Şimdi Ara

Transfer Yüzdesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben FM15'e yeni geçtim. Yaklaşık 3 senedir FM12 oynardım ve orada 1milyona adamı satıp ondan gelen para ile adam alırdım.
    -Bu seride ise ilk başta kulübün borçlarını hafifletmek için transfer yapmadım. Bazı oyuncularla daha düşük ücretli yeni anlaşmalar yaptım. Sneijder 4 alıyorken 3m'a, Melo 2.75M, Emre Çolak 400k vb...
    -Sene sonu yönetim 7milyonluk bütçe verdi. Satılan oyunculardan kullanm yüzdesi %10 olarak belirlendi. Chedjou6, Semih 15 ve diğer oyuncularla birlikte yaklaşık 16m kazanıp 6m civarı para harcadım. Maaş bütçesinide 64milyondan 54milyona indirdim.
    -Şimdi üçüncü sezona başlıyorum ve kulüp başkanı mayıs sonunda değişti. Bütçe 6 milyon olarak blirlendi. Tranfere yaklaşık 3m harcayıp, Bruma(24m), Telles(13m), Dzemaili(8m), (Guidetti5.75) ve bazı oyunlarla birlikte 59m gelir elde ettim. Ama maalesef 3milyon elimde bütçe var.

    Acaba bu kaç sezon daha sürer. Birde Schalke, İnter, Sevilla, Udinese'den teklif aldım. Onlarda da transfer geliri yüzdesi %10-25 arası mıdır. Yoksa sadece borçlardan dolayı Türkiye liginemi özgü. Benim dışımda ligde diğer takımlarda oyuncu alamıyor.



  • Ağladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talerk T kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim oyunda mezarcıya döndüm. Bruma yerine Nani'yi ManU'dan ücretinin %30'u yıllık 1,700,000m'a aldım. Telles yerine güç bela sıkı pazarlık sonucu İnsua'yı bedavaya getirdim. Onuda ileride kakalarım diye diğer yüzde ellisini 750K'ya aldım.

    Necid'in arkasında yerli forvetim olsun diye Muhammet Demir'i 1.5m'a sıkı pazarlık sonucu getirdim. Bruma sonrası Konoplyankayı 48 ay taksit(4yıllık bir taksit) 9 milyona anlaştım. Yıllık 3 milyona diretince kulüp batıyordu vazgeçtim. Hamza gibi oldum, 2senede 2lig 1ziraat 1süper kupa aldım. ZiraatTK ile Süper Kupa finalin kaybettim. Bunlara rağmen taraftar tepkili.

    Yıllık 3,400 alıyor diye Burak'ı değeride düşmemesi için kiraya gönderiyorum. Selçuk'u kovamadım. Balta,Hamit, Umut'u döve döve gönderdim, Amrabat yüzsüz çıktı. Adam bana tapıyor gönderemiyorum.
  • gs de borçlar yüzünden oynaması zor bi takım ama ilk sezon şampiyon olunca sıkıntı kalmıyor. yüksek maaş alanları göndersen dünya kadar transfer bütçesi kalıyor.. geriye kalan doğru adamı almak...alamıyorsan kiralamak.biliyorum melo olsun Sneijder olsun üst düzel oyuncular ama fm de yerlerini doldurmak sıkıntılı olmuyor. sözleşmesi bitenleri satılık listelerini kontrol etsen çok rahat oynarsın oyunu. ayrıca yönetimle aran iyiyse oyuncu satmadan transfer kullanım yüzdesini artırmayı dene.
  • Hocam konu eski ben böyle yapıyordum FM 2015 Galatasaray kariyerimde .

    İlk sezon kovulmamaya bak hiçbir oyuncu alma/satma. 2015 yaz ayı geldiğinde tranfer sezonu yani Telles,Bruma,Semih,Tarık Çamdal bunları kiraya ver gelişsinler iyice 1 sezon ama onlar geri dönücek 2016 yaz ayında o zaman çok iyi bir fiyata satarsın şahsen ben Brumayı 10 , Tellese 24 , Tarığa 6 , Semihe 6 Milyon Euro veren takımlar gördüm
  • Ben 3 büyüklerle açtığım kariyerlerde zevk alamıyorum.Memleket takımımı alıyorum hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.