Şimdi Ara

Kickbox'un zararları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba beyler. Kickbox'a başlayacağım ama bazı tanıdıklarım antreman da burunun kırılma riski var diyorlardı. Bana göre de bu olabilecek bir şey, WT seminerindeyken bile Dai Sifu çocuğu fırlattığı zaman kolu kırılmıştı. Size sormak istediğim başka nasıl zararları var bu sporun? Benim yetenekli bir boksör arkadaşım var gayet iyi fakat davranışları pek alışıldık değil. Sizce bu boks dan mı olmuştur? Bana KB'nin zararlarını yazarsanız sevinirim. Teşekkürler :)))



  • Antrenmanlarda burnun kırılması zor.
    Profesyonel olarak yapıp sürekli maçlara çıkçaksan kafaya alınan darbelerden dolayı ilerde sorun oluşabilir diye söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum
  • Çok teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapunzelman

    Öncelikle herkese merhaba beyler. Kickbox'a başlayacağım ama bazı tanıdıklarım antreman da burunun kırılma riski var diyorlardı. Bana göre de bu olabilecek bir şey, WT seminerindeyken bile Dai Sifu çocuğu fırlattığı zaman kolu kırılmıştı. Size sormak istediğim başka nasıl zararları var bu sporun? Benim yetenekli bir boksör arkadaşım var gayet iyi fakat davranışları pek alışıldık değil. Sizce bu boks dan mı olmuştur? Bana KB'nin zararlarını yazarsanız sevinirim. Teşekkürler :)))

    wt çalışma olanağın varsa wt çalış derim. kickbox zayıf kalır. bi de kol kıran dai sifu kimdi? merak ettim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 9 Eylül 2015; 21:25:35 >
  • Maçlara çıkma zarar gelmesini istemiyorsan kendine.Salonda antreman yaparsın sadece

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence WT zayıf kalır Kickbox'un yanında ve Korkmaz Şimşek isimi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapunzelman

    Bence WT zayıf kalır Kickbox'un yanında ve Korkmaz Şimşek isimi.

    öyle düşünmenin sebebi başka dallarla uğraşmamış olman.bak kardeşim ben çok çeşitli savaş sanatlarıyla uğraştım.emin ol wt en iyisi. dai sifu'nun yanında çalışmaya devam etmeni öneririm.wt'da ilerlemenin yavaş olduğu bir gerçek ama bir açılırsan da kimse seni tutamaz.ben söyleyeceğimi söyledim bana güvenmek veya güvenmemek sana kalmış. Çalışmalarında başarılar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 10 Eylül 2015; 13:32:27 >
  • Sana burada katılıyorum, WT'yi uzun zaman boyunca yapan kişinin karşısında kimse duramaz ama bu gerçekten de uzun bir zaman. 4. seviyeye kadar geldim ve zaten bu seviyeye kadar seminerlerde kalma olayı söz konusu değil, 1 yıl ve 600 TL çöpe gitmiş oluyor. Abim de WT yapıyor ve 1 tekniker ama bana bir boksöre karşı hiç duramam diyor, bana göre 10, 15 yıl boyunca bu sanatı yapmadıkça hiç bir yere gelemezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.