Şimdi Ara

Mercedes E180 Rezilliği (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok yakın bir aile dostumuz ile uzun süre araba baktık birkaç marka dışında gitmediğimiz bayi kalmadı. Kendisi biraz tasarruf yönünden baktığı için olaya az yakan çok kaçan türde arabalara bakıyordu. Benim ve birkaç kişinin daha önerileriyle yakın zamanda emekli olacağını da göz önünde bulundurarak Mercedes E180 almaya karar verdi.

    Bostancı Mengerler'e gittik. E serisini görmek istedik. Var dendi yok dendi derken ben koruma şeritlerinin arkasında gördüm. Dedim bu satıldı mı niye kapalı etrafı ?Eleman bilmiyorum falan hemen bakalım dedi sistemden, bilgisayardan bişeylere yok satılmamış dedi. Açtı etrafındaki şeritleri. Baktık baya hoşuna gitti alıcak arkadaşın.

    Tamam dedik alıyoruz. Arabayı hazırlansın evrak işlerine başlayalım. Araç bu arada 0 KM. 2-3 falan değil yani. Neyse cumartesi bakmıştık. Salı günü aradılar buyrun gelin arabanız hazır diye. Alıcı arkadaş gitti, yoldaykende konuştuk artık rüyasında mı gördü nedir araba baya aklına yatmış sesinden belli. Arabayı aldı ve araba daha 6 kilometrede iken Bostancı E5'te direksiyon ağırlaşmaya başlayıp en sonunda da kitleniyor. Bahsi geçen arkadaş hiç öyle mağdur olucak veya neyse olur böyle yaptırır bineriz diyecek birisi değil kişilik olarak. Arıyor Mengerleri gelin arabanızı çekin, şasi numarasını aldım bir daha bana bunu getirmeyin diyor. Ve sonraki telefonunda avukatını arayıp durumla ilgilenmesini söylüyor.

    ÖZET: Mengerler Bostancı'dan 0 KM alınan E180 7 kilometreyi görmeden direksiyon kitliyor.

    Durum bu arkadaşlar. Yakın çevremde anlattım bir kaç kişiye genelde "e insan yapımı olur arada bir" diyenler oldu. Bence olmamalı yani tabi hatası kusuru olabilir ancak daha 6. km'de iken bozulması ayıplı mal satışına döndürüyor olayı. Aracı alan kişinin önceki arabası(hala kullandığı araç 2009 model 7.40i, yani ne yaptıda bozdu kim bilir falan demeyin)

    EK: Bu arada olay olalı 2 haftayı geçti. Hala Mengerler'den ses seda yok. Aracı almış olan arkadaş bu saatten sonra Mengerler ile muhatap olmayacağını belirtti. Artık avukatlar konuşucak anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 24 Ağustos 2015; 19:07:18 >







  • Çok şanssız bir durum,söz konusu mercedes olunca ayrı bir düşünüyor insan.
  • Bir de Mercedes İnşallah en kısa sürede çözülür.
  • Geçmiş olsun

    bence araçta kusur olduğu biliniyordu bu araçlar fabrikada test edilip çıkmıyormu? benim aracın kşavuzunda test eden çalışanın test edildi imzası var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes'te artık seri üretime geçti. Halka inme merakı budur. Her önüne gelene mercedes dağıtıcam diyip kaliteyi düşürürsen böyle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes bile olsa test etmeden bir araç alınmamalı . O araç 0 km tabi kimsenin aklına gelmez ama hemen görüp alıyoruz demek de garip olmuş .

    Neyse çok geçmiş olsun ucuz atlatmış Mercedes'e yakıştıramadım belki o şeritlerin arkasına bilerek konuldu sisteme not girilmedi.
  • araç arızası bu kimse istemez ama oluyor maalesef
    bence burada önemli olan bayinin tutumu
    bayi aracı geri alıp değişimi yaptı mı yoksa bazı markalar gibi kullanıcı hatasıdır diyerek sıyrılmaya mı çalıştı
    bir markayı marka yapan budur zaten
  • 6kmdeyse sorun yok onu sıfır diye başkasına satarlar en kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasa_

    Mercedes'te artık seri üretime geçti. Halka inme merakı budur. Her önüne gelene mercedes dağıtıcam diyip kaliteyi düşürürsen böyle olur.

    eskiden el yapımımıydı şimdi seri üretim oldu.
  • Hyundai i10 da oluyor, onu bile sahibi kabul etmiyor doğal olarak. Premium alınca ben de değişim beklerim. arkadaşınız sonuna kadar haklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim, araçlar önce teste giriyor gelince. Benim aldığım Audi araçta 20-30 KM'de aldım bayideki testlerden dolayı.
  • Bir diger mengerler bayisinden aldigim aracim showroomdan ciktiktan 5km sonra v kayisi patlatti. Yakininiza soyleyin, ne olursa olsun o araci geri almasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığını görünce "motor kasayı kaldırmıyor" konusu diye girmiştim...
  • Bu Mercedes te ilk defa olan bir şey değil ki. Eskiden de oluyordu hemde daha fazlasıyla oluyordu. Eskiden iletişim kanalları bu kadar iyi değildi ve insanlar bu kadar çabuk haberdar olamıyordu tek fark o.
  • Mercedes olunca ne oluyor ? Sonuçta o da kul yapımı abartamayın bu kadar Ama daha 7. Km de direksiyon kilitlenmesi üzücü durum insanın hevesini şey eder.Eğer yerine yenisini veriyorlarsa o zaman sıkıntı yoktur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların makine olduğunu unutuyorsunuz. Bence hata olmamalı demekle olmaz bu iş. Kul yapımı. Önemli olan arıza sonrası nasıl bir yol izledikleri. Bir tek araç arızalanınca mercedes dandik demek çok yanlış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam olmamalı da olduktan sonraki tutum önemli. Eğer başka sıfır araba verirlerse ha bir nebze müşteri memnuniyeti dersin. Ama işi yokuşa sürüp tamir sürecine girecekse orası sıkıntı. Benzer bir olay ben Renault' dan araba aldıktan sonra fabrikasyon sorunlu olduğu ortaya çıktı ama sorun olarak görmediler kendileri. Araba hafif sola çekiyordu ve direksiyon yeni nesil elektrik destekli gibi değil de hidrolik eski direksiyonlar gibiydi. 5 farklı bayi, mais Bursa falan derken almadılar arabayı hatayı küçümseyip. Neticede kul yapımıymış.
  • Araba kadranda direk 0 km'de miydi? Eger oyleyse o arabayi almakla hata etmissiniz.Bu arabalar fabrikada test ediliyor,yani 5-6 km'de olmasi lazim en kotu.Tir islemleri falan derken 10'u bulmasi lazimdi.Mesela bizim araba 9 km'deydi.O aracla oynanmistir muhtemelen.0 km'de olmasi imkansiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun mesajları için teşekkürler.

    Bu arada olay olalı 2 haftayı geçti. Hala Mengerler'den ses seda yok. Aracı almış olan arkadaş bu saatten sonra Mengerler ile muhatap olmayacağını belirtti. Artık avukatlar konuşucak anlaşılan.
  • cidden rezillik,ama avukatlara havale etmesi çok isabetli olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.