Şimdi Ara

YENI VOLVO XC90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu arabayı önümüzdeki yıl peder ciddi almayı düşünüyor. Incelemek istiyorum acaba istanbul Avrupa Yakasında nerede vardır inceleyebileceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bayileri tek tek arayıp soracaksın
  • bayıden ıncele alacagınız zamanda test aracı olunca test edebılırsınız :) ben yakından gordum baktım cok begendım
  • Süspansiyonların o kadar ayrıntılı kullanılması tam bir mühendislik harikası. Araca bineceğiniz zaman, bagaja bi şeyler yükleyeceğiniz zaman alçalması ve asi ama elitist tasarımı beni çok etkiledi. Range Rover dan tasarım olarak üstün olduğunu düşünüyorum ama performans olarak tabii ki Range Rover ın gerisinde. Malum Türkiye ye sadece 2.0 motor hacmiyle geliyor. Yeterli ama selefi daha üstün bu konuda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agaçe -- 27 Eylül 2015; 0:44:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agaçe

    Süspansiyonların o kadar ayrıntılı kullanılması tam bir mühendislik harikası. Araca bineceğiniz zaman, bagaja bi şeyler yükleyeceğiniz zaman alçalması ve asi ama elitist tasarımı beni çok etkiledi. Range Rover dan tasarım olarak üstün olduğunu düşünüyorum ama performans olarak tabii ki Range Rover ın gerisinde. Maalesef

    Ya sen hayırdır ehliyetin varmı kardes senin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ben burdayım diyen araçlardan birisi gidin koltuğuna oturun 10 15 km test edin alıp çıkın bu arabada Racon böyledir.arabanın zaten tasarımı yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laminon kullanıcısına yanıt
    Ehliyet sınav maratonundan dolayı yok. Ama sende de olduğunu düşünmüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayıp telefondan bilgi alabilirsiniz.1 hafta kadar önce Viyana'dayken aracı inceleme fırsatım oldu, her konuda beklentiyi karşılayacak bir araç.Ancak forumda ilan edildiği gibi Range Rover Vogue ile kıyaslanıpta arada kalınacak bir model değil.Vogue bariz şekilde daha kolay tercih edilir.Vogue'un içine bindiğiniz zaman hissettikleriniz ile bu araç arasında fark var.Bu fark kalite farkı değil yanlış anlaşılmasın.Hissettirdikleri farklı yalnızca.Xc90 üst düzey kaliteli bir iç mekana sahip fakat, gösteriş olarak biraz geride kaldığından hissettirdiği Vogue'un gerisinde.Onun dışında eleştirilecek herhangi bir yanı yok, ya da bahsedilecek bir yanı da yok.Çünkü gerçekten her konuda çok çok iyi bir araç olmuş.

    Dış tasarım olarak bence çok elit bir duruşa sahip.İstanbul'da 2 tane gördüm şimdiye kadar.Sanırım satışta sorun yaşamayacak bu model.Zira şu anda bu segmentte en mantıklı 2 araçtan biri konumunda.

    Alacak olursanız bence T8 motor tercih edin.Müthiş bir keyfi var ve aracın hak ettiği motor da o.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.