Şimdi Ara

SIFIR EV ALMANIN AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar pek cok sey duydum müteahhitten ev almanın avantaj dezavantajları nelerdir tskler



  • muteahhitten alınca biraz daha uygun oluyor cünkü elektrik su vs kendin ugrasıyorsun actırmaya. internet de oyle altyapısı yoksa cok zor oluyor 2-3 senelik ev almak en iyisi
  • muteahitler genelde illaki bazi seylerini ya eksik yada kalitesiz malzemelerden yaparlar. satin alan kisi bu eksiklerini tamamlar. 2 -3 senelik evler genelde daha eksiksiz olur. cunku ilk sahibi mecburen eksiklerini tamamlar hatta kombi masrafi bile yapmazsiniz. nerdenmi biliyorum ornek kendim.

    evimizi muteahite verdik bitince girdik oturduk. ilk once dogalgaz proje ve kombi masrafimiz oldu tamamladik. sonra parkelerin kalitesinin dusuklugunu gorduk. 1. kaliteyle degistirdik. iskan bizimkini muteahit aldi ama cogu binada muteahit ilgilenmedi. daire sahipleri yaklasik 2300 er lira toplayip belediyeye muracaat ediyor eger binada eksik cikmazsa iskanlarini alacaklar. yani sifir binada genelde henuz iskan olmadigi icin en az 2 sene su faturasini insaat suyu olarak ve tum bina ortaklasa odersiniz. vs. vs daha pek cok eksik olur dagire sahibi tamamlamaya calisir.

    simdi gelelim benim durumuma. tum bu eksikler ben hepsini pekcok masraf yaparak tamamladim. simdi baska dusuncelerim oldugu icin k.biraderle dairelerimizi satmaya karar verdik. fakat nedense insanlar daireyi araba gibi sanip sifir almanin pesinde. illa muteahitten yada emlakcidan alacak. 2 yillik binayi eski zannediyorlar. halbuki ben hem eksiksiz daire veriyorum hem komisyon yada turlu dolandiricilik faaliyetlerine kurban gitmiyoin. hemde benim dairem mahalledeki diger dairelerden hem daha buyuk salon daha buyuk yatak odasi daha buyu 3 adet balkon var balkonlarin hepside buyuk balkon oyle formaliteden balkonlar degil yani. insanlar bunu gordukleri halde illa muteahide bir yerlerini donecekler. ben anlamiyorum bu insan oglunu dogrusu. ustelik mahalldeki emsal fiatindan satiyorum ama insanlar ne dusunuyosa artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 30 Ağustos 2015; 18:25:26 >




  • aradığım cvp buydu teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.