Şimdi Ara

SAMSUNG YAZILIMDAN ANLAYANLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bugun g2 mi takaslayip yurtdisi galaxy alpha aldim. Telefon cok hos tek sikintim suan cihazda lte a yazilimi var. Ben bu cihaza avrupa romu atsam bir sikinti olurmu?


    Cihaz turkiyede satilanlarla ayni donanimda ( exynos islemcili)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model numarası uyan her ROM'u her telefona atarsın. Nereden aldığın önemli değil. Model kodlarına dikkat et. ABC100 bir model numarasıysa ABC101 diye aynı telefonun farklı modeli olabilir. Model numarası uyuyorsa rahatça atabilirsin. Zaten yanlış ROM'u telefona kuramazsın. Hata verir. Yardım gereken başka konu olursa bu mesajımı alıntıla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batarya zayıf

    Model numarası uyan her ROM'u her telefona atarsın. Nereden aldığın önemli değil. Model kodlarına dikkat et. ABC100 bir model numarasıysa ABC101 diye aynı telefonun farklı modeli olabilir. Model numarası uyuyorsa rahatça atabilirsin. Zaten yanlış ROM'u telefona kuramazsın. Hata verir. Yardım gereken başka konu olursa bu mesajımı alıntıla.

    Benim cihazimin modeli g850s ve avrupadaki alphalar g850f diye geciyoe galiba. Ikiside g850 ve donanim olarak ayni sadece benimki operator cihazi galiba sk telecom falan yaziyor. Ne olur ne olmaz g850f yazilimini indiriyorum ama atamazmiyim simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Türkiye cihazlarının sonuna Q koyuyordu. N910C model varken bizde N910CQ oluyordu. N910C olanların hepsi N910CQ telefonlara da oluyordu. %100 aynı donanımsa ROM mantıken olmalı. Deneyebilirsiniz dilerseniz. Sorumluluk size ait tabii ki. Ben sadece aynı model ise kesin olacağını biliyorum. Ayrıca yanlış ROM'u telefona Odin ile atamazsınız. Hata verir. Denedikten sonra bilgilendirseniz belki başka kişiler de faydalanır tecrübenizden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batarya zayıf

    Samsung Türkiye cihazlarının sonuna Q koyuyordu. N910C model varken bizde N910CQ oluyordu. N910C olanların hepsi N910CQ telefonlara da oluyordu. %100 aynı donanımsa ROM mantıken olmalı. Deneyebilirsiniz dilerseniz. Sorumluluk size ait tabii ki. Ben sadece aynı model ise kesin olacağını biliyorum. Ayrıca yanlış ROM'u telefona Odin ile atamazsınız. Hata verir. Denedikten sonra bilgilendirseniz belki başka kişiler de faydalanır tecrübenizden.

    Bundan daha once g2 kullaniyodum d802 cihazlar icin olan rom d802tr icin de oluyordu. Ben bi deniyim sonra gerekirse konusuna yazarim. Tesekkurler ilginiz icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.