Şimdi Ara

Anlık bir hata oluştu! [Yeter artık]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın yönetim,

    Foruma 3-4 gündür mesaj atamıyoruz, sürekli "Anlık bir hata oluştu" hatası veriyor. Bazen uzun bir yazı yazıyoruz ve tüm yazdığımız gidiyor. Taslaklar özelliğini kapattım çünkü oda verimli çalışmıyor. Mesaj post olduktan sonra bile orda kalıyor sürekli bir bildirim varmış gibi, bu sebeple kapatmıştım.

    Saldırı var diyorsunuz fakat saldırı olsa forumda yavaşlar, forum gayet akıcı bir şekilde çalışıyor. Ayrıca 2-3 gün önce de hangi konuya girsem Forum Anasayfasına yönlendiriyordu. Forum Anasayfasında da Apple Etkinliğini duyurusu vardı, sanki gözümüze sokar gibi sürekli oraya yönlendiriyordu hangi konuya girersem gireyim.

    Belli ki bir çalışma yapıyorsunuz fakat lütfen bu tip çalışmaları Test Sunucusunda kesin olarak çalıştığını test etmeden canlıya aktarmayın. İsim vermek istemiyorum ama sadece saldırıya uğrayan Donanimhaber değil, bütün isim yapmış forum siteleri sık sık saldırıya uğruyorlar ama hiçbiri malesef Donanimhaber gibi günlerce sorunlu olmuyor.

    Paranoyak hale geldim artık her mesaj yazdıktan sonra kopyala yapıştıra alıyorum ne olur ne olmaz diye. Hoş kopyala yapıştır yapsakta mesaj atamıyoruz ya sürekli hata verdiği için.

    Bu hata uzun süredir mevcut forumda ama özellikle son 3-4 gündür ne zaman mesaj atsam her mesajımda hata veriyor istisnasız. Eğer hatayı sistem aktif iken çözemiyorsanız, 12 saat 24 saat neyse kapatıp bu şekilde çözebilirsiniz ama bir şekilde çözülmesi gerekiyor diye düşünüyorum artık.

    Tabi birde resimler konusu var. Yüklenen resimlerdeki linklere bakarsak, resimleri kendi sunucularınıza yükleyip o şekilde post ediyorsunuz. Bu özelliğinde verimli çalışmadığı apaçık belli. Bence çalışır hale gelene kadar eski yönteme geri dönülebilir. Hem sizin ekstradan bandwith ve işlem gücünden kurtarır.

    Umarım sorunlar bir an önce düzelir yoksa mesaj yazamadığımız bir forum, forum olmaz zaten.


    Dip Not: Deneme 3







  • hiç bir yeri düzgün çalışmıyor forumun,konu açmaya kalktık o kadar şey yazdık gitti anlık bir hata oluştu ekranı geldi,bir gün sinirden monitörü kıracağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır oluyor öyle hatalar, ilgilendiklerini sanmıyorum pek.
  • Biz seni devamlı çöktüğün için sevdik donanımhaber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.