Şimdi Ara

Z3 Compact Sürekli Kapanıp Açılma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Herkesin sevdikleriyle birlikte nice güze bayramlara ermesi dileğiyle.

    Ben bir iki ay olalı telefonumu aldım (Z3 Compact) aldığım günden beri sürekli kapanıp şifre sormadan açılıyor. Bazende aşağıda koyduğum fotoğraftaki gibi uygulamalar optimize ediliyor diyerek bayağı bir bekletiyor. Servisi aradım "tekrar kurulum yapar mısınız?" dedi. Format atıp tekrardan kurulumunu yaptım ama bir hafta geçmeden tekrar aynı sorunlar baş göstermeye başladı. Çare bulamadım sizlerden aynı sorunu yaşayan veya çare bulan arkadaşlardan yardım istiyorum. Telefonu servise vermek istemiyorum, telefonsuz kalmak istemiyorum. Çünkü servise gittiğinde açacaklar diye tahmin ediyorum ve telefonun suya dayanıklılık özelliği hasar göreceğini düşünüyorum. Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.


     Z3 Compact Sürekli Kapanıp Açılma?

    Ekstra bir sorunu daha var. Kamerayı manuel modda kullanmak istediğim zaman, modların hiçbirini kullanamıyorum. Yani manuel modda SCN yazan bölüm kullanım dışı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okantopuz -- 24 Eylül 2015; 18:31:32 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.