Şimdi Ara

TTNET İçerden Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bir konuda bilgi almak istiyorum. TTNET 24 mbite kadar Hipernet kullanmaktayım. Evde biraz kalabalığız 75 gb akk 10 gün felan anca gidiyor. TTNET ile görüştüm 100mbite kadar felan alabiliyorum hattımda sıkıntı yok. 50 mbite kadar olan pakete geçip AKK 200 gb yapmak amacım. Ama sormak istediğim bu yakınlarda herhangi bir AKK güncellemesi ya da fiyat güncellemesi felan bekleniyor mu TTNETden. Sonuç olarak bir üst pakete geçip 2 yıl kendimi bağlayacağım 89 liralık bir pakete.



  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    Her hıl taahütünüz yoksa %7 zam yapılıyor. Taahüt varsa etkilenmiyorsunuz.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. AKK lerde bir yükseltme olmaz sanırım ama bu yakınlarda galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memothegreat

    Merhaba bir konuda bilgi almak istiyorum. TTNET 24 mbite kadar Hipernet kullanmaktayım. Evde biraz kalabalığız 75 gb akk 10 gün felan anca gidiyor. TTNET ile görüştüm 100mbite kadar felan alabiliyorum hattımda sıkıntı yok. 50 mbite kadar olan pakete geçip AKK 200 gb yapmak amacım. Ama sormak istediğim bu yakınlarda herhangi bir AKK güncellemesi ya da fiyat güncellemesi felan bekleniyor mu TTNETden. Sonuç olarak bir üst pakete geçip 2 yıl kendimi bağlayacağım 89 liralık bir pakete.

    Merhaba, iyi bayramlar
    Ben de aynı dertten mustaribim. Benim de paket aynı ve aynı şekilde 50 mbps/ 200 AKN paketine geçmeyi düşünüyorum. Az önce ttnet'i aradım, bu AKN yetmiyor yakınlarda bir
    güncelleme var mı dedim. Öyle bir güncelleme bilgisi yok ama bu görüşme kaydediliyor dikkate alınacak v.s dedi. Anlayacağınız ttnet hala aynı kafada. Bu gidişle hiçbir şey değişmez.
    Önümüzdeki ay ttnet alo'nun taahhüdü bitiyor. Şu anda 7 TL ödüyorum, yeni taahhüt versem kaç TL olur dedim. 1 yıl için 11 TL, 2 yıl için 9 TL, taahhüt vermezsem 15 TL oluyor.
    Yani orada da kazığın ucunu sivriltmişler. Ne diyeyim? Allah ttnet'i bildiği gibi yapsın. Mübarek bayram günü ağzımı bozduracak şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 26 Eylül 2015; 21:30:20 >




  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar hocam. Aynen bende bu durumdayım ve aradayım ne yapsam kararsızım. Bende 7 TL ödüyorum Alo ile ama benim onun bitmesine baya var. TTNET ne kadar yolarsam derdine girmiş. Teşekkürler cevap için. Geçicez artık başka yol yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.