Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, evinden çok düşük bir yatırımla para kazanmak isteyenler illa ki aranızda vardır. İnternetten para kazanma yolları arasında PTC siteleri meşhurdur, size şimdi vereceğim siteler ile her gün düzenli tıklamalar yaptığınızda aylık masraflarınızın bir kısmını karşılayabilirsiniz. Vereceğim PTC siteleri 2015 yılında yaptığım araştırmalar sonucunda en çok kazandıran PTC siteleridir. Aşağıda sırasıyla mesaj olarak sitelerden nasıl para kazanacağınızı anlatacağım.

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri
     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri
     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 17 Eylül 2015; 1:35:11 >







  •  İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    1) Paidverts

    Arkadaşlar Paidverts kazanç bakımından çok ilginç bir site günde 5$ – 10$ kazanabilirsin bu günden güne artıyor.

    Sitede en önemli olan şey BAP puanı BAP puanınız ne kadar olursa o kadar çok kazanacaksınız.

    Reklam tıklamalarına 0.0005$ ile 0.85$ a kadar çıkıyormuş önceden kullananlara göre her ptc gibi 30 saniye bekliyorsunuz.
    Ayrıca her bir referansınızın yatırımından %10 sizindir. Örnek; bir referansınız 20 dolar ile başladı sisteme size 4$ getirir.
    Site günlük sizden 100 BAP puanı kesmektedir.
    BAP puanı kazandıran linklerine tıklamadan reklam linkleri açılmaz.

    Her reklamı tıklayacağında 1.2.3. diye satırlar (kutucuklar) çıkıyor. Oradaki metni kopyala yapıştır yapıp reklamı tıklıyorsun.

    Üye Olmak İçin Tıklayınız.

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Reklamlar her biri 18 saat kalıyor ne kadar kaldığını reklam kutucuğunda görebilirsin.
    Yeni üye olanlara ilk başlarda fazla kazandıran linkler gelmez ama 2.3 gün sonra fark edeceksiniz sitenin kazancını her şey BAP puanına bağlı BAP puanını yüksek tut kazan tabi bu BAP puanlar site size her reklam verdiğinde kesiliyor.
    Sitede BAP puanına göre seviyeleriniz var.

    ANA REKLAMLARDA ÖNEMLİ OLAN BAP GRUBU

    BAP Group 1 …….. 1600 to 12000
    BAP Group 2 …….. 12000 to 24000
    BAP Group 3 …….. 24k to 48k
    BAP Group 4 …….. 48k to 96k
    BAP Group 5 …….. 96k to 180k
    BAP Group 6 …….. 180k to 360k
    BAP Group 7 …….. 360k to 720k
    BAP Group 8 …….. 720k to 1.5m
    BAP Group 9 …….. 1.5m to 3m
    BAP Group 10 ……. 3m to 6m
    BAP Group 11 ……. 6m to 20m
    BAP Group 12 ……. 20,000,000+
    BAP Group 13 ……. 50,000,000+
    BAP Group 14 ……. 100,000,000+

    Üye Olmak İçin Tıklayınız.

    Ne kadar çok BAP biriktirirseniz grubunuz yükselir ve daha çok kazanç sağlayabilirsiniz.

    Örnek vermek gerekirse; 6.Grup günlük 5$ kazanç sağlarken, 7. Grup günlük 10$ dolar kazanç sağlıyor.Sisteme para yatırmanız gerekir aksi taktirde çok uğraşmanız gerekecek. Ben 60$ yatırım yaparak direk 6.gruptan kazanmaya başladım. Kazandığınız paraların bir kısmını tekrar BAP'a çevirerek grubunuzu yükseltebilir daha çok kazanç sağlayabilirsiniz.

    Eğer 12000 BAP puanı kadar aldıysan günde sana 0.50$ kadar reklam gönderiyorlar tabi 12000 BAP puanı olmayınca göndermeyecekler diye bir şey yok ama 0.50$ a kadar göndermezler sadece diğer seviyelere atladıkça kazancınızda ona bağlı olarak artıyor gerisini siz düşünün..

    Paidverts kazancınızı , paypal veya diğer ödeme yöntemleri ile hesabınıza çekebilirsiniz.

