Şimdi Ara

Babil.com Rezaleti..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 27 Ağustosta kitap siparişim oldu..5 gün içerisinde kargoya verileceği yazılı olan kitap siparişim halen gönderilmedi.. Müşteri hizmetleri kargoya verildi verilecek diyerek sürekli oyalama politikası izliyor.. Sonunda siparişimi iptal edin dedim.. Ancak iptal işlemimi de gerçekleştirmedi müşteri hizmetleri.. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekli forumdaşlardan öneriler bekliyorum.. Babil.com'dan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyorum..



  • babil 4 siparişim oldu hic birisinde sıkıntı cikmadi. tavsiye ederim uygun fiyat bulursaniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben burada bir tavsiye isteğinde bulundum, şu durumda ne yapılabilir diye..Ben sıkıntı yaşamadım diyorsunuz..Site güvenilir mi diye sormadım.. Yaşadığım mağduriyeti nasıl çözebilirim bu konuda yardım istedim.. Siz sıkıntı yaşamamış olabilirsiniz ama ben yaşadım..
  • Uzun vade de göndermeyecekse yani tokatçılık yapacaksa bankayı ara diyeceğim, banka çözüyor. Fakat bu adamlar 2-3 gün içinde gönderir, iade edebilirsin.

    Kısa vadeli sorun için satış yapan sitenin mh dışında bir çözüm yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde aldığım ürün yaklaşık 10-12 gün sonra kargoya verildi .


    arkasında da bandrol yok kitabın fakat %50 indirimle 9.5 tl ye aldıgım icin pek sorun yapmadım .


    büyük ihtimal ellerinde tükenince yayın evini aradılar onlarda ellerinde kalmadıgı için (kitap satıştan kaldırılmıştı) matbaa ya bi tane bastırdı o sıra bandrol yapıştırmayı unuttular .


    kısaca ben 10 gün bekledim senin ki de gelir mutlaka .
  • hocam alırken yaptığınız sözleşmeye göre 30 gün içinde size ulaştırmak zorunda. Ama 5 günde kargoda diye reklam yapıyorsa durumu iletin kendilerine başka siteler böyle durumlarda müşteri memnuniyeti adına hediye çeki veriyor. Benimde babildeki siparişim bugün 15.gün bugün verilmiş kargoya.
  • Bana üstünde hediyedir yazan kitap yolladılar. Mail attım cevap gelmedi. Kitapta sıkıntı olmadığı için uzatmadım ama enpara kampanyası için aldım. Bir daha da almam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake hesaplar nasıl ortaya çıkıyor arkadaş...
  • Benim 2 defa kupamı göndermediler. Maillerime henüz cevap gelmedi (2-3 hafta oldu. İlk siparişimde 2 aydan fazla oldu) Her iki siparişimde de kitapları ezilmiş halde gönderdiler. Yamuk yumuk kamyon altına takoz niyetine kullanmışlar gibi.
  • konunun yeri yanlış ama babille sıkıntı yaşanılabilir fanatikliğe gerek yok kilitlenir silinir konu nitekim banada hatalı basım kitabı gönderdiler değişim için geri gönderdim aynı kitabı yine geri göndermişler ve evde olmadığım içinde elimde patladı kitap değişim süreci 15 günden fazla sürdü kitap geldikten sonra 15 günkadarda ben yoktum sonuçta şuan muhattab bulamıyorum yapılacak şeyse şikayet var ve müşteri hizmetleri kanallarını aşındırmak işe yaramazsa hakeem heyeti...
  • Enpara iadesi geldi ama kitaplarım hala gelmedi. Burada suçlu enparadır. O kadar yer varken gelip bunlarla kampanya yaptılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sipariş verdim 3 sorunlu alışveriş oldu.

    edit. Bu mesaj yazmamla sağ altta babil.com mailinin gelmesi bir oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 9 Eylül 2015; 16:57:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.