Şimdi Ara

Pc Açarken kendini kapatıp açma problemi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Eski sistem parçalarımı satıp yeni sisteme geçiş Yaptım fakat bir problem ile karşılaştım. Anlayamadığım için sizlere danışmak yardımlarınızı almak istedim .
    Bundan önce 1155 pin İntel i5 3570k kullanıyordum . Ankartımda gigabyte h77 idi. Şimdiki sistemim
    ASUS z170-A
    İntel i5 6600 K
    ASUS GTX 970 STRİX
    8 gb Kingston DDR 4 2133 MHz 1 modül
    Cosair 800 Watt gs serisi
    2 adet ssd Kingston v200 120 gb

    Sitemi gayet düzgün bir şekilde kurduğumu düşünüyorum. Fakat şu power sv reset kablolarını acaba doğru mu bağladım bilmiyorum. Herneyse ilk olarak PC yi açtım kasanın power düğmesinden açıldı ekran daha siyahken 4 Sn sonra kapanıp kendini tekrar Açıyor . Ve açıldığı zaman sol Üstte Amerikan Yazısı çıkıyor f1 e basın bios flan yazıyor . Hatta raid ile ilgili İngilizce bişeyler daha yazıyor ama Şuan Bilmşyorum .
    Ben raid 0 yapmak için baya uğraşmıştım. Ama yapamadım. Çünkü raid yapınca İntel rapid teknoloji on konumunda Windows 7 format ekranında flash veya disket Sürücüsü takın diyor hard disklerin Hiçbirisini Görmüyor . Bunu off konumuna alırsam o zaman Görüyor ama raid yapamıyorum . Bende raid yapmadan kurdum sistemi . Sonra f1 den bios a giriyorum . Yeniden başlayınca Windows Açılıyor hiç sıkıntısız Çalışıyor ama açarken hep bunu yapmak zorunda mıyım ben bir yerde bir sıkıntı var ama nedir ?

    Bundan önceki pc imde böyle bir sıkıntı yoktu. Direk açıyordum. Daha önce de kasanın power tuşu takılmalar yapıyordu o zaman bizim mahalleye yakın bir bilgisayarcıya bunu tamir ettirmiştim. Power tuşunun içindeki montaj plastiği kırılmıştı . Onu yapıştırma Yöntemi'yle sabitlediler . Acaba sorun oradan mı kaynaklanıyor . Ama bundan önceki sistemde olsaydı o Yapardı diye düşünüyorum veya yine power tuşunda mı Kaynaklı bilmiyorum .
    Parçalar yeni yani işlemci ,anakart, ram ,ekran Kartı yeni alındı . Sizce sıkıntı nerede ? Şuan evde olmadığım için video çekemedim .
    Yardımlarınızı bekliyordum arkadaşlar help me ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunerozcan -- 28 Ağustos 2015; 15:06:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.