    ÖDEME KANITLARI

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Alt ödeme limiti 2$ Kampanya Başlatma bu gerçekten önemli bir unsurdur kampanya yapmak çok iyidir sistemde kazanmış olduğunuz 1$ ile kampanya yaparsınız her kampanyada belirli bap kazanırsınız aynı zamanda reklamlarınız görüntülenir ve referans alabilirsiniz 1$ kampanya ile 3100 BAP kazanırsınız 3100 bap ise 1.55 $’dır yani hem kampanya yapmış hemde %55 kar elde etmiş olursunuz.

    Puan kazanmak içinde referansınızı çoğaltmanız gerekiyor onlarında tıkladığı reklamlardan
    kazanç sağlayabilirsiniz başka bir yoluda siteye ne kadar çok yatırım yaparsanız
    o kadar çok BAP alırsınız reklamlar 18 saat boyunca sitede duruyor siteye öğle veya gece reklamlar tekrar geliyor.

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Üye Olmak İçin Tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 17 Eylül 2015; 1:35:58 >




  •  İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    2) NeoBux

    Neobux nedir?

    Neobux yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Sistemin çalışma prensibi tıklama ve online açılan reklamları izleme üzerine kurulu.

    Üye Olmak İçin Tıklayınız.

    Neobux’a üyelik için tıkladığınızda register linkine tıklayarak kayıt işlemlerinize devam ediyorsunuz. Neobux a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları izlemek ve kazancınızı daha fazla arttırmak için alt üyeniz olması..Üye bulmakta zorlanıyorum diyorsanız bunun içinde bir çözüm var.Referans üye kiralayarak kazancınızı katlayabilirsiniz.Nebux’ta olabilecek hertürlü alternatif düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.

    Direk başladığınızda referas üye kiralayabilirsiniz.Gerçek üyeniz olması için ise bir ay geçmeli ve 100 tıklama yapmanız gerekmektedir.Yaptığınız gerçek referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve değişmiyor.Kiraladığınız üyeler ise 30 günlük süre dahilinde sizin oluyor.Kiralık ve gerçek üyelerinizi alt üyelikten çıkarabilirsiniz ve kiralık üyelerinizi yenileyebilir ve kiralama sürelerini uzatabilirsiniz.

    Ödeme sistemi olarak ta paypal ,alertpay ve daha farklı sistemlerle çalışması işlerin ilerlemesi ve kolaylığı açısandan çok memnun edici. 2 $ gibi bir para ya ulaşınca ödeme talep edebiliyorsunuz.Bunun yanında premium (golden,ultimate vb.) üyeler için ek özellikler mevcut.

    Neobux’a nasıl giriş yapacağım?

    Neobux’a giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede login linkini tıklıyorsunuz.Açılan sayfada sadece kullanıcı adınızı ( username ) , altına şifrenizi ( pasword ) , daha sonrada vertification kısmına altta açılan resimdeki karakterleri giriyorsunuz.Secondary pasword bölümüne birşey yazmıyor boş bırakıyorsunuz.Yoksa giriş yapamazsınız.Secondary paswordun amacı güvenliğiniz için ikinci bir parola girilmesi Daha sonra kullanmak isterseniz profilinizden secondary password ikinci bir şifre yaratabilir girişte kullanabilirsiniz.

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Reklamları nasıl izleyeceğim?

    Siteye üye olup giriş yaptıktan sonra,sağ üst köşede view advertisemends linkine tıklayıp,karşımıza çıkacak olan reklam linklerini kullanarak açılan reklamları 20-30 saniyelik gösterimlerle izliyorsunuz.Açılan sayfada sol üst köşede yeşil kısım tamamlanınca izleme süreniz doluyor.

    Paramı nasıl alacağım ?

    Hesabınızda biriken paraya ve yapılan tıklamalar gibi özelliklere sağ üst köşede kullanıcı adınızın üzerine tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz.Hesabınız 2 $ a ulaştıktan sonra ödeme talebinde bulunuyorsunuz.Yaklaşık 15 dakika içerisinde hesabınıza ödeme yapılıyor.

    Neobux Ödeme Kanıtı

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Üye Olmak İçin Tıklayınız.

    Neobux.com dan nasıl Para Kazanacağım?

