Şimdi Ara

Moussa Sow'a VEDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle ideolojik kaygılar ile kin ve nefret kusan arkadaşlardan rica ediyorum konudan uzak durun sizin haricinizde ki Sow eleştirilerine saygım var size YOK! Konu sadece Fenerbahçeliler için değil Türkiyede örnek bir sporculuk sergileyen Sow'a saygı duyan her futbol severin istediği taktirde Sow hakkında son düşüncelerini yazabilmesi amacıyla açıldı.
    Fransa'dan gol kralı olarak geldi. Yeri olmasada sol açıkta oynamak zorunda kaldı. Ve oynadığı dönemde Burak Yılmazla birlikte Türkiye liginin en skoler oyuncularından biri oldu. Sırf secdeye gidiyor diye ideolojik kaygıları olan arkadaşlar sürekli bir açık kolladı en ufak kötü performansında yaygara kopardı. Göz yaşları sahte,timsah denildi. Kluple ilişkisi kalmamış dubaide büyük paralar kazanacak Sow vedasında gene göz yaşlarına hakim olamadı ;



    Süper ligin en pahallı transferlerinden birini yapıp para kazandırarak veda etti. Bazı arkadaşlar Emenikeden bile kötü diyerek kin ve nefretlerini kelimelere vurdular. Ama o asla formasını fırlatmadı. Eli belinde hiç bir maçı tamamlamadı. 4 gollü bir sezonu hiç olmadı.




    Son olarak tekrar etmekte fayda var, veda amacıyla açılmış bir konudur isteyen bu doğrultuda verdiği emeklerine teşekkür eder son kez vedasını eder. Secde olayı,din sömürüsü, timsah göz yaşları gibi konulara girmezseniz sevinirim. Herşey için Teşekkürler SOW!







  • senin saydığın olumsuz durumları ( secde , gözyaşı ) hepimiz yapıyoruz zaten . Sow adamdı gitmek istedi ve gitti yolu bahtı açık olsun bizlere verdiği emek içinde Allah razı olsun. Ama başkanda güzel demiş üzülme tatile gel futbolu bırakınca gel diye açık kapı bırakmış yani. İyi adamdı vesselam.
  • Muhteşem golleri ve güzel karakteriyle hatırlayacağım bir oyuncudur. Giderken de takıma iyi para kazandırdı. Yeni takımında Sow'a devam.
  • BU TARAFTAR DÖKTÜĞÜN HİÇ BİR GÖZYAŞINI DA SENİ DE UNUTMAZ MOUSSA

    FENERBAHÇE EFSANESİ OLDUN,GEREK KARAKTERİN GEREK FUTBOLCULUĞUNLA,YOLUN AÇIK OLSUN YÜREKLİ ADAM

    çok üzüldüm beyler yav seviniyodum falan ama iyi adamdı hakkaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha ben şok.

    Üzüldüm lan gitme Musaaaaaaaaaaaaa,başlarım 17 milyon oyrosuna
  • Helal olsun be Sow bu denli karakterle gitmek sana yakışırdı zaten. İyiydi kötüydü tartışmasına konuyu başka yerlere çekmeye de gerek yok iyi bir fiyata geldi çok daha iyi bir fiyata sattık neredeyse sakatlık yaşamadı derbi maçlarında golleri var bizi gaza getiren mükemmel golleri var (Salzburg'a attığı gol benim favorim) yolun açık olsun



    Not : Bizim dayı seninle tartıştık mı dedi başta ben mi yanlış algıladım
  • adam gibi adam. adamın dibi
  • 2 ağladı diye yine sevdirdi kendini ulan adam işini biliyor .d
  • Bu adamın transferinden de öte asıl önemli yere sahip olmasının sebebi 3 Temmuz kumpası sonrasında ara transfer döneminde gelmesiydi. Fransa ligi gol Kralını, o zamanki zor şartlarda 26 yaşında getirdik bu ülkeye. Jeneriklik goller attı. Sahada gol atamadığında taraftarın desteğini ve arkasında olduğunu görünce göz yaşlarına hakim olamadı. Hep uğraştı fazlasını vermeye çalıştı. Çok duygusal adam. Sezon başları geç forma giriyordu ama nerede görev verirsen ver layığıyla yerine getirdi. 10 Milyona aldık, bu zmana kadar da yaklaşık 8-9 milyon kendisine ödedik. Transfer olurken de Hem katkı verip, hem de kendi transfer bedelini çıkarıp takıma kazandırıp gitti.

    Para için gitti ama gitmeliydi. Katkı veremezdi artık. Sow futbolcudan öte 3 temmuz simgelerinden biriydi. Bu yüzden onu daha fazla seviyorum diğerlerine göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.