Şimdi Ara

Başarılı yükseltme sonrasında donanım değişikliği sonucu Windows 10 aktivasyon sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Şimdi ben windows 7'den windows 10'a başarılı bir şekilde yükseltme yaptım. Sonra ssd aldım ve windows 10' u formatlayıp tekrar yükledim. Bu seferde aktivasyon sağlandı kendiliğinden. Şimdi harddisklerim ve güçkaynağım hariç tüm donanımımı değiştirdim. Şuan ürünü aktive edemiyorum. İnternetten araştırmalarım sonucu telefonla arayıp aktive etmem gerektiğini öğrendim. Yarın öyle yapıcam. Fakat başka insanlarında yararlanabilmesi için konu açıyım dedim. Bu sorunla karşılaşanlar nasıl aştıklarını yazarsa sevinirim.



  • ali_emre A kullanıcısına yanıt
    Telefonla bile benim bildigim aktiflesmez..ama elinizde key var ise aktiflesir tabiki..ama burdaki esas konuyu atliyorsunuz ..
    Windows 10 ana kart ile etkinlesiyor...yani islemci dahil
    Her parcayi degistirin ama anakarti degistirmediniz surece urun aktiflesir sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün aradım sordum. Donanım değişikliği yapıldığı zaman (özellikle anakart sanırım) tekrardan önceden hangi windowsu kullanıyorsak onu yüklememiz gerekiyormuş. Ben Win7 kullanıyordum. Sonra tekrardan windows 10'a upgrade yapıp windowsun yeni donanım için aktive olmasını sağlamak gerekiyormuş. Sonrasında istediğimiz gibi format atabiliyormuşuz.
  • Peki 29 temmuzdan sonra donanım değişikliği yaparsak? Donanım win 7 ye kaydedildi ama hepsi 29 temmuzdan sonra yapıldıysa ne olacak? anakart olmasa bile önümüzdeki aylarda ssd alıcam. Sorun olmayacak tamam ama anakartı değiştirmek istersem..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slayer90 S kullanıcısına yanıt
    29 Temmuz son şansın ; şimdi anakart değişikliği yapman çıkarına olur...Sadece ssd değiştireceksen lisansını kaybetmezsin sadece anakart değişikliğinde yeni aktivasyon istiyor....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 14 Haziran 2016; 9:26:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.