Şimdi Ara

kısa çeviri ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Like the variety of small startups, Microsoft offers its key technical people stock options. We can offer technical challenges as good as or better than startups, financial packages ditto, and, since we're > 90% owned by ourselves, we have no outside investors to restrict or direct our development efforts.

    son cümleyi anladım ama öncesinde beynim yandı arkadaşlar,yardım edebilir misiniz?



  • Çeşitli yeni kurulan küçük şirketler gibi Microsoft önemli teknik hisseler sundu. Biz yeni şirketler , finansal paketler ya da onun gibiler kadar veya daha iyi teknik işler sunabiliriz , %90 dan fazla kendi hisselerimize sahip olduğumuzdan beri gelişim çabamızı yönlendirecek veya sınırlandıracak dış yatırımcımız yok.

    Burada startup işte yeni başlangıçlar yani şirketleri kastediyor aslında.
  • Çeşitli ufak yeni kurulan şirketler gibi Microsoft da anahtar konumdaki teknik personeline hisse seçenekleri sunmaktadır. Bizler en az diğer yeni şirketler kadar veya onlardan daha iyi teknik meydan okuyucu işler sunmaktayız, finansal paketlerimiz de aynı şekildedir. Ek olarak, %90'dan fazla hissemizin sahibi kendimiz olduğumuz için gelişim çalışmalarımızı sınırlayacak veya yönlendirecek dış yatırımcılarımız yoktur.
  • samich_tor kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler. -- 1 Eylül 2015; 10:15:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.