Şimdi Ara

Bilgisayardaki Harddisk + Geç Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar . Benim masaüstü bir bilgisayarım var lakin 2 ay öncesinden bi sorun oluştu . Flash belleğimi pc ye sokarken birden pc yavaşladı . Daha sonra bi yeniden başlatayım dedim , 6 snde açılan pc 20 dk de zor açıldı . Daha sonra pc ye girdiğim zaman kasma yok oldu çünkü flashı çıkarmıştım ama o zamana kadar sağlam olan pc de bir bilgisayar kısmına geleyim dedim . Gelmez olaydım . 3 tane harddisk var ama bi tane diskte boş alan dolu alan falan yoktu . Ve diske girdiğim zamanda acayip kasıodu. Virüs vardır dedim 360 total security ile tarattım farklı farklı virüs çıkmadı . Üstelik bu sorun gittikçe daha berbat bir hal almaya başladı . Artık diske bile giremiyor ve parametre yada disk okunamaz yada çalışamaz durumda hatası alıyordum . Ve bu sorunun yanında gelen baska biseyse bilgisayarı açmaya çalıstığım zaman bios ekranı mı ne gelip geçiyor.sonra windows başlatılıyorda tak die kalıor . 20 dk sonra anca açılıyor . Ve ilerleyen zamandada artık pc o diski görmemeye başladı . Bazen algılıyor bazen algılamıyor .

    Bu sorunun sebebi nedir ? Raw diye bişey varmış o olabilir mi ? Sistemi geçmişe götürsem sorun çözülür mü ? Yoksa bilgisayarcıya mı gitmeli ?

    Acil cecaplarınızı bekliyorum ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up Up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up Up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir allahın kulu cevaplamaz mı ya ?



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Her soruna direk recovery demeyi sevmem ama sanırım çözümün temiz bir yeni kurulum. yoksa işin içinden çıkman için pcden iyi anlayan birisi olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.