türkiye ligi içinde Şampiyonluğun favorisi değilsiniz bu sene bu şekilde boşa geçmeli demeyeyim ama nasılsa 4. Yıldız takıldığı için daha sakin bir sezon geçirmesi gerekir Galatasarayın ama en azından ileriki dönem için geleceği kurtarır

    bu 3 futbolcuya bu kadar maaşı başka hangi takım verecek? çok büyük hakaretler etmek istiyorum ama forum kuralları engelliyor. Selçuk, Burak, Sabri, Umut, Hamit, Tarık, Olcan, Jem, Emre toplamda 25m € gibi bir rakam alıyor (bonuslar ile) hepsini satmaya kalksan ancak 10m € gelir elde edilir. 35m € luk bir israf söz konusu. şuan yönetim değişsin ve bunların alayını gözünü kırpmadan satsın sesimi çıkartırsam adam değilim. bunların yerine A2 den herhangi bir genç oynasa bile ben razıyım. bunların yerine 2 tane as 2-3 tanede A2 den ya da avrupadan genç futbolcular bulup yedeğe alsak bu seneyide, önümüzde ki seneyide çok rahat götürürüz. 35 gelir max 15 harcarız ve 20m gibi bir artıya geçeriz. taraftarda kesinlikle desteğini gösterir. (sırf gereksiz zamlar ve yapılmayan, gönderilen futbolcular yüzünden hiçbir ürün almadım)


    Muslera
    Denayer (Kevin) Ched Hakan Carole
    Jose transfer (defansif)
    Sneijder
    Sinan(Yasin) Poldi
    transfer (bitirici)

    yedekte
    Cenk Semih Koray Kevin (Denayeri tekrar kiralıyamazsak sağ bek Kevin) Bilal Yasin(Sinan ile değişmeli) ve en az 3 tane genç, gelecek vaat eden yabancı (1 def 1 orta 1 forvet)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muammer122

    quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    2014-2015 de yapılan transferler;

    Tarık, Dzemaili, Pandev, Yasin, Olcan, Sinan Bolat, Sinan Gümüş.

    Tarık çöpü ve Olcan göbeklisi toplam 10m euro. Bu ikisini Uefaya rehin bıraksak olmuyor mu?

    noldu hani sinan yeni yıldızıydı gsnin

    Adam Sinan'a çöp dememiş ki 14-15 sezonunda yapılan transferlerimizi yazmış.
  • aysalcı ripler hala ısrarla inkar içindeler..yok bunlar kolpa..yok ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.

    olm harbi komiksiniz.IQ seviyesi en düşük taraftar bizde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fadeout

    Kolpa

    He kolpa.

    Duygun infantinoyada el altindan 5-10 vermis borc. Gsli degilmi anlayis zamanlari dusuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.