Şimdi Ara

W350SK Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık bir ay önce anakart arızası görmüş W350SK model, Monster marka notebookum var. Geçen sefer de notebook açılmıyordu fakat aynı zamanda ışıkları yanmıyordu. Bu gün yine arızalandı. Bu sefer yine açılmıyor ama, şarj oluyor ve açtığımda 4-5 kez ışık yanıp sönüyor. Fn + B denedim fakat düzelmedi. Sorun ne kaynaklı olabilir?

    Başlık biraz garip oldu ama :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şimdi neredeki ışıklar yanıyor? Eğer bildirim ışıklarıysa çok önemli bir şey değil. Sorun yine aynıdır muhtemelen. Yaptırdığınız yere geri verin. Bildiğim kadarıyla 3 ay parça garantisi olması lazım.

    Ha tabi bios a da girmeyi deneyin ama ekrana hiç görüntü gelmiyorsa giremezsiniz de muhtemelen. Son olarak harici ekrana bağlamayı deneyin bir. Ama sorun eğer kuzey köpründeyse ve 1 aya kalmadan sorunu tekrarladıysa maalesef onun tutarı yok. Özellikle anakart tamirinde çip değişse bile yine tekrarlar demişti. Tabi ilk seferinde tamir deyip tamirci "ısıtma " yaptıysa orasını bilemeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise vermiştim hocam. Güç ışığı yanıp sönüyor. Yarın servise kargolayacağım fakat benim halledebileceğim bir işse, halletmem iyi olurdu. Bursadayım zor olacak.

    Ben biostan şüpheleniyordum. Gerçi şu an aklıma geldi dün gece ses çıkışı sağlayamıyordum, windows donanım sorunu diyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schizophrenia kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten garantisi varsa hiç uğraşmayın gönderin. Ha deseniz açılış geliyor monster logosu geliyor sonrası yok ya da bios a girebiliyoru çözüm veya arızanın nerede olabileceği ile ilgili öneriler sunarız. Ama harici monitöre vga veya hdmi kablosuyla bağladığınızda bile görüntü yoksa sorun ciddidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi yok hocam :) Olsa direk servise. Bİlgisayar açılmıyor ki öyle. Power'a bastığımda, power ışığı 4 5 kez yeşil yanıp kapanıyor. Fanlar da çalışmıyor mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğim gibi yapılan parçanın 3 ay garantisi olmak zorunda diye biliyorum.

    Siz yine de bataryayı çıkarıp sadece adaptöre takılı iken açmayı deneyin. Ya da adaptörü çıkarın sadece batarya ile çalıştırın. Bir de hem adaptörü hem bataryayı çıkarıp 20–30 saniye power tuşuna basılı tutun daha sonra elinizi power tuşundan çekmeden adaptörü takın. Benim önerebileceğim başka bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schizophrenia kullanıcısına yanıt
    Sn. Schizophrenia;

    Yaşadığınız problem ile ilgili 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayarak teknik servisimizden konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.