    * Sitede açılan reklamları tıklayarak

    *Neocoins kazanarak

    *Minijobs yaparak

    *1.Seviyeden arkadaşlarınızı Davet ederek

    *1.Dereceden referans (alt üye) kiralayarak.Bunu yapmak için siteye giriş yaptıktan sonra sağda üstte kullanıcı isminizin üzerine tıklıyorsunuz.Sırasıyla account summary ve referrals yazan yere tıklıyorsunuz.2.2 $ 10 referans üye, 4,8 $ 20 referans üyeniz oluyor.Referans kiralamak için biriken paranızı değerlendirip grubunuzu büyütebilirsiniz yada alertpay veya paypal üzerinden göndererek bunu değerlendirebilirsiniz.Daha sonra tıklamayan üyeleri değiştirme gibi seçenekleriniz mevcut.Her üye değişimi için 0.07 cent hesabınızdan kesiliyor. Her kiralanan üyenin 30 günlük süresi var ve sevdiğiniz üyelerin kendi alt üyeniz olarak devam etmesini sağlayabiliyorsunuz.Kısacası sadece webmasterler için değil normal kullanıcılar için herşey en ince ayrıntısına kadar değerlendirilmiş.Önemli olan doğru stratejileri uygulayarak en iyi şekilde para kazanmak. öneri: üye bulmakta zorlanıyorsanız ilk kazandığınız para ile referans üye (alt üye) satın alın.Bu şekilde alt üyelerinizi genişletip paranızı arttırabilirsiniz. yada alertpay ve paypal üzerinde paranız varsa transfer ederek referans kiralayın.sonuçta ” iyi bir başlangıç yarı yarıya başarı demektir ”

    Üye Olmak İçin Tıklayınız.

    Arkadaşlarımı nasıl davet edeceğim?

    Siteye üye olduktan sonra sizin adınıza referans linki açılacak.Arkadaşlarınızı davet etmek için en az 100 reklam tıklamış ve 1 aylık neobux üyeliğinizin olması şartı var.Arkadaşlarınızı referans linkinizle davet ederek kazanacaksınız.Neobux referans daveti üzerine kurulmuş bir sitedir.Her hangi bir arkadaşınızdan ya da site üzerinde bulunan linklerden üye olmanız sizin açınızdan bir şey kaybettirmeyecektir.Direk Neobux sitesinden üye olduğunuz durumda dahi bir başkasına alt üye oluyorsunuz.

    Önemli Uyarı:

    Neobux sitesinde tek pc ve internetten 1 hesap açılabilir.Aynı pc ve internetten birden fazla hesap açan kullanıcıların hesapları neobux tarafından kapatılır.

    İnternetcafe gibi toplu ağlardan reklam tıklamak yasaktır.

    Reklamları pc ye indirdiğiniz farklı tıklatma programları ile tıklatmanız hesabınızın kapatılması ile sonuçlanır.

    Üye Olmak İçin Tıklayınız.

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 17 Eylül 2015; 1:35:40 >




  •  İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    3) ClixSense

    ClixSense.com nedir? Nasıl Para Kazanılır?

    Reklam-İzle Para Kazan sitelerinin içerisinde en güvenilir ve en eskisi ClixSense’ dir. Üyelerine izlediği herbir reklam için 0.01 ila 0.03 arasında ödeme yapan bu site 2007 yılından bu yana internetten para kazandırma konusunda faaliyette ve 2 milyonu aşkın üyesi ile bugüne kadar ödemelerini aksatmayan nadir tıkla-kazan (ptc) sitelerinden birisidir.

    Eğer reklam izle – para kazan işinden para kazanmak ve boşa vakit geçirmemiş olmak istiyorsanız ClixSense ile çalışmanız yararınıza olacaktır.

    ClixSense sitesi ödemelerini Paypal veya Payza üzerinden yapmaktadır.

    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYESİ OLMAK İÇİN TIKLAYIN

    Diğer tıkla-kazan sitelerinden farklı olarak ClixSense de oyun oynayarak, reklam tıklayarak, alt referanslarınızın reklam tıklamalarından, üyelik yükselmelerinden, alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon geliri kazanabileceğiniz bir sitedir.

