Şimdi Ara

İp6 da 9.0.2 nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İp6 da 9.0.2 nasil beyler,yine klavye takilmalari,siyah ekran hayatalari,programdan atma var mi,oma gore 8.4.1 den gecis yapacagim!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha geçme (ip6 9.0.2 kullanıcısı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçtim itunes uzerinden. güncelleme bittikten sonra da tekrar i tunes üzerinden restore yaptım. Sonuç olarak: şarj cok iyi, performans ve tepkiler gayet başarılı. Geçmemek için kayda değer bir neden yok, bana göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmek için kayda değer bi değişiklik yok bana göre. İos 8 den çok farkı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dfu moda alip sifirdan yukleenler icin soyluyorum arkadaslar,klavye takilmalari,siyah ekran hatalari,spotlight takilmalari mevcut mu,bunlar giderildi ise herseyi sifirlayip bende gecerim,bet bilgi veren olursa sevinirim!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ios 9a çıkar çıkmaz atlayıp sonra beğenmeyip 8.4.1e geri dönmüştüm. 9.0.2 çıkınca dfu moda alıp restore ettim ve yeni iphone olarak kurdum. Bu dediklerinin hiçbirisi yok. Klavye zaten ios 9 çıktığından beri bende hiç takılmıyordu, tahmin özelliğini kapalı tuttum hep belki ondandır. Siyah ekran da güncelleme yaparak geçince oluyormuş, bütün appleri sıfırdan kurduğum için o sorun da olmadı. Spotlight da sadece ana ekranı aşağı kaydırırken hafif tekliyor ama 9.0da olduğu kadar belirgin değil. Aynı tekleme gelen mesajı yukardan kaydırıp cevap verirken de bazen oluyor, kısaca yukardan kaydırıp klavye çıkartan uygulamaların animasyonları daha tam oturmamış ama çok rahatsız edici değil. Pil sürem resmen 1 saate yakın arttı, üstelik düşük güç modunu açmadığım halde. Ayrıca ios 8e oranla telefonun ram kullanımı da daha iyi hale geldi sanırım safari ve diğer appler daha seyrek refreshleniyor.




  • Henüz dönmek için erken, stabil olmadı.. bir çok hata devam ediyor, grafik hataları programların uyumluluğu vs. tam oturmadı..
    Ayrıca 8'e dönüşlerde kapandı... Şimdi güncelleyip beğenmezsen geri dönemezsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.