Şimdi Ara

Clash of Clans Yanlış Bildirim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar..

    Android cihazımdan kız arkadaşımın google hesabını ekleyerek giriş yapmıştım..Ancak köye girdim çıktım google hesabını da kaldırdım..Kendi köyüm var sadece telefonda..Fakat onun köyüne baskın gelince bana da bildirim gelliyor..Oyun verilerini sıfırladım google hesap yöneticisi vs. hepsinin verilerini temizledim olmadı,tekrar onun hesabı ekledim giriş yapıp çıktım yine düzeltemedim..

    Böyle bir sorun yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır?



  • Lemans kullanıcısına yanıt
    daha detaylı açıklarmısın? senin zaten bir köyün varmıydı varsa o köy gmaile bağlıymıydı? köy vardı gmaile bağlı değildi ise kızın gmaili bağlayınca senin başı boş köy kızın gmaile bağlanmış olmasın? senin köy vardı sonra kızın gmailini girdin kızın köyü açtın kapadın hesabı kaldırdın böyle mi oldu?
  • :))

    Kendi hesabim da onun hesabi da gmaillere bagli..O konuda sknti yok..Tek sorun ben bir kere onun hesapla telefondan giris yaptim ciktim ama ona saldiri gelince bana da bildirim geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer sorunu ben de yaşıyorum.. samsung note 4 cihazımda iki gmail hesabında iki oyun var ama açık olmayan oyunun bildirimleri de geliyor..

    fakat aynı durum nexus tabletimde olmuyor. sanırım samsung yazılımıyla ilgili bir durum ama çözebilmiş değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    anladım oyunun verilerini ve önbelleğini temizlek oyunu silip bastan yuklemek bunları denerken telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? oyunu sil teli yenıden baslat oyunu indir, verileri sil teli yenıden baslat gmail ile giriş yap gibi
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.