    Sitede 17 dolara üyeliğinizi Premium Üyeliğe yükseltebilirsiniz.Bu ödemeyi sitede kazandıklarınız ile de faydalanabilirsiniz.Premium üye olunca günde yaklaşık 350 adet civarı reklam karşınıza çıkıyor.Bu da zaten 3.5 USD yapmaktadır (Ekstra gelirler hariç)

    Sitede tıklayarak para kazanmak için “View Ads” bölümünü kullanabilirsiniz.Bu bölümde genellikle 1 tane 0.01$’lik bir reklam ve 24 tane 0,001$ reklam çıkıyor.Bu da sadece bu bölümden günde 0.034$ kazanabileceğinizi ifade ediyor.Bir başka kazanma yolu ise Clixgrid oyunu.Bu oyunda 20*30′lük alanda doğru kutucuğa tıklayarak parayı kazanmak.En fazla bir oyundan 5$ kazanabilirsiniz.Oyun alanının büyük olduğunu hatırlayıp ümidinizi kaybetmeyin.0,10$’lik bile hediyeler var.

    ———————————————————————————————

    Bir diğer para kazanma yolu da Task sistemi.En çok bu sistemden para kazanabileceğinizi iddia ediyorum. Çünkü görevler gayet basit. Örneğin 0,13$’lik bir görev ve görevin içeriği de sadece üç tane kelimeyi google’da taratmak olabiliyor.

    Bunun dışında Offers bölümünden de para kazanabilirsiniz.Bu bölümde şirketler belli görevler yapmanızı teklif eder. Gayet iyi anket türü teklifler bulabilirsiniz. Son olarakta referans yaparak referanslarınızdan %10 pay alabilirsiniz.

    Şimdi üyelik aşamalarına başlayalım ilk önce aşağıdaki linke tıklayın. Kayıt olmak tamamen ücretsizdir.

    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYESİ OLMAK İÇİN TIKLAYIN

    İlk olarak gerekli alanları dolduruyoruz ve Signup Now butonuna tıklıyoruz. Bilgilerinizi doğru olarak vermenizi tavsiye ederim keza korkulacak veya çekinilecek hiç bir husus yoktur. Bu alanları doğru girmezseniz kazandığınız paraları almanızda mümkün olmayacaktır. Ardından Signup Now butonuna basarak üyeliğinizin ilk aşamasını tamamlayın. Sonraki sayfada e-posta adresimize mail gönderildiği ve bu gönderiye tıklanarak aktif edilmesine dair yazılar gelecektir. Bu aşamada bizde mail adresimize girerek en üstte altı çizili alanı tıklayıp üyeliğimizi aktif hale getiriyoruz.

    Kayıt işlemimiz başarıyla gerçekleşmiştir. Hayırlı kazançlar..

    ClixSense’e Giriş Yapma ve Reklamlara Tıklayıp Para Kazanmak

    İlk etapta Ana sayfada bulunan Sign In butonuna basarak kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapmamız gerekmekte. Aşağıda ki resimde gördüğünüz üzere butonlar ve ne işe yaradıkları belirtilmiş durumdadır. View Ads butonuna bastığınızda tıklamanız için verilmiş reklam kutularınız görürsünüz. Bunlardan birini tıklarsınız ve yine bir sayfa açılır. Yukarıda güvenlik amacı ile her seferinde içlerinde 1 tane kedi resmi olan tablo açılır. Siz kediyi seçip reklam süresi boyunca (en uzunu 30 saniye genelde 3 saniyedir) beklemek ve bittiğinde 0.001$ hesabınıza yatırıldığını görmenizdir.

    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYESİ OLMAK İÇİN TIKLAYIN

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

    Aşağıda göreceğiniz gibi günlük standart üye için
    1 tane 30sn süreli 0,01$ değerinde reklam geliri.
    1 tane 15sn süreli 0,005$ değerinde reklam geliri.
    15 – 25 arasında 3sn süreli 0,001$ değerinde reklam gelir.

    ClixSense’te günlük bütün reklamlar tıklandığında kazanç standart üye için ortalama 0.03$’dır. Tabi ki bu sadece reklam tıklamaktan elde edilen kazanç.
    Reklam tıklarken tıkladığınızda açılan ekranda reklam sayacı başlamadan 5 resim belirir. Bunlardan 4 tanesi köpek 1 tanesi kedidir. kedi olana tıklamayla sayaç aktif olur…

    Elde ettiğiniz bu kazançla hızlı bir şekilde arttırmak için referans kiralama sistemi bu sitede yoktur. Onun yerine kendi referans linkinizle siteye üye yapacağınız kişilerin tıklamalarından, üyelik yükseltmesinden, onların referanslarından, hatta onların referanslarının referansları şeklinde 8 kademe alta kadar giden bir kazanç sistemi vardır. Bu sisteme matrix sistemi denir. Çevrenizden ve tanıdıklarınızdan facebook,tweet hesabınızdan yüzlerce alt üye bulup kazancınızı katlayabilirsiniz.

