Şimdi Ara

ipad Air 3 Beklentiler, Çıkış Tarihi ve Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum bir kaç gün önce Apple etkinliğini yaptı ve yeni ipad pro modelini tanıttı, bunun yanında işlemcisi güncellenmiş bi ipad mini 4 de ilan edildi. İpad pro enfes özelliklere sahip olasada büyüklük ve ağırlık eğer özel amaçları olan yoksa çizim vs gibi herkesin tercih edeceği bir model değil.

    İpad air 2 bir çok uzman tarafından ipad tarihinin en fark yaratan ve güzel cihazı olarak tanıtıldı ki gerçekten bende bu kanaatteyim. Apple ipad air 3 modeli hakkında bir bilgi vermedi bazı otoriteler 2015 ekim ayında ipad air 3 modelinin geleceğini söylemekle birlikte bazı otoriteler ve dedikodu siteleri ise bu tarihinde 2016 başları olacağını söylüyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir? İpad air 3 ne zaman tanıtılır?

    Tabi ipad air 3 de gelebilecek özellikler neler?
    1. Daha yüksek çözünürlüklü bir ekran
    2. Daha iyi bir kamera
    3. Yeni iphonedaki gibi bir 3D touch özelliği
    4. Daha hızlı bir işlemci ve daha yüksek ram

    Daha ince ve hafif ipad pek olası görülmüyor çünkü iphoneda artık daha ağır.

    Peki bu özellikler gelse ipad air 2 sahipleri cihazlarını güncellemek istermi? Yada gereklimi?

    Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim, aramızda biraz tartışalım...







  • iPad Pro varken Air 3'e gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorumla ipad air 3 ün yakın zamanda tanıtılmayacağınımı düşünüyorsunuz? Yoksa çıksa bile ipad pro varken air 3 alınmazmı diyorsunuz?

    12.9 ekranın günlük kullanım ve taşınabilirlik açısından ciddi sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. üstelik ağır bir model emin olun koltukta oturuo kullanırken bile bir süre sonra elinizi dinlendirmek isteyeceğiniz bir model bu. Özellikler dediğim gibi harika özellikle yeni kalemle birlikte kullanımı güzel olur. Tabi birde air serisinden pahalı..
  • Air 2 oldukça etkileyici idi,bence işlemci gibi güncellemeler ile satışa çıkarırlar fazla değişiklik yapmazlar donanımda diyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Air 2 oldukça güçlü ancak seneye tasarım ve ram değişmeden biraz daha güncellenir.

    %16 daha yüksek gpu gibisinden belki. O sebeple ben Air2 alınabileceği kanaatindeyim ama zam gelmeseydi iyiydi
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    haklısınız. ben 1730 tlye 64lük aldım haziran ayında. artık 4 sene kullanmayı hedefliyorum. cihaz muhteşem bence.
  • Air 3 bu sene yok. Mantiken olmamasida lazim zaten air 2 fazlasiyla guclu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air 2 iyi hala.
  • Macrumors sitesinde de benzer bir konus açılmış, oradada genel kanaat sizlerinkiyle aynı. Herkes cihazdan memnun ve kimsede yenisi gelse değiştiririm demiyor. Apple sanırım bu nedenle olsa gerek air 2 güncellemesinden bahsetmedi bile. Ortalıktada yeni cihaz ile ilgili bir görsel bir tasarım filanda dolanmıyor.

    apple türkiye sağlam zam yaptı ama diğer sitelerden gitttidiyor, kliksa gibi halen dolar yükselmeden önceki haliyle satılıyor. Hatta neredeyse amerikadan daha ucuza alabiliyorsunuz. nitekim ben bu şekilde 1 tane aldım.
  • Mini 4 ile Air 2 karşılaştırırsak, durum ne? Mini 4 ün Air 2 den daha iyi özellikleri var mı?
  • Air 2, Apple'nin çıkardığı en uzun soluklu cihazlardan biri olacak bence. Ben de bir air 3, air 4 gelse değiştirmeyi düşünmüyorum. Cihazı, internet müzik ve ufak oyunlar için kullanıyorum
    , 16 gb kapasite yetiyor, yeni ios 9 ila 3 gb yer daha açılacak benim için gayet yeterli olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air 2 kullanıyorum tek kelime ile şahane. Öncesinde de air kullanıyordum ancak hafıza yetersizliğinden dolayı Air 2 64 gb ta geçiş yaptım.
    Ve cihazın başınada birşey gelmezse uzun yıllar kullanırım. Ki çok uzun bir süre rahatlıkla iş görebilecek bir alet.

    Asıl şu ios 9 ile birlikte çifte ekran geldiğinde işte o zaman cihaz şahane bir hal alacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mixenon

    Mini 4 ile Air 2 karşılaştırırsak, durum ne? Mini 4 ün Air 2 den daha iyi özellikleri var mı?

    Mini 4 şimdilik görüldüğü kadarıyla mini 3ün işlemcisinin güçlendirilmiş hali. Ama yinede işlemci air 2 dekinin aynısı değil. sanırım bir düşük versiyon olan. Eğer ekranı 5.2 ve üzeri bir telefon kullanıyorsanız zaten mini 3 almayın derim ben. okumak internette gezinmek için air 2 ekranı çok daha iyi. ancak mobilite çok çok önemliyse veya bütçe ona yetiyorsa düşünülebilir.
  • ultracimbom kullanıcısına yanıt
    kesinlikle çifte ekran yani aynı ekranda iki programı aynı anda kullanıyor olmak büyük bir fark yaratacak. merakla bekliyoruz. iphone cihazları 2 seneden sonra yeni gelen işletim sistemlerinde ciddi zorlansada ipadler bu konuda daha dirençli. örneğin ipad 3 cihazımı halen sorunsuz kullanabiliyoruz. Ancak 16 olduğu için kapasitesi yetmiyor orası ayrı.
  • apple ipad air 3 te rami arttırmaz eğer arttırırsa 3 yada 4 yaparsa ipad pronun ayağına sıkmış olur çünkü 4 gb ram isteyen proya koşacak ve apple sürekli ram güncelleyen bir firma değil bundan dolayı apple 3 sene 2 gb ramle devam eder diye düşünüyorum

    bu ay air 3 tanıtılmamasının bir sebebide mini satışlarını arttırmak olabilir denildiği gibi belkide 2016 başlarında yada birazdah erken bir tanıtım olabilir yada olmayadabilir çünkü şuan için yeterli bir cihaz herhangi bir eksiği yok

    belkide ilerde iki model yapacaklar mini ve pro olarak appleın ne yapacağı belli olmaz ancak bence pro şuan daha alınası bir ürün olarak duruyor özellikle donanımla beraber yeni yazılacak olan özel uygulamalar sayesinde bambaşka bir cihaz olacak aslında appleda jailbreak yapmalık bir cihaz üretti :d

    3 bu sene içinde gelmez bence ama belki bir güzellik yapıp rose air çıkarabilirler belki bunuda yaparlarsa anlayınki air 3 bu sene gelmiyor :S




  • bu sene air 3 çıkmaz çünkü zaten çok çok iyi bir alet.

    phonearena veya gsmarena da hangisi tam hatırlamıyorum o yüzden yanlış söylemiyim ama testlerde samsung un yeni tableti s2 den nerdeyse her testte daha üstündü air 2.

    fiyatına zam gelmiş. 1449 tl ye alınıyordu lansmandan önce apple store dan ama dövize göre fiyatını rezive etmişler.

    ama çoğu sitede mesela vatan, mediamarkt veya kliksa da eski fiyatlarından satışlar devam ediyor. düşünen varsa kaçırmasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.