Şimdi Ara

windows 10 anahtarı kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba

    orjinal 8 kullanıyorum. ürün anahtarı bios a gömülü.dün windowsun sitesinden w10 indirdim. kurulumda anahtar istedi 8 için kullanılan anahtarı girdim. anahtar geçerli değil uyarısı aldım kurulum yapılmadı. basıl düzeltiriz bunu?



  • Öncelikle Windows 8'i geri kurun (yedekten veya formattan) ama kurulum sonrasında mutlaka ative edilmiş olduğunu teyit edin. Sonra Windows 10 ile yükseltme yapın, kurulum bitince key gösteren bir programla Windows 10'un yeni seri no'sunu bir yere kaydedin. Windows kurulum CD'siyle formatlı temiz kurulum yapın ve seri no sorduğunda az önce kaydettiğiniz yeni no'yu yazın. Önce yükseltme yapmazsanız yeni Windows 10 seri no alamazsınız.
  • öncelikle tekrar 8.1 den windows 10 a yükseltin ve otomatik etkinleşecek ondan sonra Recover Keys Enterprise sürümü ile yeni cd keyinizi bir yere kopyalayın. artık sıfırdan kurulum yaparken o cd keyi girerek kurabilirsiniz ben öyle yapıyorum. ama her cd key finder doğru gösterimiyor dediğim program olacak.
  • cevaplar için teşekkürler. bilgisayarı kurtarma bölümü ile sıfırlamıştım.yeniden başlatmadan 10 a yükseltmek istedim key istedi. bilgisayarı yeniden başlatınca anahtar istemeden yükseltme işlemini yaptım. temiz kurulum yapmadım. temiz kurulumda umarım anahtarı kabul etmeme gibi bir mallık yapmaz.
  • valla ben yükseltme yaptım sonra temiz kurulum yapmak zorunda kaldım elimde anahtar yoktu daha doğrusu kaydedememiştim ve şuan w10 yüklü fakat etkinleştirmiyo :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.