    Clixsense’ de Referans kiralamayacağınız için yatırım maliyeti çok düşüktür. Yıllık premium olayım derseniz sadece 17$ yok ben onuda olmuyorum ufak ufak kenardan büyüsem o bana yeter para kazanınca premium olurum derseniz. Linkinizle ne kadar ref toplarsanız okadar çok kazanırsınız. Günlük 5 dk çalışın 5-7$ alın (50 – 100 $ alanlar var).

    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYESİ OLMAK İÇİN TIKLAYIN

    ClixSense Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

    Referans sahibi olabilmek için ne yapmam gerekiyor?

    Account Summary>My Affiliate Details>My Affiliate Link ‘in karşısında gördüğünüz kırmızı link sizin referans linkinizdir. Bu adresi üye olmak isteyen arkadaşınıza verip bu adres üzerinden gelen veya bu linke tıklayan arkadaşlarınız bilgilerini doldurup maillerine gelen aktivasyon mesajına tıkladıktan sonra anında size mail gelir. (Üye olduklarına dair). Böylece alt üyeniz oluşmuş olur.

    Üyeliği upgrade edersem refsiz günlük yaklaşık ne kadar kazanırım?

    Maksimum kazanç için toolbarı yükleminizi öneririm. Gayet başarılı diyebilirim. Toolbar varsa ne olursa olsun reklam kaçırmıyorsunuz.Size fikir olması açısından kendimden örnek verirsem; son 15 gündur, günlük ortalama 6 standart 19 da micro olmak üzere 25 reklam tıklıyorum. Yani günlük ortalama reklam tıklama kazancım: 0.079 dolar diyebilirim.

    Site hangi gün veya günlerde ödeme yapıyor?

    Site pazartesi günleri ödemeleri yapıyor. O günden önce istediğiniz ödeme beklemeye alınıyor. Pazartesi gün içerisinde de parayı hesabınızda görüyorsunuz.

    Daha fazla refimiz nasıl olur?

    Sitenin reklamını yani kendi linkinizin reklamını yapacağınız birçok yer mevcut… Bunlardan bazıları…

    En basit yollar;
    1-Forumlarda linkinizi paylaşır altınada açıklayıcı bazı şeyler yazabilirsiniz.
    2-Bunu facebook sayfalarda ve gruplarda da aynı şekilde yapmak mümkün…

    Biraz daha zor ama etkileyici yollar;

    Bir blog oluşturur ve bu blogda paylaşımlar yaparak aralarda buranın reklamını yaparak linkinizi verirsiniz… Yada direk internetten para kazanmak adı altında paylaşımlar ile buranın reklamını yaparak alt üye çekersin kendine… Ama önemli olan blog adresinin trafiğini arttırman ve blogunu tanıtman… Basit yollarda anlattığım gibi linkini paylaşmaktansa blogunda linkinizi koyarak paylaşımlarda bulunarak basit yollarda söylediğim kanallar ile blogunun tanıtımını yaparak bloguna kişileri çekerseniz daha etkili olur…

    Ödeme Kanıtı

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Ne kadar para hesaba gönderilebiliyor?

    Standart üyeler 8 dolar, premium üyeler 6 dolara ulaştıkları zaman para aktarma seçeneği çıkar.

    Kazanılan para çok az nedeni nedir? nasıl arttırabiliriz?

    CLİXSENSE PTC SİTELERİNİN EN GÜVENİLİRİDİR… CLİXSENSE İLE EN AZ GELİR REKLAMLARDAN GELMEKTEDİR, BÜYÜK PASTA, OFFERS YANİ TEKLİF PANELLERİNDEKİ GÖREVLER VE ANKETLERDEN, TASKLAR, CLİXGRİD OYUNU VE CHECKLİST BONUSUNDAN GELMEKTEDİR. BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ ÜYE OLUP REKLAMLARA TIKLAMAKTA, REKLAM GETİRİSİ AZ OLUNCA DA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTADIR. İŞİN AÇIKÇASI KOLAY PARA, ŞANS OYUNLARI DIŞINDA HİÇBİR YERDE KAZINILMAMAKTADIR. GEREKİRSE REFERANS LİNKİNİZİ İNTERNETTE, FORUMLARDA, SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE YAYARAK OLABİLDİĞİNCE ÇOK REFERANS TOPLAMALISINIZ. REFERANSLARINIZ ARTTIKÇA HATIRI SAYILIR MİKTARLARDA PARA KAZANDIĞINIZI GÖRECEKSİNİZ.

