Şimdi Ara

Su forumu artik düzeltin yemin ederim biktirdiniz bu kadar olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ciddi manada biktirdiniz kapatin gitsin bence forumu, bu nedir Allah askina her gün bir sorun her gün bir sorun yahu, ya bir gün su forumu sorunsuz göremeyecek miyiz? Surada 1 gündür Apple bölümüne mesaj bile atamiyorum insanlarin yazdigi seylere cevap bile atamiyorum bir konudan 2 tane açiliyor mesaj sayilari sürekli degisiyor forum gidiyor kaçiyor bilmem ne, yemin ederim gina getirdiniz, sitenin her yerine reklam koymasini biliyorsunuz, ama verdiginiz hizmet de bir halta benzese! Siz ki burada Türkiye'nin en büyük forumlarindansiniz, hatta belki de osunuz, ama verdiginiz hizmet yerlerde. 10 yil öncesinin altyapisiyla 1 milyon üyeye ve onun bilmem kaç kati misafir üyeye hizmet vermeye çalismak nedir saka mi bu? Hayir bir de su son birkaç yildaki saçma sapan ceza sisteminiz de takdire sayan. Verdiginiz kesintisiz sorunsuz hizli hizmet (!) yetmezmis gibi bir de her halta aninda ceza vermeniz, gereksiz seylere saçma sapan abartili cezalar veriyorsunuz. Cidden yeter be. Gidin programcinizi degistirin adam gibi birini ise alin altyapiyi degistirin ne yapiyorsaniz yapin, bu sekilde gittikçe sogutuyorsunuz insanlari. Ve su saçma sapan ceza sisteminizi de bir gözden geçirin yanlis yere konu açmaya 15 gün veren siz, küfür edenlere 4-7 gün veriyorsunuz bazen hafif argo kelimelere bile saçma sapan cezalar veriyorsunuz. Mobil sürüme bile her yere reklam tikistirdiniz gözünüz doysun be.

    Ayip cidden ayip, tomarla parasini kaldiriyorsunuz ama hizmet sifir. Gram umurlarinizda degiliz. Sorunlari düzeltin dedigimizde umrunuzda degil. Nasilsa parayi götürüyorsunuz. Illa forumu topluca boykot edip girmememiz falan mi lazim, millet illa hack saldirisi mi yapsin birkaç yil önce oldugu gibi. Yani ben anlamiyorum siz yöneticilerin bizi takmasi için ne yapmamiz gerekiyor? Para mi verelim ne yapalim siz söyleyin. Ayip be ayip neredeyse 10 yildir kullaniyorum kullandigim günden beri sorunlar artarak devam etti azalmadi bile.

    Edit: Şimdi de turkce karakterler yok ortada. Yemin ederim saka gibi. Actigimiz konuda bile hata olusuyor.

     Su forumu artik düzeltin yemin ederim biktirdiniz bu kadar olmaz

     Su forumu artik düzeltin yemin ederim biktirdiniz bu kadar olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 18 Eylül 2015; 17:14:08 >







  • bıkanlar +

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum 10 yıldır böyle. Tomar Tomar parasını alıyorlar reklamlardan fakat düzgün çalışsın demeye gelince hiç oralı olmuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaraXan

    Bu forum 10 yıldır böyle. Tomar Tomar parasını alıyorlar reklamlardan fakat düzgün çalışsın demeye gelince hiç oralı olmuyorlar.

    Ayıp cidden ayıp, dediğiniz gibi tomarla parasını kaldırıyorlar ama hizmet sıfır. Gram umurlarında değiliz adamların.
  • Düşüncelerime tercüman olmuşsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Isengardlı

    Düşüncelerime tercüman olmuşsun
    quote:

    Orijinalden alinti: ithelien

    Düsüncelerime tercüman olmussun

    Eminim ki ?u forumu kullanan herkes böyle dü?ünüyor. Hem paralaryny götürüyorlar hem de syfyr hizmet veriyorlar. Oh valla.
  • Şimdi de turkce karakterler yok ortada. Yemin ederim saka gibi. Actigimiz konuda bile hata olusuyor.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
     Su forumu artik düzeltin yemin ederim biktirdiniz bu kadar olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.