Şimdi Ara

EVDE DUMBELL YAPILABİLİRMİ ????????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABALAR bulunduğum bölgede satılan 8 kg dumbell 30 tl bana göre fazla bi fiyat olduğu için bende aynı işlevi görecek birşey yapabilirmiyim diye düşünürken aklıma DH geldi bende hemen sorayım dedim,Acaba evde dumbell gibi bişey yapmak mümkün mü ?


    not:konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum



  • İki şişeye kum doldur ortalarından del, bar ile birbirine bağla. Bağlantı yerlerini silikon vs il yapıştır kum dökülmesin . Al sana dumbell.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OctaCore

    İki şişeye kum doldur ortalarından del, bar ile birbirine bağla. Bağlantı yerlerini silikon vs il yapıştır kum dökülmesin . Al sana dumbell.

    daha önce aklıma gelmemişti ,fakat ben fikrinizi biraz değiştirdim iki şişeye kum doldurup kapk taraflarını birbirine denk getirip koli bandıyla bantlasam sağlam bi şekilde tahmini kaç kg olur ona göre şişe bulayım hocam ?
  • Dostum imkânın varsa bi nalbura git ve çimento al.10-13 TL arası bi fiyatı vardır.ama 50 kg tabi.El arabasıyla getirirsin yada yok bana 6-7 kilo lazım diyorsan adamla konuş bazı nalburlar vermez çimento sonra taş gibi oluyor dönüyor diye bi şekilde temin et sonrasında 5er kiloluk 2 adet su şişesi bul atlarını ortaliyacak şekilde kes hacim ne kadar büyürse ağırlık o kadar artar ona gore.sadece atlarını kullanacaksin bir demir sopayı ayarla sağlam gördüğün her şey olabilir 6-7 kiloyu taşıyacak şekilde.geldin çimentosu hazırlamaya kum varsa kum ile yap ama yoksa direkt çimentoyla yaparsın aldığım çimentoyla su koymadan iki alt tabana köy ne kadar ihtiyacın olduğunu anlarsın sonra onu bi legende hafif sular ekleyerek karıştır hemen langırt diye bi kilo suyu boşaltma yavaş yavaş dok her tarafı su ceksin çok kuru olmasın ama iyice sıvıda olmasın çorba gibi.çimentosu iki alt tabana da pay et sonrasında bar çubuğu geçir yatırarak kalsinlar kurumaya bırak 1 gün sonra üzerine kum vesaire gelmesin diye 2-3 buyuk boy poşet ile güzelce şar bağla daha önce denenmiştir kolay gelsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam o kadar uğraşacağıma salça kutusuna koysam çimentoyu öyle yapsam nasıl olur tahmini kaç kg olur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRkejon

    hocam o kadar uğraşacağıma salça kutusuna koysam çimentoyu öyle yapsam nasıl olur tahmini kaç kg olur ?

    zaten 5 kiloluk su şişeleriyle yaparsan ağır olur salça kutusuda aynı işlevi görür.Gramajı 830 gram sanırım tukaş diye baktım netten ama garanti 840 üstü olur yani 1,5 kilo bi sol taraf olsa 1.5 kilo sağ taraf olsa 2-3 kiloluk dambıl yapmış olursun diye düşünüyorum çünkü çimentonun felan ağırlığı artıyor yani 1 kutu demir mi ağırdır 1 kutu pamuk mu onun gibi düşünebilirsin.
  • evde dumbel yapılabir mi diye sormuşsunuz el cevap evet yapabilirsiz gerekli malzemeler 2 tane boş su şişesi ve kum şişelere kum doldurun olsun size dumbel
  • beyler kendi kendime düşündüm söyle birşey yaptım iki tane 2.5 lt kola şişesini su ile doldurdum ağzına kadar ve kapak taraflarını biririne yapıştırdım şuan sağlam bi şekilde kullanıyorum ortadan bölünür diye düşünmüştüm ama hiçbişey olmad ama bir sorum var hemen aklınıza 2.5+2.5=5kg diye gelebilir ancak 5 kg birşey alınca elime yaptığım dumbella göre hafif kalıyor sanki 5 kg den fazla olmuş bu nasıl oluyo anlamadım 5 kg çıkması lazım değil miydi ?
  • TRkejon kullanıcısına yanıt
    Yaptığın şey nereden baksan 70-80 cm olmuştur. Rahat kavrayamadığın için de ağır geliyor sana.
  • olabilir :/ neyse herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.