    Tavsiyem daha çok direkt ref. Ne kadar çok direkt refiniz olursa o kadar fazla matrix komisyonlarından faydalanma ihtimaliniz artar.

    Premium üyelerin günlük 0.01×4 = 0.04 dolar minimum reklam kazancı var. Ama direkt ref konusu tüm ptc siteleri için geçerli. Reklam tıklayarak para kazanmak hiçbir ptc sitesi için ana kazanç yöntemi değildir.

    Üye olduktan sonra kendi arkadaşlarınızı da üye yaparak veya sosyal medya, forumlar, reklam verme gibi tekniklerle kendinize alt referans üyeler de edilebilirseniz biraz uğraşla gerçekten para kazanabilirsiniz.

    İlk başlarda genelde herkes günde $1-2 dan başlıyor, ancak biraz referans elde edebilirseniz (300+) günde $10-15’a çıkıyor bu kazanç. bu da günde yaklaşık 33 tl’den ayda 990 tl yapar. ben henüz bu miktarlara ulaşmış değilim ancak ulaşan üyeler gördüm sistemde.

    Dediğim gibi, üye olduktan sonra olay sadece reklam/anket tıklamakta değil, olabildiğince çok insanı da üye yapmak gerekiyor. Böylece oturduğunuz yerden ekstra gelir elde etme şansınız olur.

    Direct reflerinizin kazançlarından sonra “Sign Up” komisyonu kazanmak

    Standart üyelerin her bir refinin toplam kazancı $10 olduğunda $0,50 komisyon anında sizin hesabına geçer.
    Premium üyelerin her bir refinin toplam kazancı $5 olduğunda $1 komisyon anında sizin hesabına geçer.

    OFFER BÖLÜMÜNDE BULUNAN GÖREVLERİ VE SURVEY BÖLÜMÜNDE BULUNAN ANKETLERİ TAMAMLAYARAK KAZANMAK.

    Burada $0,75 – $4 arasında değişen ücretleri olan anketlerde sorulan soruları cevaplayarak kazanç sağlayabilirsiniz.

    Tabiki yine DR’lerinizin doldurduğu anketlerden de komisyon kazanırsınız.

    Öncelikle daha fazla kazanç için daha fazla anket almak istiyorsanız,http://www.clixsense.com/en/Offers (siteye üye değilseniz linkler çalışmayabilir) adresindeki Opinion Survey ve Opinion World’teki kişisel bilgilerinizi doldurmuş olmalısınız.
    – Profiliniz , gelen anketler için uygun değil ise anketten atılırsınız, kazanç sağlayamazsınız.
    – Profil bilgilerinize uygun cevaplar vermez iseniz gelen anketler gittikçe azalır. Bu yüzden verdiğiniz cevaplarda tutarlı olmalısınız.
    – Bir çok ankette tuzak sorular vardır. Bu nedenle soruları okumadan anket cevaplamayın..
    Anketlerin %20’sinde şu soru sorulur : “Gelecek 1 yıl içinde almayı düşünüyor musunuz?”
    Siz o anketin konusu olan ürünü 1 yıl içinde aldığınızı belirtir ve/veya gelecek 1 yıl içinde yine değiştirmeyi düşünüyorsanız ankete devam etmenize
    izin verir.. Değiştirmeyi düşünmediğinizde o konu hakkında da yeni bilgiere sahip olmadığınızı düşünerek sizi anketten atar..

    GÜNLÜK CHECKLİST BONUSU KAZANMAK

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Günlük reklamlarınızı ve grid tıklarınızı (en az 20 adet) yaptıktan sonra aynı gün içinde;

    -10 task ya da 5 task 1 offer ya da 2 offer tamamlayıp ve
    -Forumdan her hangi bir sayfaya bakarsanız
    Daily Checklist i tamamlamışsınız demektir.

    Bu bölümü tamamladığınızda da Bonus kazanırsınız.

    Bonus miktarı Standart üyeler için %5 , Premium üyeler için % 10’dur.

