Şimdi Ara

Bilgisayarım keni kendine kapanıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus G75VW modeli bilgisayarım bazen 1 saat bazen yarım saat bazen de 15 dakika sonra kendi kendine kapanıyor. İlk yapışında hemen teknik servise götürüp içini temizlettim ama fayda etmedi. Sorun nedir acaba, lütfen yardımlarınızı bekliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebank

    Asus G75VW modeli bilgisayarım bazen 1 saat bazen yarım saat bazen de 15 dakika sonra kendi kendine kapanıyor. İlk yapışında hemen teknik servise götürüp içini temizlettim ama fayda etmedi. Sorun nedir acaba, lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

    Batarya bitmesinden dolayı kapanmıyor değilmi emin olmak lazım , direkmi kapanıyor yoksa bir tür hata sayfasımı çıkıyor
  • Yani, pilde mi kapanıyor elektrik ünitesi takılı iken mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam konu açacaktım aynı hatayla ilgili.

    Aynı sorun bende de var. 1 ay önce falan düşürdüm. O günden beri kendi kendine kapanıyor. Pil takılı ve elektriğe bağlı olarak.

    Ne zaman kapanacağı belli olmuyor. Bazen saatlerce açık kalıyor bazen açılır açılmaz kapanıyor.

    Sorun ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil gitmiş hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil takili ve ayni anda sarja da takili iken ve ya pildeyken ya da pil takili degilken sarjdayken her turlu kombinasyonda da pc kendini kapatmaya devam ediyor :( asus servisini aradim durumu anlattim pc yi bize gonderin 690$ kadar masrafi olabilir size belki daha az belki de daha cok da cikabilir dediler. Ama sorun nedir soylememekte israr ettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata ekrani falan da cikmiyor. Ornegin oyun oynarken yaklasik 1 saat sonra ya da bir sure sonra pc kendini kapatiyor hic bir hata gostermeden ustelik pil ve sarj kablosu takili iken. Yaklasik 1 ay once pcnin alti cok fazla isiniyordu bu yuzden kaynaklaniyor herhalde diyip derhal servise goturup icini temizlettim ama nafile. Su anda isinma sorunu olmuyor ama kapanmaya devam ediyor. Dun aida64 ile isi testi yaptim ortalama 46-50 derece arasi seyrediyor program testiyle biraz pc yi yordugum zaman 75 e ciktigini gordum hemen ardindan da pc kapatti kendini zaten. Bilmiyorum bu isi normalmidir ?Fan sorunu mu acaba hic bir fikrim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebank -- 24 Eylül 2015; 20:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pille alakası yok motherboard dan kaynaklanıor Asus G75VW serisi sorunlu bir seri herkes aynı şikayetten feryad ediyordu.Hatırladıgım yıl 2012-2013 şikayetler aşırı derece fazlaydı.Oyuzden 600$ lık bir servis ücreti cekiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.