Şimdi Ara

Sokak hayvanlarında yaralanma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadarşlar iyi günler. Bir tane sokak kedimiz var. Üzerinden sanırım araç geçmiş ve durumu kötü. Ameliyatı için 3500 lira para istiyorlar. Bildiğim kadarı ile sokak hayvanları ile yapılan trafik kazalarında veterinere götürüldüğü taktirde masraf aracın sigortasından karşılanıyor. Ancak konuştuğumuz yerde sigorta karşılanmaz denildi. Bununla ilgili bilgili, yasayı bilen arkadaşlar varmıdır acaba?



  • Bilemiyorum lakin belediyenin veteriner klinikleri var, ne kadar saglikli tartisilir gerci

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaralanan hayvanın hasar bildirimini en geç 24 saat içerisinde öncelikle sigortaya kabul muayenesini yapan veteriner hekime, ilgili veteriner hekime bildirememesi halinde bölgede Tarsim A.Ş. tarafından yetkilendirilmiş başka bir veteriner hekime ve/veya poliçede kayıt altına alınan veteriner hekimlerden birisine bildirilmesi gerekmektedir. Kazaya sebep olan sürücünün, sigorta şirketine veteriner hekim raporu ve hayvanın yaralandığını gösteren fotoğrafları ulaştırması da gerekiyor. (EKN/EÜ) http://bianet.org/bianet/hayvan-haklari/128256-hayvan-kazalarinda-tedavi-masraflari-trafik-sigortasi-tarafindan-karsilanacak

    Şöyle bir bilgi var hocam ama yardımcı olur mu bilemiyorum tam olarak.popeyex'in de dediği gibi bağlı bulunduğunuz ilçenin belediye veteriner hizmeti olması gerekir.Her yerde ameliyat yapılmıyor ama yapılan birimleri de mevcut sanırım.İrtibata geçerseniz yardımcı olacaklardır.Bir görüşmekte yarar var.




  • Nerede ve ne kadar zaman olmus?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi şu an insan olan bir veterinerde. Konuyu açtığım günden beri tedavi görüyor enfeksiyon ve iltihaplanmaları giderilmeye çalışıldı şu anda durumu oldukça iyiye gidiyor. Enfeksiyon temizlendi denilebilir yarın externalfixation ameliyatı olacak. Bu güne kadar burda fiyat konuşmadık ama en uygun fiyatı çıkaracak. Sigorta vs olmadı o işler. Taksit taksit ödeme yapacaz yada biraz yardıma başvuracaz. Durum özetle şimdilik budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir konuda yardımınız lazım. Durumu yukarıda açıkladık zaten. Kediciği son götürdüğümüz veteriner totalde 2000-2500 lira civarı bir fiyat çıkartmıştı. Zaten orada filmdi pansumandı vs 300 lira vermiştik. Daha sonra şu an kedinin bulunduğu veterinerle tanıştık ve tabiri caizse oha 2000 lira neymiş çok daha az tutar ve ben size kâr amacı gütmeden yardımcı olacam demişti ve bu güne geldik. Şimdi veteriner bize bir fiyat çıkarttı. Aşağıda vereceğim resimler dışında pansuman, mama, bandaj, antibiyotik ve yattığı gün başına ücret gibi kalemlerin ücretini çıkartacak. Şu aşamada 1937 lira hesap çıkarmışlar bu hesap 2500 lirayı bulacak gibi tahmin ediyorum. 300 lirada bir önceki veterinere ödemiştik. Bu fiyat bizi çok aştı orası ayrı mevzu ama sizden istediğim yardım, fiyatlara bakıp eleştirebilirmisiniz. Bizi hayvansever bu verir parayı yolalım biraz diyemi düşünmeye başladılar acaba. Benim bu işte biraz miğdem bulandı. Bu arkadaş bizi kandırmayamı çalışıyor yoksa fiyatlar gerçekten dediği gibi sokak hayvanı olduğu için bizi madur etmeyecem dediği fiyatlarmıdır. Aranızda bu teknik bilgiler hakkında bilgisi olan veya tanıdığı veterinerlere fiyatları sordurma şansı varmıdır. İlginiz için şimdiden teşekkür ediyoruz.

     Sokak hayvanlarında yaralanma.
     Sokak hayvanlarında yaralanma.
     Sokak hayvanlarında yaralanma.
     Sokak hayvanlarında yaralanma.
     Sokak hayvanlarında yaralanma. Sokak hayvanlarında yaralanma. Sokak hayvanlarında yaralanma. Sokak hayvanlarında yaralanma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 28 Ekim 2015; 13:36:32 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.