Şimdi Ara

0Km Golf 1.4TSI BMT 125 PS Highline Manuel Alacağım Düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sizlere sorup ilk arabamı 0 km 2015 yeni kasa seat ibiza 1.4 tdi 90hp reference almıştım 8500 km civarlarında şuanda. Sizede dediğim gibi ehliyet almadan önce 2-3 senedir zaten araç sürüyordum trafikde vs. olmasada. Aracı alınca açıkçası trafikte vs. pek zorluk çekmedim. Yalnız birçoğunuz söylemişti bi zaman sonra donanım yetersiz geldi hem arkası ufak hem bagaj pek yetmiyor hem de yol tutuşu kötü geldi açıkçası suspansiyonlarına da pek iyi diyemem. Ben 48.000 tl civarlarına almıştım araç şuanda 51.900 tl yani satarken pek zarar etmeyeceğim tabi yeni aracı alırken şuanki piyasa durumlarına göre alacağım. Hem kalite, hem güzel yol tutuş hem de konforlu bir araç istediğim için Vw Golf 7 1.4 Tsi Highline Manuel almaya karar verdim 18 '' jant, bi xenon far ve ergo active koltuk opsiyonlarını ekletip uygun bir fiyata bayi ile konuştum, çokta birşey yapmadılar ama ufak indirim oldu tabi. Yol tutuş 1.4 tsi serisi bağımsız olduğu için ve 18 '' olduğu için güzel olacak diye düşünüyorum. Zaten öyle çok fazla yol tutuş aramıyorum ama iyi olsun istediğim için açıkçası bu şekilde gayet iyi olacak gibi yol tutuş. Bekar ve ailemin yanında kaldığım için pek te masrafım yok benzin de sorun değil güzel gitsin de istiyorum sizce güzel bir tercih olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 28 Eylül 2015; 15:55:01 >



  • Ben HB sevmiyorum ama . Golf herzaman iyi bir seçenektir . Ve sınıfında lider . Çok fazla konuşmaya gerek yok . Hoşuna gidiyorsa düşünmeden alabilirsin .
  • Golfün yol tutuşu çok iyi. Şüpheniz olmasın ibizayla filan kıyaslanmaz arada dağlar var.. Donanım ve motor olarak güzel bir tercih olur. Bence ergocomfort koltuklara gerek yok standart highline alcantra koltuklar gayet başarılı. Ben 18'' jant a Türkiye yollarında karşıyım.. tabi seçim sizin bir şey diyemem. Yenilenen 1.4 tsi 125 lik motor çok başarılı hem performans hem yakıt tüketimi anlamında. Uzun vadede sizi üzmeyecek bir araç hem kullanırken hem satarken

    İndirim konusunda biraz ısrarcı olun çünkü bu tamamen bayinin elinde. Doğuş oto nun kendi bayilerinde indirim diğer bayilere göre daha fazla. Geçen aya kadar 6% ya varan indirimler yapılıyordu Golfde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 28 Eylül 2015; 16:18:02 >
  • Vw cortlamis hala da almayı dusunyosunz,yerinize olsam Toyota veya Opel gurubuna bakardim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri görüş kamerası ve Uled farları önerebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

    Vw cortlamis hala da almayı dusunyosunz,yerinize olsam Toyota veya Opel gurubuna bakardim..

    Ne cortlaması hocam adamlar ortalama tüketimi az göstermek için yazılımda hile kullanmışlar alt tarafı sizde iyice abarttınız dsg olmayan Vw arabaları mis gibi sorunsuz segment araçlarına göre kalite kokan arabalar çoğunlukla. bu kadar da düşmanlık fazla. YAPMAYIN !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 28 Eylül 2015; 17:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem manuel alacaksınız, dediğiniz highline metalikle, o opsiyonlarla 80binlere yakın bir fiyat oluyor sanırım. Ben o kadar para verip manuel araba alacak olsam, biraz daha zorlayıp 88'e manuel comfortline passat alırdım. Hiç değilse d sınıfı oturaklı parasına değen bir araca binmiş olursunuz. Aradaki makas o kadar azken golf alsa insanın aklı passatta kalırdı.

    Siz düşünün 80binlik hatcback araba mı parasını daha çok hak eder, 88binlik d sınıfı sedan mı? Üstelik passat daha yeni model ve golfe yakında yeni kasa geliyor. Bu saatten sonra yeni kasa yakınken golf almak mutlaka bir nebze değer kaybı yaşatacak otm olarak.
  • Golfün güzelliğine hiç lafım yok ama 80 bin lira 125 hp benzinli bir arabaya fazla derim ben kardeşim.o fiyata 136 hp lik dizel astra alabilirsiniz(cosmo).Ya da 140 hp lik benzinliyi 71 bin civarına alabilirsiniz(yine cosmo).Astranın golften aşağı kalır bir yanı yok onu da biliyorsunuzdur zaten kardeşim.
  • PcProf. kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bu şekilde devam etsin,Alman hükümetinin keseceği cezayı görünce gidip Tofaş alacaksın bende sana gülecegim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PcProf. kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bu şekilde devam etsin,Alman hükümetinin keseceği cezayı görünce gidip Tofaş alacaksın bende sana gülecegim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PcProf. kullanıcısına yanıt
    7 gün önce jetta teslim aldım. 1 haftada 3000 kilometre yol yaptım. yol tutuşu, yakıt tüketimi, kalitesinden ve konforundan çok memnunum. daha önce golf de kullandım her şeyden memnun kalacağından şüphen olmasın. satış sonrasını daha deneyemedim ama pek de iyi yorumlar görmedim şimdilik. özel bi sorun varsa cevaplayabilirim.
  • absolut2055eab754ee kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.