Şimdi Ara

Oyuncu kulaklığı + oyuncu mouse tavsiyesi ve anakart uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler sistemim gayet iyi bir sistem hertürlü oyun oynarım bf4 multi - ac - csgo - pes - aklınıza ne gelirse oynuyorum. Çoğunlukla csgo bf4 dota oynarım. Ona göre bi oyuncu kulaklığı önerisi istiyorum. Pek bir bilgim yok oyuncu kulaklıkları hakkında. Anakart msi gaming 7. Bu kulaklıklarda ses kartı mevzusu tam olarak ne işe yarar benim bu anakart ile ses kartlı oyuncu kulaklığı almama gerek var mı? Anakartın kendisi iyi performans verirmi ses kartsız? SS oyuncu kulaklıkları aklımda şu an fakat dediğim gibi bilmiyorum pek. Razer falan. Ses kartı konusuna göre fiyat değişimi yapabilirim siz yeterki 350-400 lira üstüne çıkmayın. Aynı şekilde oyuncu mouse ve mousepad arıyorum. Ciddi yorumlarınızı bekliyorum. Hemen karar verip satın alıcam



  • Ses kartını ben bilmiyorum ama söylenenlere göre bu anakartların üzerinde ki ses kartları gayet başarılı. Bence ses kartlı bir kulaklığa gerek yok. 400 TL'ye kadar bütçe ile Hyperx Cloud tavsiye debilirim. Cloud 1 ses kartsız, Cloud 2 ses kartlı oluyor kulaklıklar birebir aynı. Kalite olarak en iyi oyuncu kulaklıkların başında geliyor ve tam bir F/P ürünü. Logitech, Asus, Steelseries Siberia modelleri mevcut o fiyat aralığında, razerin modelleri olabilir. Tavsiye etmeyeceğim tek marka Creative olur, servis hizmetleri berbat ötesi.

    Mouse olarak ağırlık FPS oyun oynadığın için Razer deathadder, Steelseries Rival yada Sensei Raw, Logitech G402, G502. Mousepad QCK+ yada Razaer Goliathus. Düzgün ve satış sonrası desteği olan markalardan şaşmamalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [darkness13]

    Ses kartını ben bilmiyorum ama söylenenlere göre bu anakartların üzerinde ki ses kartları gayet başarılı. Bence ses kartlı bir kulaklığa gerek yok. 400 TL'ye kadar bütçe ile Hyperx Cloud tavsiye debilirim. Cloud 1 ses kartsız, Cloud 2 ses kartlı oluyor kulaklıklar birebir aynı. Kalite olarak en iyi oyuncu kulaklıkların başında geliyor ve tam bir F/P ürünü. Logitech, Asus, Steelseries Siberia modelleri mevcut o fiyat aralığında, razerin modelleri olabilir. Tavsiye etmeyeceğim tek marka Creative olur, servis hizmetleri berbat ötesi.

    Mouse olarak ağırlık FPS oyun oynadığın için Razer deathadder, Steelseries Rival yada Sensei Raw, Logitech G402, G502. Mousepad QCK+ yada Razaer Goliathus. Düzgün ve satış sonrası desteği olan markalardan şaşmamalısın.

    Hocam çok sağolun sanırım hyperx alıcam fakat razer mouse pahalı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.