    Reklam ve Task uyarı sistemi olan ClixSense Toolbarını yani ClixAddonu bilgisayarınıza yüklediğinizde hem gelen reklamlardan anında haberiniz olacak hemde extra bonus kazanacaksınız (%2).
    Bu Checklist arka arkaya 2 gün tamamladığınızda %2 daha bonus verilecek böylece Bonus toplamınız
    Standart üyeler için %7 , premium üyeler için % 14 olacak..

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYESİ OLMAK İÇİN TIKLAYIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 17 Eylül 2015; 1:59:07 >




  • Referanslı linkler paylaşmak yasak dostum



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ug35ur

    Referanslı linkler paylaşmak yasak dostum

    yasak olduğu konusunda emin değilim çünkü forumda birçok kişi refli paylaşımlar yapmış.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  •  İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    4)BuxEPT

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Site adı: Buxept
    Tık değerleri: 4x0.01+2x0.0005
    Reklam izleme zorunluluğu: Yok
    Günlük kazanç: $0.04+
    RR ücreti: $20 (100) (Detaylar Tabloda)
    Ödeme yöntemleri: PayPal, Payza ve Perfect Money
    Ödeme limiti:
    Standart ve Pioneer Üyelik için : $2 - $4
    Golden ve Ultimate Üyelik için : $2.00
    AdGrid: Var (max $5)
    Script: EvolutionScript (Lisanslı)
    Points: Var (5000 Points = $1)
    Head and Tail Var.
    Traffic Exchange Var (Detaylar Tabloda)
    Reset Zamanı: 07:00 (Türkiye Saati)
    Mobil Tıklama: Yapılabilir : Yes

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Not:
    1- Şu an site Pre-Lunch olarak açıldı ve ilk 10.000 Üyeye Pioneer üyelik + $0,05 bonus veriyor.
    2- Referans sitemi levele göre düzenlenmiş. Level yükseldikçe referanstan kazancınız artıyor. Toplam 7 Level var
    3- Sisteme karşılılı para gönderip alma da eklenmiş.

    Ödeme Kanıtı

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >




  •  İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    5) UseClix

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    2015'in flaş sitelerinden UseClix'le daha çok kazanın!

    1.Yüksek Daily ads getirisi normal üye 4 adet 0,01lik Premium üyelere 8 adet 0,01 lik reklam garantisi. Uğraşmak isteyene 0,001lik gün içinde 30 a yakın reklamda var…

    2.Offers kısmındaki görevleri tamamlayınca coins kazanma şansı.

    3.Aylık düzenlenen offerwalls contest yarışmasıyla kazandığınız coinslerle ödül kazanma fırsatı. Topladığınız coinsler baz alınarak üyeler arasında ilk 10 a girerseniz Premium üyelik ve bedava rented referrals kazanma şansı.

    4.Çok yüksek kazanma olasılığı olan usegrid oynama imkânı.5$ 0,5$ 0,25$ 0,1$ kazanma şansı. Üyeliğim boyunca hiçbir günü boş geçmedim ve takip ettiğim kadarıyla tüm üyelerde durum aynı.

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    UseClix.com çok güzel bir ivme yakaladı, bunda ödemelerini 24 saat içinde yapmasının etkisi büyük. Ayrıca PayPal kullanabilme imkanı siteyi güvenli kılıyor. Bunun dışında Payza ve Neteller gibi ödeme kanalları var. Minimum ödeme 4$ ve ödeme talep ettikten sonra maksimum 1 iş günü içerisinde tercih ettiğiniz kanaldan gönderiliyor.

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Uzun zamandır r10.net ve başka sitelere üyeyim. Bu platformlardan PTC sitelerini takip ediyorum. UseClix ile yeni bir soluk geldiğini düşünüyorum. Ben de şuana kadar 25 günde 9.95$ kazandım. Ben bu kazancı (9.95$) siteye 20$ yatırım yaparak elde ettim. Şuan referral ve microjoblar için yarışmalar var. Her türlü sorununuzda PM yollayabilirsiniz.

    Sitede günde 0.01$ değerinde 4 reklam çıkıyor başlangıçta. Ayrıca 0.001$ değerinde 15 reklam çıkıyor. Benim önerim yatırım yapmayacaksanız bu 4 reklama tıklayarak kazandığınız ilk 0.6$ ile 3 ref kiralamanız ve bu şekilde parayı içeride tutarak devam etmeniz yönünde. Sitede ayrıca grid de var buradan da kazanç elde etmeniz mümkün 0.1$ oldukça sık çıkıyor. UseClix düzenli ödeme yapan bir ptc sitesidir.

