Şimdi Ara

5.5' sonrası 4.7' deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aramızda iPhone 6 Plus kullanıp daha sonra iPhone 6/6S modeline geçiş yapan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 6 Plus'tan neden vazgeçtiniz, sonrasında 4.7" model size çok küçük/kullanışlı geldi mi?

    Bu aralar artan fiyatlardan dolayı birçok kişinin 6S Plus yerine yüksek kapasiteli 6S satın alma niyetinde olduğunu görüyorum, bu konu kafadaki soru işaretlerini bir nebze kaldıracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 9 Ekim 2015; 13:23:05 >



  • Merhaba.
    6 Plus' tan 5' e geçtim, oyuncak gibi geldi.
  • Tabletten sonra iphone 5 çok tuhaf hissettiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 çok daha küçük tabi, ben daha çok 6/6S için merak ettim.
  • Geçme bence az daha var plus al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plustan sonra 6ya gectim, siz ekran boyut karsilastirmasi yapmissiniz ama pil icin bile deger plus kullanmak. Ha ben neden 6ya gectim? 64GB ihtiyacim vardi ondan gectim plusla kafa kafaya takaslamistim. Plus kullanirken gercekten insani yoruyor ama pil ömrü efsane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 6 plus'tan 6s'ye geçtim. Pil ömrünün azalması haricinde çok memnunum, plus çoğu zaman cebime rahat sığmıyordu, elimde tutarken de sürekli olarak kayıp düşecekmiş gibi hissediyordum.

    Şu an keşke en başından hiç plus'a bulaşmasaymışım gerek yokmuş diyorum; benim için ois çok da önemli bir özellik değildi zaten pek video çeken birisi değilimdir, sadece pil ömrü için almıştım fakat sonuç olarak plus modeli olsun olmasın her akşam yatmadan önce şarja takmam gerekiyor, benim için tek fark şu: birini yüzde 10larda şarja takarken diğerini 30larda takıyordum.

    6s düşünüyorsanız maddi olarak da sizi zorlamayacaksa kesinlike tavsiye ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi öğrenci olarak söylüyorum plus kesinlikle mobil değil, tek elle kullanmak imkansız hele kışın bu durum iki kat daha zor hale geliyor. Ekranı kendine hayran bırakıyor şuanki 6 ya nazaran işlerimi plus da halletmek çok daha keyifli ve fotoğraf çekmek yine 6 ya göre nedense bana biraz daha zevk veren bi uğraş gibi gelmişti. Araba kullanirken kullanımda bazı artı ve eksileri vardı, mesela navigasyon büyük ekranda fevkalade size yardımcı oluyor, hem yolu takip ederken göz ucuyla navigasyonu bi yerden takip etmek 6 nin kendisine nazaran daha güzel, 6 ile nolursa olsun mesaj yazmak açık ara daha kolay ama zaten araba kullanırken mesajlaşmak çok mümkün bi olay değil..

    Pil...
    Şu konu işte bütün artı ve eksileri sildirebilir işte, plusın yüzüne bakmadığın zaman 3 günlük kullanım veriyor, daha nolsun?

    Bence ekran küçülüyor garipser miyim diye düşünmek çok önemli bi mesele değil, zaten günlük hayatında kolaylık olmaktan çıkıp rahatsızlık vermeye başlıyorsa ekran boyutunu umursamıyorsun bile.. İş bu bütün deneyimleri 1 haftalık kullanımla yapmıştım. Kendimde 6 vardi pedere gittim ucuz bulunca 6 plus aldım sonrasında bi değiş tokuş yapalım dedik bi ara okul - iş - sosyal hayat - gece hayatı derken elma mı armut mu kavradık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pil dışında kayda değer bir problem yaşamazsınız hatta 4.7 nin de biraz daha işlevsel olduğunu belirtmek gerek zira plus u ciddi manada büyük bir ele sahip değilseniz kontrol etmeniz can sıkabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.