Şimdi Ara

KAHVE MAKİNASI TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aynı zamanda sıcak çikolata da yapabilen bir kahve makinası arıyorum. fikri bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum .1000 TL üzerinde normal kahve otomatları kadar komplike bişey aramıyorum bu arada .
    herkese iyi forumlar .



  • quote:

    Orijinalden alıntı: travel-master

    aynı zamanda sıcak çikolata da yapabilen bir kahve makinası arıyorum. fikri bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum .1000 TL üzerinde normal kahve otomatları kadar komplike bişey aramıyorum bu arada .
    herkese iyi forumlar .

    Bildiğim kadarıyla sıcak çikolata/sahlep makinaları ayrı, kahve makinaları ayrı şeyler. Sıcak çikolata makinaları ısıtma/karıştırma mantığı ile çalışırken kahve makinaları sıcak suyu kahveden geçirme mantığıyla çalışır. Sizin istediğiniz makina ancak hepsini bünyesinde barındıran cafe tipi orta ölçekli makinalardır.

    Sıcak çikolata için birşey diyemeyeceğim ancak kahve için farklı durumlar var. Öncelikle Nescafe Gold gibi hazır kahve tüketmeyi tercih ediyorsanız Nescafe My Cafe kahve makinası ev için oldukça yaygın bir cihaz, ancak gerçek kahve çekirdeklerinden espresso ve bunların sütlü varyasyonlarını içmek istiyorsanız Beko 2170, Delonghi EC220 vs. birçok model var, fakat bunlarda kahve hazırlamak biraz zahmetlidir, bu zahmetle uğraşmak istemeyenler için son zamanlarda Tchibo Caffissimo ve Nespresso makinalar da yaygın, hazır kapsül kahve ile çalışıyor, hatta Tchibo'da bu ara güzel indirim var.




  • normal kahve için düşünürsen arçelik gayet güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.