    Ödeme Kanıtı

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >




  •  İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    6) Trafficmonsoon

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

    Arkadaşlar sizi Trafficmonsoon ile tanıştırmak istiyorum. Yeni site sayılır ama çok iyi gidiyor ve 2015'te en çok kazandıran PTC siteleri arasında ve şuanda bütün ptc sitelerinde en çok reklamı yapılan en popüler site. Diğer ptc siteleriyle çalışıyorsanız, mutlaka her gün 3-5 defa bu sitenin reklamıyla karşılaşıyorsundur. Ödemeleri anında yapıyor.Site yeni olmasına rağmen çok kısa zamanda 9. ödememide aldım Kazancı gerçekten çok iyi. Ödemelerin hepsini de aynı dakikada alıyorsunuz.

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Hem ptc sitesi hemde sörf sitesi günde en az 8-10 tane 0.01$ ve 0.02 $ lik reklam çıkıyor. Reflerden, yani (alt üyelerden) en çok kazandıran PTC sitesi.

    Yani sen günde 10 reklam izlesen 9 tanede alt üyen 10 reklam izlerse 1 dolar eder.Birde alt üyelerinizin 20-30-40-50-60 tane olduğunu düşünün.İşte o zaman günlük 5-6 dolar hatta daha fazla kazanmanız kaçınılmaz.

    Reflerinden (alt üyelerinizden) kazanmanız için günlük 10 tane 20 saniyelik surf yapmanız gerekiyor. Ama üzülmeyin boşa surf yapmış olmayacaksınız

    10 surf yaparsan site sana 10 reklam yaptırma hakkı veriyor. Yani dilersen kendi sitenin reklamını ver dilersen diğer çalıştığın ptc sitesininin
    ref linkini verip bedava kendine ref (alt üye) kazanabilirsin.

    Onun dışında zamanı olanlar için gün içinde sınırsız surf yapma imkanı Bu sınırsız surf'la sitenizin veya tanıtımını yapmak istediğiniz ptc sitesinin reklamını da bedavaya getirmiş oluyorsunuz.

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

    Minimum ödeme 2$ dolar ve anında paypal hesabınızda..

    Günlük reklamlardan 2 resim

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Bu sitenin en büyük özelliği referans kazancının %100 olamasıdır bu ne demek diye soranlar olabilir birisi sizin referansınızla üye olursa onun kazandığı paranın aynısı size yansıyor.

    Yatırımsız en çok kazandıran PTC sitesi

    TrafficMonsoon günlük ortalama 4 ila 9 adet 0.01 değerinde reklam gönderiyor. Siteye referansınızla kayıt olanların tıklamalarından % 100 kazanıyorsunuz. Mobil tıklama yapabilirsiniz. Bu bakımdan benzersiz bir site olduğunu söyleyebilirim. Diğer PTC sitelerine göre çok hızlı kazandırıyor.

    Günde 7 Adet reklam çıkıyor ve bu reklamlar bazen 0.1 cent bazen 0,2 cent oluyor ve gün içinde bonus reklamlar çıkıyor gün boyu rahat 20 den fazla bonus reklam reklam çıkıyor.

    Bu sistemin minimum ödemesi 2 $ dır. Paranızı anında ödüyorlar.

    Ödeme yolları: Paypal , Payza

    Ödeme Kanıtları

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    Gelin bir hesaplama yapalım 10 tane arkadaşınız var refinizle üye yaptınız hepsini günde her biri 15 reklama tıklıyor cent ile kişi başı 15 cent oluyor 10x15 : 1,5 dolar sizde 20 cent kazansanız 1.70 $ = 4,20 Kuruş yapıyor buda günlük minimum kazançtır.

    Trafficmonsonun sahibi yıllardır ödeme yapan bir diğer site adhitprofit.com sitesinin de sahibidir.

     İnternetten Para Kazanmak İsteyenler için 2015'in En İyi PTC Siteleri


    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >




  • kardeşim ücretsiz üye olabileceklerimiz hangisidir ???
  • Günde ne kadar vakit harcıyorsunuz bu meblalari kazanmak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.