Şimdi Ara

Yanlı moderasyon!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://forum.donanimhaber.com/m_109220332/f_//tm.htm

    Bu ne birader bu kişi kimki gelmiş bana ne yapıp yapmayacağımı söyleyebilme yetkisini kendinde buluyor. Böyle yanlı moderasyon olmaz! Derhal bu arkadaşı uyarın!



  • Burada uyarılacak kişi varsa o da sizsiniz.Karşınızdaki kişiyle konuşma üslubunuzu düzeltin önce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Burada uyarılacak kişi varsa o da sizsiniz.Karşınızdaki kişiyle konuşma üslubunuzu düzeltin önce.

    Öyle provakasyon yapan adama böyle üslub düzerim. Mod dediğin taraf tu-ta-maz! Ukalalığın lüzumu yok...
  • Üslubunuzu bozmanız sizi haklı duruma getirmeyeceği gibi tam tersi bir etki yaratacaktır.Atılan mesajdan şikayetçiyseniz iletirsiniz düzgün bir şekilde; incelenir gerekli görülürse işlem yapılır.Yazılan mesaj ne olursa olsun bu, size hakaret etmeyi gerektirecek bir neden ortaya çıkarmaz.Yardım amaçlı yazacaksanız bu bölümü kullanın.Burası yöneticilere hakaret yada kullanıcıların ültimatomlarını dinlediğimiz bir yer değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C81E767DF -- 24 Ağustos 2015; 11:51:37 >
  • Gerekçe ne diye sordum cevap yok.

    turkeytv Yarbay 18 sa. önce Hakkınızda yasal işlem başlatılacaktır.

    " imralı kandil oslo habur açıkla oyum akpye diye yazm9ıştım mesaj silinmiş göremiyorum.

    Burda suç unsuru ne ?



     Yanlı moderasyon!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Üslubunuzu bozmanız sizi haklı duruma getirmeyeceği gibi tam tersi bir etki yaratacaktır.Atılan mesajdan şikayetçiyseniz iletirsiniz düzgün bir şekilde; incelenir gerekli görülürse işlem yapılır.Yazılan mesaj ne olursa olsun bu, size hakaret etmeyi gerektirecek bir neden ortaya çıkarmaz.Yardım amaçlı yazacaksanız bu bölümü kullanın.Burası yöneticilere hakaret yada kullanıcıların ültimatomlarını dinlediğimiz bir yer değil.

    Ben kimseden icazet almadım almamda, hele sanal ortamda asla! Varsa hakaret verirsin cezanı tatava yapmassın.Ayrıca hakaret yok had bildirme var. Forum yöneticisi olmanız sizi üst bir konuma koymaz haddinizi bilin. Ondan sonrası içinde bölüm yanlışsa işini yap mesajı sil ya da taşı. Hadi bakiyim...
  • Sadece mesajınız silinmemiş; konu komple kaldırılmış.Mesajı atan kullanıcıyla görüşün durumla ilgili olarak.Mesajınızın suç unsuru teşkil etmediğini düşünüyorsanız sorun zaten yok.
  • http://wot-life.com/eu/clan/dhwot/
    http://wot-life.com/eu/player/Gurcell-503724855 Klan komutanı

    Böyle bir şey olabilir mi? Klanından oyuncu çıktı bizim klana geliyor diye provakasyon yapıyor. Şaka gibi yahu. Bunlar hep akepe kafası işte.
  • Hellmarch kullanıcısına yanıt
    Sınırsız uzaklaştırılmanız gayet isabetli bir karar olmuş. Bu yazıya muhtemelen cevap veremeyeceksiniz ama okuyacağınıza eminim. Orada konunuza yorum yapan yönetici arkadaşımız size yönetici sıfatıyla değil, üye sıfatıyla tavsiyelerde bulunmuş. Eksik yönlerinizi, daha iyi bir tanıtım için neler yapabileceğinizi anlatmış. Lakin halik bilmemiş ve hakarete başlamış, muhtemelen başka bir platformdan mevzu geçen yöneticiye dolmuşsunuz ve direk saldırmışsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.